Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

crisis te citim ..eu vreay sa va spun ca nici pielea mea nu suporta johnnson's..am incercat si mi-a uscat pielea rau de tot plus ca nu e bio..are parabens..eu o sa aiu pt bb doar produse bio si organice..si eu folosesc la fel..pt mine shea butter nerafinat fara parfum si conservanti..am gasit la l'occitane chiar e f ok..doar e mai greu pt cele care nu suporta mirosul ca nu e prea frumos dar merita sincer..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 25+ cu

Mergi la inceput

fetele care vin cu copiii voi hotarati unde ..adica la ce restaurant ..noua ne este mai usor sa ne deplasam pe oriunde..

si 25+ cu

Mergi la inceput

mi-a iesit f f buna tarta cu mure si e f f simplu de facut

si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Eliza, sanatate multa micutilor!

Crisis, si eu citesc tot ce se scrie, dar in timpul zilei la job mi-e mai greu sa stau pe net, ca na, filtre, alea-alea... dar imi notez ce scrieti voi, cele care mai aveti bebi si experienta, legat de cosmetice, hainute, carucioare, anestezii si toate nebunelile, ca sa stiu ce si cum.

Andreeacc, felicitari si voua! Tu mai ai mult mai putin decat mine pana vezi bebelutza, eu inca mai torc...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele succes cu reteta de Pannacotta=nu aveti ce gresi, e super simpla. A mea e la frigi acum-desi s-a inchegat deja nu manc ca is unflata de swaitzer cu rosii. Am avut pofta ieri si am cumparat un bucatoi..Mama ce bun e!

douradoudou mure ai avut din piata naturale sau conge?Baga si tu link cu reteta pls!

Ah cikas am mers la mum..E genu de persoana care daca nu vorbim o data pe zi la tel (vro doojde minute!!) ma ia cu invinovateala, ca am lasat-o ca nu o mai iubesc..si dinastea! cand e sa am nevoie de ceva (rar spre deloc) zice ca o folosesc, ca ea nu are bani..(tactica obisnuita:vaita-te tu mai tare ca alalant ca nu iti mai cere).

Si azi desi ne vazusem joi am mers cu Pufescu la ea cu masheena. Ne planuisem sa stam si noi vro ora si sa plecam repede..Era ora 14 cand am ajuns, ora mea de somn..Da ce credeti ca ii pasa?!Si am stat intinsa la ea..Mereu aceleasi discutii sterile..Ah ce m-am saturat sa fac ce vor ALTII mereu!

Socrela - pe de alta parte e un inger. Imi plateste femeia la curatentie juma de luna; tocma ne-a servit niste bani ca sa ne lom birou-si a mai zis ca ne mai da pe 15..Nu mai stie ce sa ne faca de cand a aflat ca suntem cu gemeni..Pe cand A MEA MAMA ??! Se vaita EA!

Of scuzati-ma ca m-am placintzit aicisea lung..da am venit suparata si nu pot vorbi banalitati tot timpul..

Va pupez..

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sugubina , macar ai soacra care va ajuta. Mama mea nu mai e, ne ajuta tata cu ... o vorba buna (daca il sun eu), iar socrii au o gramada de cheltuieli si pensie mica, asa ca ne ajuta cu ce pot. Nu ma plang, macar sa fim noi sanatosi sa le ducem pe toate. Noi unul cu celalalt, atat. Daca suntem noi bine, parca de celelalte scap mai usor.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

fetele care vin cu copiii voi hotarati unde ..adica la ce restaurant ..noua ne este mai usor sa ne deplasam pe oriunde..

si 25+ cu

Eu vin fara copil, ca e la antrenament...asadar, ma supun deciziei majoritatii.

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Sugubina, eu de mult am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa ne bazam pe noi doi. Nu-ti mai face sange rau; oricum in scurt timp se nasc puficele si nu vei mai avea timp sa te gandesti la altii. Se va adapta si mama ta din mers.Soacra mea are o vorba tare adevarata "rudele nu ni le alegem".

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

va rog sa-mi raspundeti pana n-o iau razna .
am mai spus, dr mea a plecat in concediu ,si cu toate "atentiile",m-a lasat in aer.Cu chiu cu vai am reusit sa-mi fac programare la morfo,ptr miercuri, 11.08.atunci voi avea aproape 23 s.
intrebarea mea este:la morfo se poate vedea SD daca nu am amino facuta?C-am rugat-o si-am intrebat-o de cel putin 10000000 de ori daca-i cazul s-o fac si a zis"NU,cheltui niste bani degeaba".
Ma lasa nervii.........

Gabriela
22 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Andreeacc, parca s-a discutat ca in luna august e inchis institutul de la Victoriei, de pe dr. Felix, dar nu sunt f sigura. Daca ai un nr de telefon sau daca stie cineva exact, ar fi bine sa afli, sa nu faci drumul de pomana.

In alta ordine de idei astazi am iesit si eu la o piscina - la umbra sub sezlong si a fost super. Altfel...ma chinuie o constipatie ingrozitorrrrrr, nu mai stiu ce sa fac, nu merge cu supozitoare cu glicerina sub nici o forma. Acum l-am trimis pe iubi sa-mi ia Duphalac, sper sa reusesc.

Symo 28+ Diana Nicole

Mergi la inceput