Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Andreeacc, si eu citisem ca este inchis toata luna august institutul de pe str. Felix. Si am inteles ca se poate face testul de anticorpi si la alte clinici, mai scump, dar se poate. EU intai voi merge la eco morfo si apoi voi ajunge sa-mi fac testul, ca nu depasesc luna 6.

Gabriella, tie ti-a recomandat doctora sa faci amnio? Eu am facur dry testul dupa sapt. 13 si doctora m-a intrebat daca vreau eu neaparat sa fac amnio, pentru ca exista riscul de pierdere de sarcina. Chiar cumnata mea a patit-o, a fost la amnio la recomandarea doctorului ei si la cateva zile (1-2) a pierdut sarcina.
Eu din cate stiu, in urma unor masuratori ale bebelui (la morfo) se poate face recomandare de amnio. Asta daca masuratorile sunt ingrijoratoare.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello, dragele mele!
Un pupic pentru burticile harnicutze, v-ati intrecut in retete delicioase weekend-ul asta! Inca un pupic si felicitari burticilor care au schimbat azi semnatura, incet, incet ne apropiem de 30s! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru noi toate!
Gabriella, nu stiu ce sa raspund, e duminica, altfel il sunam pe doctorul meu. Daca nu e tarziu, il pot suna maine. Anunta-ma tu daca e ok sa afli maine. Oricum, tare te-au stresat medicii aia ai tai cu toate analizele. Lasa, ca scapi tu si de astea!
Eliza, apeleaza la indelunga rabdare!
Andreea, pacat ca nu poate veni si Sebastian cu tinE.. Sunt curioasa cate burtici ne vom strange de data asta.

Am fost la Ikea azi, sa luam rulouri pentru geam, ca nu suport deloc lumina si perdelele vor fi deschise la culoare, iar draperii nu vrem. Vazut/placut/cumparat. Astept sa le puna domnul iubi, sa am si eu somnul linistit. Oricum, oficial ne-am mutat in casa noastra. Parintii lui sunt de ieri la noi, ne-au ajutat incredibil de mult, si la curatenie, si la montatul restului de mobila si cu bani... sunt niste scumpi. Doamne-ajuta ca exista si astfel de oameni!
Insa la Ikea am ajuns fara aer, de la caldura mi s-a facut rau, apoi am simtit ca ma ia cu lesin... m-am asezat pe o treapta de la intrare, nu am mai vazut si nu am mai auzit nimic, doar am fost luata si dusa intr-o camera de urgente, au zis ca daca nu-mi revin, cheama salvarea. Am reusit sa vars tot ce mancasem si mi-am revenit ca prin minune, altfel salvarea era musai sa fie chemata, nu m-am simtit niciodata atat de rau. In fine, a trecut.
Fetelor, noi in vacanta cand mai mergem? Ma refer la urmatoarea luna... eu tare as avea nevoie de cateva zile de relaxare.
Nu stiu, mai aveam ceva de adaugat, dar... e prea cald sa-mi amintesc.

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Nu,nu mi-a recomandat dr asta.Am sunat la Iasi sa-mi fac programare si hop a zis dr de acolo ca intai fac amnio si apoi morfo.
Am renuntat si m-am programat la dr Nemescu. Dumnealui a spus ca in caz de ceva, vb dupa morfo si hotaram.
Ana_o, nu ,nu e tarziu nici maine.
Multumesc ,fetele
!

Gabriela
22 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ana, sper sa nu mai treci prin stari din astea. Eu am refuzat sa ies azi din casa, s-a dus sotul meu pana la carrefour sa ia apa si ceva dulce si atat. Mi s-a parut ca n-am avut aer deloc azi...

Gabriella, sper sa fie bine pana la urma, sa vii cu vesti bune de la morfo, cu sau fara amnio.

21+

Mergi la inceput

Symo,!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Ano,vb si tu cu dr tau,maine.Mai multe pareri poate ma linistesc.

Gabriela
22 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Da, draga mea, o sa-l sun maine dupa 12, cand termina la spital cu treaba. O sa te anunt imediat cum vorbesc.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Amelia - da soacra ne ajuta si e si genul discret de nu se baga, vorbeste cu Pufescu cam o data maxim de doua ori pe sapt..Ideea e ca nici noi never nu i-am cerut nimica, daia zic ca e super draguta.

Andreea asa e-si noi suntem constienti de asta, si nu ii cer nimic lu mama..Daca o vrea atuci sa vie sa ma ajute cu cateceva bine, daca nu..ne vom descurca.

gabriella1 eu cred ca se va vedea.Bebele e complet format, si SD vine cica si cu alte chestii gen probleme cu inima, care se vad la eco. Asta stiu de la dr care mi-a facut mie eco la 12s.

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ana saracuta de tine-te-a luat asa cu raul si de la calduri cine stie..E gruaznic!

Ce bine zici cu vacanta..Eu sapt viit miercuri am programare la dr mea si dupa cred ca ne urcam in masheena cu Pufescu si as merge intr-o zona de munte sa stau vro doo zile la racoare si la gratare..

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

gabriella dear tu du-te la morfo..la SD ar trebui sa se vada mai multe in neregula inclusiv la inima asa ca daca doamne feresete e ceva faci amnio dupa..imi pare rau ca treci prin atatea griji si sunt sigura ca bb al tau e bine sanatos
ana ai grija cu caldura...toate de fapt trebuie sa avem grija..
sugubina eu am facut tarta cu mure din piata...dupa reteta din capul meu adica: am luat puff pastry(aluat fraged cred ca se numeste-din ala care se umfla)...am pus in tava de tarta ..in mijloc am pus hartie de pergament plus boabe de naut uscate ca sa aibe greutate si sa nu cesca prea mult in mijloc. crema am facut =o eu..crema patisiiere simpla cu vanilie...am copt blatul ,am lasat sa se raceasca bine,crema era racita intre timp...am pus cema si pe deasupra murele(eu le-am amestecat cu zahar pe foc si dupa ce au fiert putin am stins focul si le-am scurs f bine)..a iesit f f buna ..puteti sa puneti ce fructe vreti voi ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 25+ cu

Mergi la inceput