Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
douradoudou spune:
hello..alexia cum e prajitura???mai aveti sau ati mancat-o
..corina 
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
25+ cu
allexxia_m spune:
Doura, foarte buna prajitura, merci Vasari pentru reteta, chiar daca mi-a iesit mie compozitia tare, dupa copt este tocmai buna, a crescut si nu este tare, chiar cum trebuie ![]()
Eu am pus untul exact ca in reteta, de la tempratura camerei, poate totusi trebuia sa-l topesc pe foc ca asa mie mi s-au facut guguloaie cand am amestecat cu zaharul 
Mai avem
, va dau si voua cate o portie, ca sunt singurica acasa, astept sa-mi vina sotul
27+ 
BraveGirl spune:
Ratusca, eu am fff multe contractii. De fapt e uter hipercontractil. adica s econtracta si ramane asa mult si bine. Doare f tare la inceput, cd incepe sa se contracte si apoi dc stau intinsa nu mai doare...dar e tare ca un pepene. nici sa impingi cu degetul in el nu poti, asa pietroi e. si normal ca de la atatea contractii ma dor apoi muschii.
Indur pt bebe, ca stiam ce ma asteapta, dar n-am cum sa nu simt ca Arianna sufera 
e si oboseala acumulata. dar stiu ca merita pt ca o sa am 2 comori 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
27+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
sugubina spune:
Ratusco ce dragut ca ai intrebat de mine! Te pupez. Ieri seara a venit Pufescu din delegatie si azi am mers sa comandam birou de calculator si dulap sa am in ce pune chestii pt Pufice. Si am tot umblat. Am ajuns Zombi acasa, m-am patucinizat direct..
LORE ia Omega 3- de 750mg sau 1000. E pt dezvoltare creier, nu iti dauneaza deloc. Eu am luat in prima faza Folowise-care e si cu acid folic si acu ca nu am mai gasit am luat de la Walmark - e de 500 si iau doo. Da-le la printese sa se faca intepte! KISS
Iepurasele foaarte interesanta discutia cu alaptat si mai ales siteul. Eu simt ca ma ajuta mul!
Mai citesc si revin.
sugubina
22+ cu Puficele

sugubina spune:
Vasari si io azi am fost la compras si am vazut inghe aia de Lapte de Pasare. Oare ce gust o avea?! Am luat dinaia de struguri tot de la Napolact..Si mai imi place Bigmilk aia mare de capsuni sau ciocolata-e atata de cremuaaasaa..
Am cumparat frisca lichida-mi s-a facut pofta de Panacotta..Am facut o singura data, se face fuarte usor si este jur unul din cele mai fine deserturi pe care l-am mancat!! Imi si imaginez cum o sa pun dulciata de visine peste..sau cea de piersici (tot productie personala)...MIAM daca nu aj fi asa umflata as face-o acuma. Prefer sa va mai citesc..
sugubina
22+ cu Puficele

amelia_ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina Vasari si io azi am fost la compras si am vazut inghe aia de Lapte de Pasare. Oare ce gust o avea?! Am luat dinaia de struguri tot de la Napolact..Si mai imi place Bigmilk aia mare de capsuni sau ciocolata-e atata de cremuaaasaa.. Am cumparat frisca lichida-mi s-a facut pofta de Panacotta..Am facut o singura data, se face fuarte usor si este jur unul din cele mai fine deserturi pe care l-am mancat!! Imi si imaginez cum o sa pun dulciata de visine peste..sau cea de piersici (tot productie personala)...MIAM daca nu aj fi asa umflata as face-o acuma. Prefer sa va mai citesc.. sugubina 22+ cu Puficele ![]() |
Sugubina, cand faci panacotta poate scrii reteta, ca eu nu cred ca am mancat vreodata

20+ 
sugubina spune:
Amelia sa vad ce gasesc pe net, care ma inspira. Nu e mare filozofie-din ce imi amintesc se pune sa dea in clocot frisca lichida-apoi punem gelatina (pliculet de la dr Oetker=1plic la 500ml frisca e proportia); se pune in forma si se da la frigi. Ea acolo se incheaga si apoi o decoram cu ce vrem noi-fructe de padure,dulceata..dupe inspiratie. VAI CE POFTA MI S-A facut.
Am intrat pe site cu alaptare si asa frumos am vazut bebeii aia mici mici deabia scosi si prin ceza si natural care sugeaaau!!
sugubina
22+ cu Puficele

amelia_ilie spune:
Sugubina, suna extraordinar!!! Cu dulceata sau fructe rosii cred ca e dementa!
20+ 
Vasari spune:
Alexia, eu am bagat blenderul de mana la compozitie, nu ma complic altfel. Mie imi plac retetele care se fac in 15 minute.:)
Sugubina, exact de struguri am luat si am primit cadou de lapte de pasare (gust ca de vanilie). Mi se pare delicioasa panacotta, chiar am luat astazi o cutiuta de smantana pt frisca. Dar zi-mi o reteta verificata, ca am emotii sa iau asa de pe net. Nu de alta, dar sunt multe.:) Sau arata-mi la care te hotarasti tu. Am dulceata de afine, cred ca ar merge. Dar mai am si visine congelate.![]()
Sunt curajoasa pentru ca azi mi-am verificat greutatea pe calculatorul ala bun, nu DC, si sunt ok, la coloana cu valori normale, nu maxime.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+