Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (62)
Raspunsuri - Pagina 6

Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui housepocket480 Livsy cat stai la Techirghiol? Ca dupa 15 venim si noi si poate ne intalnim.. |
Doamne Ajuta!
Tot la Techirghiol veniti?
Livsy vom veni si noi pe 15 in CT, poate atunci ne si vedem..poate ne vedem si cu cami_antonia si celelalte fete din CT. (numai ca eu nu am nr de tel).
Mai vb la tel.

ALINA

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Tanyla spune:
Doamne ajuta! Am fost luni la Manastire si am vazut ca astazi Slujba Sfantului Maslu incepe la ora 18.Iar vineri la 17.30.

alinushca spune:
Am aflat direct de le sursa (a fost nasa mea azi acolo si a vazut programul) ca in timpul postului incepe la 17. ca se face si paraclisul Maicii Domnului dupa. Daca vroia cineva sa mearga
Mami de (28.10.2008) si
bb2 26+

caciantoni spune:
Si pentru ca azi este sarbatorit Sf. Irarh Nifon, va postez mai jos un link unde veti gasi acatistul acestuia.....sa va fi de folos.......
http://iuliana-koinonia.blogspot.com/2009/08/acatistul-sfantului-ierarh-nifon.html

bebelu86 spune:
bb Sebastian a luat in greutate. de la 1580g la 1620g.
Nike e incontinuare izolata. nu o viziteaza decat sora si sotu. a reusit sa pape covrigi.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

deeva73 spune:
Sara buna fete dragi si Cipicah,
bebelu iti multumim ca ne vestesti despre nicoleta
housepocket nu te-am mai vazut demult pe topic. Ma bucur ca ai revenit.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Livsy spune:
Buna seara,
Ioanact, trimit pm!
Deeva, Bebelu
, Slava Domnului pentru puiutul lui Nike
, asteptam in continuare vestile!
Imbratisez pe toata lumea cu drag TUTUROR!
Doamne Ajuta!

sandaa spune:
Dragele mele va multumesc ca v-ati rugat pentru sora mea. Acum am venit de la cluj si am citit ce-ati scris. Analizele nu sunt bune dar speram ca bunul Dumnezeu o va ajuta si fizic si mai ales sa-i dea tarie si sa fie optimista. Va multumesc inca o data, va imbratisez pe toate si mai vorbim maine ca sunt foarte obosita.
Doamne ajuta!

MaraAnisia spune:
Buna dimineata,dragutelor
Pogonici, te asteptam cu vesti bune
bebelu iti multumesc ca ne aduci vesti despre nicoleta si bb. sanatate multa sa le transmiti
si sarcina usoara in continuare. f frumoase numele alese de tine pentru printesa din burtica
Sandaa, multa sanatate si rabdare, pe cat se poate omeneste
Livsy, exact de-asta te intrebam unde mergi de marea sarbatoare de pe 15, ma gandeam ca acolo e minunat. Doamne ajuta sa ai o vacanta asa cum iti doresti tu,draguta. cum te mai simti in casuta? iti multumesc de cuvintele frumoase, intr-adevar ceea ce traim noi alaturi de minunea noastra nu se compara cu viata normala de parinte, cel putin acum la inceput.
as dori sa indraznesc sa va rog sa ma aveti si pe mine in gand la rugaciunile voastre, pentru rabdare si ganduri linistite,bune, pentru a-mi creste fetita frumos. va multumesc muuult.
Va imbratisez cu drag
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului