Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 14
BraveGirl spune:
Doura, mersi de idee. Faza e ca cu, Hulala iese asa tare, incat pana o mananc, nu isi schimba consistenta, de aia pana acum nu m-am gandit. Eu faceam spuma de capsuni cu albus de ou, dar cum n-avem voie, am gasit alternative.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
27+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
am uitat sa spun:gelatina din aia care se dizolva la rece nu din aia care are nevoie de apa fierbinte
..aaah eu ma gandeam ca poate vrei sa faci niste pahare din alea cu crema din asta de frisca si niste cereale ..niste fructe..stii tu..straturi..sau sa o folosesti la vreun tort -prajitura sau ceva de genul
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
25+ cu
beatrice75 spune:
Allexxia_m, foarte interesante site-urile postate de tine. M-am uitat la ele impreuna cu sotzul.
26+

amelia_ilie spune:
Bine v-am gasit burtici
!
Azi am schimbat semnatura, dam de baut ceai rece, cafea fara cofeina, bere fara alcool, ce doreste fiecare!
N-am apucat sa intru mai de dimineata, ca m-am apucat de zacusca. Deja o tura e la borcane, a doua pe foc. Pe asta o face sotul
.
Azi am primit si niste poze de la o prietena din Iasi care a nascut pe 4, deci bubulina ei are numai 4 zile. E atat de micuta si de frumoasa
, m-a topit!!!
21+ 
eliza_cri spune:
ziua buna fetele
am vazut ca vb de operatii epidurale..ceza...uff la mine asta este cea mai mare temere..la ceza nr 2 mi-au facut anestezie in coloana de 2 ori si cred ca nu a prins intrucat in momentul in care a taiat doctorul am inceput sa ii zic ca ma doare, si nu m-a crezut mi-au mai bagat prin vena nush ce 10 ml apoi iar dai si taie eu iar au, iar a invartit masa cu mine iar a taiat eu iar auuu, ma rog mi-au mai bagat in vena alti 10 ml de nush ce si m-a taiat pe picior de la genunche pana la talpa piciorului ca zis ca o-si fi inchipuita de unde ca am tipat ..zice ce te doare pai piciorul..zice ridica picioarele si..le-am ridicat au ras masca, aparatele au inceput sa piuie pe acolo de mama focului mi s-a facut rau..si mi-au facut generala..eu sunt speriata rau cand ma gandesc la operatie..uff cine stie cum o mai fi 
la noi am pe Dimitrie mucios, nasparlos, plangacios si pe ionu cu una bucat criza de fiere de zace de ieri..evident eu mimica trebuie sa stau pe langa iei, si binenteles nu ma mai vait de bubele mele...sa se faca bine odata eu sa fiu pacientul 
gata ca am jelit si eu suficient
22+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
douradoudou spune:
eliza
..multa sanatate pt ai tai baieti si pt tine :ai grija de voi..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
25+ cu
crisis81 spune:
Salutare burtici!
Ma bag si eu in seama desi sunt vre-o 7 capitole de cand am impresia ca nu citeste nimeni ce scriu eu pe aici. Nu conteaza... eu citesc ce scrieti voi si sa stiti ca m-ati inebunit cu retele de dulciuri desi eu nu prea mananc dulciuri.
Bine.... pe caldurile astea macar o inghetata-doua pe zi tot bag.
Azi noapte pot spune ca m-am odihnit si eu dupa muuult timp, cred ca de fapt am lesinat de somn, nu am adormit.
Seara trecuta Teo a facut indigestie si a vomat toata noaptea. La 6 a adormit dar eu nu.... am stat de paza ca voma in somn.
Ieri am avut mesteri care mi-au schimbat termopanele care dadeau spre balcon (2 usi si un geam)... nu va inchiouiti ce era la mine in casa, unde cineva cu minte putina-eu a vrut gresie si parchet inchise la culoare.
Bine ca am scapat de grija asta ca asta iarna se inchideau atat de bine ca am avut si zapada in casa.
Eu tot cumpar haine pentru Teo si bebe mic si parca nimic nu rfeuseste sa ma opreasca. Am luat-o razna. I-am luat lu'Teo 3 geci, 3 perechi de cizme, o gramada de bluzite..... vreau sa mergem la cresa din toamna
.
Vernix a avut si Teo intre labii, si din cauza hormonilor avea niste labii maari, rosii si umflate de am crezut ca are infectie, ceva. In cateva zile si-au revenit la normal. Ea are o piele foarte buna si nu necesita crema ca nu se irita decat foarte rar dar in primele zile este necesara pentru ca urina eliminata este foarte tare si le arde pielea sensibila. Apropos de creme: eu folosesc SUDOCREM. E destul de scumpa dar este foarte buna si cu efect foarte rapid.
Ca produse de curatat eu recomand Nivea baby, atat samponul pentru cap si corp, cat si lotiunea Nivea baby sensitive pentru ca pielea lor necesita multa hidratare mai ales la inceput. Sunt destul de ieftine si foarte bune.
Nu recomant Jonsons baby.... usuca pielea... si la noi si am mai auzit si la alte prietene cu bebei mai mari.
Cris
mami de Teodora si
27+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
andreeacc spune:
Sugubina, maine ma duc sa cumoar frisca...tot trebuie sa ma deplasez pana la Ins de hematologie sa-mi fac anticorpii...si cand ma intorc execut reteta ta.
Eliza_cri, cam nasol ce povestesti tu acolo cu anestezia, am mai auzit de asemenea cazuri dar din povestea unei prietene a unei prietene, nu asa de la sursa. Sanatate baietilor tai!
Amelia_ilie, felicitari, inca putin si bb va fi la tine in brate! Eu as bea o bere fara alcool, nu de alta dar aseara am baut cu alcool.
crisis81, ai dreptate cu Jonsons, noua din maternitate ne-au recomandat sa nu le folosim ptr ca sunt f multi copii care nu le supoarta.Eu la Sebastian am folosit si inca folosesc Nivea baby, Klorane si A-derma.
Astazi schimb si eu semnatura, intru in luna a 7a, adica saptamana 28!
Intalnirea a ramas miercuri la ora 18 in Herastrau? La ce restaurant?
Andreea, mami de baiat
si
26+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
andreeacc spune:
Si daca tot m-am laudat, trebuie sa si o schimb!
Andreea, mami de baiat
si
27+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care