Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sugubina, al meu e ca tine, cu munte si cort, dar eu nu am fost niciodata genul. Acum trebuie sa-l fac sa inteleaga ca pe mine nu ma deranjeaza sa mearga cu baietii, un weekend, cu cortul. Dar stie ca daca pleaca, atunci plec si eu la ai mei... si atunci gelozia nu-i mai permite sa se distreze si nu mai pleaca... complicata treaba.
Deci eu vreau Bulgaria(ca e aproape si ca e f frumos si linistit), nu am nevoie de o saptamana intreaga, doar de 3-4 zile, dar sa stiu ca in alea 3-4 zile nu calc, nu spal, nu gatesc, nu fac curat, doar stau. Trebuie sa gasim o solutie, amandoi ne dorim o vacanta.

Bebe David misca la greu, din ce in ce mai mult, mai tare, mai energic. Abia daca mai doarme 1 data/zi. Ce ma fac eu cand se naste? Plus ca noaptea pana la 2-3 se joaca, face tumbe, loveste... habar nu are el cat e ceasul. Imi cam da de gandit treaba asta si ma gandesc cu teama ca si-ar putea pastra programul asta si dupa ce se naste. Ah, am uitat sa spun ca lapticul(ma rog, colostrul) imi curge din ambii sani. La cateva zile dupa primul, am observat si la celalalt san crusta. Oricum, nu curge decat fff putin. Bine-ar fi sa pot sa am lapte toata perioada de un an, doi...
Raportez contractii nedureroase, cam una la 30 de minute. Sa iau un no spa daca nu ma doare nimic?

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor va rog stabiliti voi restaurantul pt intalnire pt ca eu nu mai stiu numele..nu am mai fost in tara de mai mult de 1 an si sunt sigura ca s-au mai schimbat

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 25+ cu

Mergi la inceput

Doura,!
Fix la treaba cu restaurantul ma gandeam si eu, dar degeaba ne zici noua, ca suntem doar cateva active, probabil maine o sa se decida unde, exact cum a zis Andreea, sa aleaga mamicile care vin insotite de copii, noua ne este indiferent.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Amelia_ilie, MSymo, multumesc frumos despre info; chiar am sa sun dimineata, inainte sa purced la drum.Poate gasesc totusi la Synevo sau un lab privat.

Ma duc sa spal copilul din dotare care e prafuit si transpirat de atata joaca dupa care ma retrag, sper sa pot dormi in noaptea asta.

Noapte buna!

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ana_o cat de mult recunosc problema cu sotul. Si al meu este super gelos si desi sunt cat casa, cu ditamai burta, cu un copil de mana tot e gelos si ma suna de 100 de ori daca nu e cu mine.
Azi e la munca si am fost sa ii duc de mancare, la intoarcere am uitat telefonul in masina si dupa doua ore aveam 8 apeluri si el era disperat.

gabriella linisteste-te draga mea! Mergi la morfologie pentru ca acolo vei vedea daca bebe are Doamne fereste vre-o problema, chiar si SD. Nu mai gandi atat de pesimist. Bebe nu are nimic, da? Decat o mama prea panicata.

Despre mame.... subiect delicat! Mama mea este acum numai lapte si miere, incerca orice numai sa-mi intre in voie. Din pacate eu nu am cum sa uit/iert ce viata am avut pana sa plec de acasa. Era cu aproape zilnic.... de cand ma stiu pana la 21 de ani cand am reusit sa-mi capat independenta financiara si i-am zis ca daca mai da in mine ma duc la politie. Ultima palma am primit-o anu'trecut, cand ma mutasem la ei, dupa despartirea de fostul meu sot. Deci "mama" pentru mine insemna cu totul altceva decat pentru restul....

Cris mami de Teodora si 27+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Crisis , din experienta cu mama ta ai invatat si vei sti cum sa procedezi cu copiii tai. Orice experienta, buna sau rea, ne este data pentru a invata ceva din ea.

21+

Mergi la inceput

Crisis, un pupic sa alungi amintirile urate! Stiu cum e, iertam, dar nu uitam. Am si eu unele chestii pe care nu le voi uita niciodata, legate de "sprijinul" pe care mi l-au oferit cand m-am despartit de al meu domn iubi... In fine, toate trec!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Crisis cred ca te inteleg. Nu am avut batai (multe) dar au fost alte traume..Care din pacate continua si azi. Dar tre sa ne tinem tari!

Fetele sa va povestesc!! Am citit pe undeva ca cu un stetoscop se aud bataile de inima a lu bebe. Si mi-am amintit ca am acasa la mama un stetoscop (a fost a lu tata,era medic); are el douaj de ani sau mai bine...DAR: am auzit galgaieli, si daca asculti cu atentie am auzit bataile de inima ale Puficelor!!! Si cand se misca, daca pun stetoscopul acolo se aud galgaieli (adica lichidul) si cum se misca se aude. Este fascinant! Daca nu ar fi atat de dur cu urechile (simt ca ma violeaza la naiba!) as sta tot timpu cu ele!!!)

Asa in alta ordine de idei: am inaugurat Pannacotta cu visine-i-am dat si lu Pufescu si a zis ca e chiar mai bun decat crema de sugar burn (preferata lui!) si ca maine la petit dejune neaparat sa ii dau la cafia o portie!! A spaaart! Ma bucur mult pt ca el nu e deloc cu dulciurile..

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Amelia_ilie, MSymo, multumesc frumos despre info; chiar am sa sun dimineata, inainte sa purced la drum.Poate gasesc totusi la Synevo sau un lab privat.

Ma duc sa spal copilul din dotare care e prafuit si transpirat de atata joaca dupa care ma retrag, sper sa pot dormi in noaptea asta.

Noapte buna!

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Eu am facut prima data la Medsana - scump 70-90 lei cam asa, dar se face sigur si la Medlife si Synevo. Miercuri am fost la Euroclinic si am repetat testul si am vazut ca lucreaza cu Synevo, dar nu stiu pretul ca era inclus in asigurare. Succes maine!

Symo 28+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ana, you. Si eu vreau vacantaaaa!!!! Dar vedem ce zice dl dr miercuri. Apropos, mi-am dat seama ca la 18.40 am eco, deci ratez intalnirea, ramane pe data viitoare, sorry.

Symo 28+ Diana Nicole

Mergi la inceput