Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

moshulik am fost la doctora mea si am spus de contractii, m-a controlat, colul este ok, dar mi-a dat no-spa 2/zi, dim si seara, progesteron 2/zi, dim si seara, intravaginal si fer.
am inceput de joi seara si am presupus ca mai dureaza ceva timp pana sa dispara de tot contractiile, nu?

27+

am inteles
si eu iau progesteron (arefam) o data pe zi seara (dar o capsula de 200)

dar e o idee buna cu no-spa de doua ori pe zi
am sa fac si eu asa ca si eu am contractii nedureroase.

fier tu iei suplimentar, pe langa vitaminele de sarcina (eu iau Elevit) sau nu iei vitamine?

Moshulik +27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

moshulik mie tot arefam mi-a dat, dar am scris componenta esentiala ca sa se inteleaga, tot de 200mg, dar de 2 ori pe zi, dim si seara.
Chiar vroiam sa intreb, ca am citit prospectul si scrie ca in sarcina arefam se ia decat in primul trimestru si eram putin contrariata de ce mi l-a prescris acum?
dar vad ca mai este si altcineva care ia tot arefam, dar tot mi se pare ciudat ca scrie pe prospect decat pentru prim trim, si noi il luam acum ....

Vitamine de sarcina mi-a prescris NatalVit, este tot ca Elevit dar la acelasi pret are 60 comprimate si este mai avantajos.
Vitaminele mi-a zis sa le iau dupa saptamana 28 de sarcina, fierul de acum insa.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Foarte faine filmuletele, Alexia !

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+

Mergi la inceput

Vasari asa am zis si eu cand le-am vazut, vedem noi cat sunt si te utile cand trecem la practica
Am pus si eu la cuptor prajitura pe care ai facut-o tu si ai dat link-ul, dar nu cu prune ci cu piersici, ca astea am avut in casa.
Dar mi-a iesit cam tare compozitia, asa trebuia sa iasa? Ca nu are nici un lichid in compozitie, nici lapte nici altceva

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alexia, de fapt aluatul era ceva curgator, de la oua.:) Asteapta rezultatul, adica atata timp cat ai facut dupa reteta totul ar trebui sa fie bine.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, va multumesc!
Nu m-a facut nimeni sa plang. am plans pt ca nu-mi mai trec durerile si mai rau e ca am nevoie de ajutor pt toate. am momente cd nici sa ma dau jos din pat nu pot. De abia am facut dus. Data trecuta asa dureri am avut mai tarziu....trebuia sa ma ajute sa urc scarile, sa intru in cada ...plang ca sunt neputincioasa, si Arianna are nevoie de mami. Ea doarme cu mine, pe burtica mea, cd plange trebuie sa o aiu in brate, chiar dc stau in pat. si ma doare sufletul ca de cum se face dimineata o 'abandonez' in grija altora

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

offff BraveGirl imi pare atat de rau ....
am ramas fara cuvinte, nici nu as vrea sa-mi inchipui cum este
nu stiu, incearca sa te gandesti la BB tau, ca toate acestea sunt pentru aceasta minune, poate te ajuta cumva

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

bravegirl..off...dar durerile sunt din cauza contractiilor?

imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta..dr tau ce spune? iei tratament ceva?
si pe mine ma dor muschii de sunb burta cand fac miscari asa mai bruste, dar contractii am rar si atunci sunt nedureroase. te pupic si ai grija de tine

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Vasari la mine nu a fost compozitia curgatoare , am respectat exact reteta .
Acum am scos prajitura, astept sa se raceasca sa vad si cum este la gust, asa ea miroase foarte bine

Este pe Antena 3 un reportaj asa trist despre Sindromul Down

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Brave, si eu am momente in care mi-e greu sa ma urc in cada, imi vine cateodata sa plang, ca atunci cand sunt foarte obosita parca nimic nu merge. SI picioarele sunt grele, si burtica creste, si eu ma simt neputincioasa. Dar nu avem ce face, acum trebuie sa fim tari pentru bebei si sa incercam sa impacam toate celelalte din jurul nostru .

Alexia, eu mi-am salvat filmuletele, sa le vizionez candav cand nu stau numai pe drum la bucatarie. Acum raportez cu mandrie ca am reusit sa termin vinetele de copt. Deja e mare lucru, mai am doua de curatat si apoi le las la scurs pana maine.

20+

Mergi la inceput