Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 13
Olgutzika spune:
Hello la ceas de seara! Am venit de la party, am plecat pe furtuna de la pensiune, iar in Ploiesti era crunt de cald
. Ce-am fi ramas acolo
, dar maine trebuie sa mergem la tara cu treaba, vine arhitectul sa vada cum putem face niscaiva constructii acolo...
Alinushca, bine ca mi-ai spus ca la Caritas se face cezariana cu epidurala, m-am mai linistit, zau 
. http://www.anesthesia-analgesia.org/content/80/4/709.full.pdf Citeste, te rog, ce ziceau in '95 niste neaveniti de la Stanford despre rahianestezie vs epidurala in cezariana, ca explica mai bine decat mine. Niciun anestezist in toate mintile nu va alege solutia asta la cezariane decat in cazuri biiiine de tot intemeiate.
Noapte buna tuturor
!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
andreeacc spune:
Buna dimineata, fetelor!
Sugubina, mi-ai facut o pofta
; sa postezi aici reteta, te rog.
Bravegirl 
Eu sunt moarta de somn; ieri seara n-am dormit ca am avut insomnii si aseara m-am culcat la 2 ptr ca am avut niste prieteni (vreo 12
) la un gratar si un vin...azi dimineata la 6:30 eram in picioare ptr ca urla catelusul.
Noi avem o catelusa Westy, foarte cuminte si curata.Sotul si copilul si-au dorit un/o partener(a)de joaca ptr ea si uite asa ieri am mai primit un catelus de 6 saptamani care face pisu si caca peste tot...eu azi dimineata spalam si dezinfectam gresia din zona unde l-am cazat...
Dupa un mic scandal cu sotul, l-am convins sa ii faca pe terasa cartierul general.
Mie imi sunt foarte dragi, dar acum mi-e greu sa curat si dupa un catel asa de mic (nu ma pot apleca asa usor, plus mirosul...etc)
Asa ca acuma astept sa il mutam si sa mai dezinfectez inca o data si sper sa ma pot culca si eu sa recuperez...ma simt de parca sunt mahmura.
Andreea, mami de baiat
si
26+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
alinushca spune:
Olgutzica
personal nu as alege epidurala. Din punctul meu de vedere cu cat bag mai putine anestetice in mine si opiacee si alte minuni de se baga in coloana, cu atat mai bine! Chiar daca in lipsa lor durerile au toate sansele sa fie mai mari! Am o prietena care a nascut prin ceza cu epidurala si era foarte multumita ca spre deosebire de mine putea sa se miste putin dupa operatie (epidurala inca ii bloca durerea dar nu si miscarea) , si s-a dat jos din pat mai devreme si per total a avut mai putine dureri decat mine... totusi epidurala ei nu se putea compara cu paracetamolul pe care il primeam eu... Insa chiar si asa eu tot rahi aleg daca e musai sa aleg ceza si de data asta.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 26+ 
sugubina spune:
Neata dragelor,
Azi e ziua cea mare-m-am sculat am facut dush si acuma ma apuc de pannacotta. Reteta e asta : RETETA PANNACOTTA .
Nu stu ce sa fac pt sos, am piersici si nectarine..S-o putea face vrun sos asa de piersici? Adica sa iasa ceva fluid, vedeti cum e in poze la reteta..Vreo idee cineva? Ca alfel o manc cu dulceata de visine..
sugubina
22+ cu Puficele

JoAnn spune:
buna fetele 
sugubino iar faci bunatati??

eu ieri am avut o zi groaznica....am avut dureri de burta, si niste intepaturi ff. mari sub burta si inca vreo doua cam prin zona colului ,as zice eu...dar nasoale rau
...
si am mai fost si indispusa toata ziua...ca am zis sa schimbam chiuveta din baie si ii zic la al meu om
, de care sa ia si la ce pret...si el vine cu una dubla ca pret ....m-am enervat de numa 
...mi-a stricat toata ziua...ca de banii aia dati de aiurea cumparam ceva la bubuline...
si azi noapte iar am avut dureri de burta ...ca la ciclu...ca am bagat si 2 scobutil...
azi stau numai in pat...nu mai plec nicaieri...parca iar am mici intepaturi...
maine merg la doctor sa vad ce sa intampla....
hai ca m-am plans destul
...va pupic pe toate 
22+ viitoare mami de gemene
sugubina spune:
Aulio Joann ce cunoscut suna asta cu cumparatu de chestii mai scumpe..Ce naiba nu stiu si ei sa respecte niste indicatii clare?!
Cu durerile sa stai cumintica cum ai zis, mai ia si nospa si sigur trece..Si eu ieri am facut asa un tur cu Pufescu (am comandat birou smecher pt calc-ca acu avem o cazatura) si tot am cazut lata cand am venit.
Unerori cand ma ridic din culcat in fund simt asa presiuni-sau usoare dureri in zona vaginului..Cred ca apasa acolo, se extind muschii. Noi find cu doi bebei probabil ca tensiunea e mai mare. Singura pozitie in care mai simt bine e culcat. Pe o parte, fireste.
sugubina
22+ cu Puficele

douradoudou spune:
buna pranzul..eu azi am pofta de tarta cu mure dar nu cu blat de tarta ci feuilletage...o sa incerc sa fac un experiment.mie nu prea imi plac retetele "fixe"..mereu schimb ceva...in rest a facut mama ciorba si in loc de bors a pus zeama de struguri verzi..a iesit divinaaaaa ..mie imi place sa o mananc rece din frigider ...si azi facem salata de vinete(libaneza) si ardei copti si ciuperci coapte..toate pe gratar afara
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
25+ cu 
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina Aulio Joann ce cunoscut suna asta cu cumparatu de chestii mai scumpe..Ce naiba nu stiu si ei sa respecte niste indicatii clare?! Cu durerile sa stai cumintica cum ai zis, mai ia si nospa si sigur trece..Si eu ieri am facut asa un tur cu Pufescu (am comandat birou smecher pt calc-ca acu avem o cazatura) si tot am cazut lata cand am venit. Unerori cand ma ridic din culcat in fund simt asa presiuni-sau usoare dureri in zona vaginului..Cred ca apasa acolo, se extind muschii. Noi find cu doi bebei probabil ca tensiunea e mai mare. Singura pozitie in care mai simt bine e culcat. Pe o parte, fireste. sugubina 22+ cu Puficele ![]() |
Neata Burtici!

Va salut si eu de la un ceai de mere turcesc si o felie de magiun eco
Azi e ultima zi de concediu a sotului si incep sa ma deprim ca va incepe munca cu programul infernal, de la care vine acasa la 21.00 cel mai devreme...
Eeeh, ma reobisnuiesc eu...Am vazut ca discutati de dureri, JoAnn si Sugubina si eu am dureri, mai ales cand ma ridic brusc de pe scaun sau din pat. Am inteles ca e dupa cum ziceti voi: se intind ligamentele de la cresterea uterului...deci putem sa spunem ca suntem inca la inceput...

Legat de modul de anesteziere la nastere: eu una sunt pentru nascut cat mai natural, dar daca va fi nevoie voi avea la mine, just in case un kit de epidurala...
. Cu rahi am emotii caci am trecut printr-o operatie la care nu mi-a prins anestezia rahi si cand a inceput dr sa taie dadeam din picioare si urlam de durere...si mi-au facut anestezie totala...Am observat in timp ca am probleme cu anesteziile locale...si de aceea sunt in dubiu daca sa mai apelez la ea sau nu...o sa vedem la timpul respectiv. Dar eu zic ca trebuie sa fii pregatita sa primesti anestezie, adik nu sunt pt refuzul total. Pana la urma, mergem la un dr pt ca avem incredere in el, si va fi decizia lui atunci...Vad ca sunteti si in sectorul de experimente culinare...ei bine ma alatur si eu: ieri am facut supa crema de linte-provocarea sotului a fost sa o fac sa aiba acelasi gust ca cele din restaurantele turcesti, and i did
, iar azi voi incerca sa fac tiramisu. Si eu si sotul suntem amatori de asa ceva...sper sa-mi iasa. Va tin la curent!Acum ma duc sa fac cumparaturi, va doresc o zi linistita, fara probleme si cat mai putin calduroasa!
Pup pe toate!

Madalina
23+
BraveGirl spune:
Neatza!
Fetelor, aveti grija mare cu durerile astea. Stati cuminti in pat, nu mai faceti NIMIC!
Eu azi m-am trezit la 9.15. Nu-mi venea sa cred...m-am trezit =a se citi m-a tezit zanica mea. Si cd sa ma dau jos din pat imi vad burta mica-mica si moale rau. M-am speriat pe moment, dar a miscat bubu lu mami si m-a linistit. Pur si simplu era relaxat si uterul meu, lucru care nu s-a mai intamplat de f mult timp, pt ca dimineata, cd vezica e plina, uterul meu de beton.
Madalina, ai grija cu tiramisu, ca retetele de pe net sunt cu galbenus de ou crud si noi nu avem voie, mai ales pe cadurile astea. Ori renunti la galbenus, si nu stiu ce gust o mai avea crema, ori cumperi crema pt tiramisu la plic.
Eu visez la tort de bezea cu fructe de padure/visine. numai ca la fel, crema e cu galbenus de ou. Ma bate gandul da fac o crema din frisca lichida si capsuni. Iese o bunatate frisca lichida batuta cu capsuni, insa nu stiu dc se mentine, ca eu o pap de obicei pe loc. Si niste visine
...numai ca visine n-am mai vazut.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
27+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
corina crema aia de frisca cu capsuni are nevoie de niste gelatina ijn ea ca sa ramana pufoasa si sa nu se lichefieze..madalina supa de linte este la noi in liban traditionala daca vrei iti dau si reteta mea ..toata familia mi-a spus ca-mi iese perfect.
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
25+ cu