Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (62)
Raspunsuri - Pagina 7

housepocket480 spune:
Da, Deeva am intrat mai rar pe forum, desi mai citesc cateodata, dar sunt intr-o mare, mare, maaaaaaare...galeata de deznadejde, suparare si iar suparare....
Ma rog, problema este ca nici nu vad vreo iesire...
Voi ce mai faceti?
Doamne ajuta

anadomnica spune:
Housepocket - bine ai revenit printre noi cu scrisul!! - chiar ma intrebam ce mai faci?? De ce situatie fara iesire, draga, hai, capul sus si cu nadejde la Domnu' ca vin ele toate la timpul lor. Eu te imbratisez cald
Medaaaaaaaaaa - vazut frumusete de Sofia si de parinti fericiti de Sofia!!! sa va traiasca si sa va bucure fiecare clipa. Poate te ajuta Domnul sa ai si copii naturali, iar daca nu, sunt sigura ca sufletul vostru cald va mai adopta macar un sufletel sa-i fie frate/sora Sofiei. Inca odata felicitari pentru asa frumusete de fetita.
FERICITA 8+ si...
Mami de
Maria
(20.10.2009)
Album poze

deeva73 spune:
Ziua buna fete dragi si Cipicah,
housepocket, nu poti sa fi trista, bucura-te de familia ta, de prieteni, de tinerete. Intra mai des pe topic si poate vom reusi noi sa te inveselim. Ce mai facem noi???... Ne pregatim pentru a treia IA, asta va fi saptamana viitoare pe miercuri. Nu-mi fac mari sperante, am asa un presentiment ca vom cheltui banii dijaba.
meda ce fetita faina ai... ii ca o zana. Si are niste ochi, ioi Doamne ce ochi are. Apropo, am visat si eu azi noapte ca eram la parinti acasa si o aparut un bebe in carut. Era singur si era baiat, avea niste ochi... tomna ca Sofia ta. Si atunce' am zis eu catre mama: Doamne ce copil fain, eu am sa-l infiez. Iaca asa... vise de noapte, da' mi-o placut si m-am trezit bucuroasa.
anadomnica voi cum va mai simtiti? (adica tu si bebe). Ce face Maria? Merge in picioare?
sandaa te rugam sa ne mai dai vesti despre Mariana. Multa sanatate ii doresc!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

danangie spune:
Dragi mamici, luptatoare ptr copii, ce mai faceti? Eu nu prea intru...dar voi stiti.....imi este tare greu sa intru si aici si acolo si dincolo.....cu nazdravanii astia doi....cu casa, cu sot,etc....greu mai greu sa fiu prezenta peste tot. De ce v-ams cris acum? Sa va incurajez! Sa aveti incredere. Sa nu pierdeti speranta nici macar o secunda. Si in primul rand sa va marturisesc din experienta mea. Stiti ca am un baiat Alessio, are 2 ani si 2 luni. Dintotdeauna am vrut ca al doilea copil sa fie destuld e aproape ca varsta fata de primul. Ne-am pus noi pe treaba si exact dupa prima luna de icnercari am ramas gravida. Si asa a venit Mattia. Al doile ameu fiu de 9 luni jumate.E greu. Foarte greu sa fie de varsta atat de apropiati. Dar am rezistat.si inca mai rezist. Doar ca atunci cand nu ai nici un ajutor...te cam duci cu capul.....si uite asa...depresia mi-a dat tarcoale...uneori nici nu mai stiam ce sa-i fac pentru a o alunga.....cand disparea...cand aparea. Oboseala care ma bantuie de 3 anid e zile.....si-a cams spus cuvantul. Si uite asa am ajuns la concluzia ca pentru multi ani buni nu mai am cum sa ma gandesc la un alt treilea copil. De fapt, sa fiu sincera am zis ca gata. Nu mai fac. Deocamdata ma opresc aici. Cine stie daca peste ani si ani voi gandi altfel. Dar uite ca D-zeu atunci cand are alte planuri cu tine.....tu poti sta si in cap si nu ajungi sa faci ce crezi tu. Mi-a trimis un alt samburel ca nici nu stiam.....facusem un tratament cu injectii si pastile ptr o lombalgie care nici pana in ziua de azi nu am reusit sa o tratez...deci inca ma lupt cu durerile astea crunte.....Facusem si o cura de slabire destul de dtrastica...ptr mine care nu aveam deloc energie si putere. Dar uite ca acest samburel a vrut sa ramana acolo. In burtik.Uite ca d-zeu daca aa decis sa mi-l trimita....acolo l-a lasat. Si in ciuda atator piedici......sarcina e bine, activitate cardiaca este. Acum pe 17 ma duc la eco si abia astept sa aud ca-mi spune ca e totul ok. Hopul inca nu l-am trecut de tot. Dar mergem cu D-zeu inainte. Va pup. Asta vroiam sa va spun. Ca atunci cand D-zeu intr-adevar decida sa va trimita copilasul , vi-l trimite. Trebuei sa avem rabdare. Sa va ocroteasca D-zeu si sa va ajute sa va indepliniti visul de a tine un pruncut in brate.
Mami

Pozici cu noi

deeva73 spune:
dananagi Felicitari mami! ce prunci faini ai, sa va traiasca! Si sa vina si o surioara ca sa aibe fratii cui sa poarte de grija. De-as fi eu in pielea ta ... cre'ca mi-ar innebuni creierii de fericire. Las' mai bine sa ai pentru cine sa fi ocupata.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Lili_g spune:
Dananagi te imbratisez, bunul Dumnezeu iti va da si multa putere ca stie El ca tu te descurci bine... Lasa depresia, e doar vrasmasul care incearca sa te "sperie"... Esti o mamica buna si curajoasa...Sa ne scri mai des.
Deeva, esti in rugaciunile mele de fiecare zi...sa ai nadejde.
Citat: |
citat din mesajul lui deeva73 dananagi De-as fi eu in pielea ta ... cre'ca mi-ar innebuni creierii de fericire. |

Anadomnica, cum te simti? Sunteti tot singurele?
Housepocket -

Pogonici asteptam sa ne scri.
Sanda, Domnul sa fie alaturi de voi.
Livsy

Va imbratisez pe toate, toate. Sa aveti o zi linistita si binecuvantata.
Pun aici un link, daca vreti sa cumparati lucrusoare de copii si nu numai si sa ajutam si pe micutul David care are nevoie de tratament. Sper sa pun link-ul corect.
http://bazar.desprecopii.com/advancedsearch.asp?search=1&catid=&SearchStr=&AllAnyExact=all&chkTitleAndDesc=on&customs_criteria=1&cfs_txt_UMANITAR=pt%20David&PriceFrom=&PriceTo=&StartFrom=&StartTo=&EndFrom=&EndTo=&ExcludeStr=&OrderBy=start_desc&MaxResults=50&sbmtAdvSearch=%3E%3E#results
Si povestea lui David
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155073

Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
danangie wooww..sarcina usoara la termen!
Si eu imi doresc al treilea prunc..ma gandesc la sarcina pierduta, daca nu o pierdeam aveam 3 copii.
Nu mai am putere sa m scriu..sunt franta de oboseala..azi am stat numai in picioare: facut mancare/calcat, tocat legume pt zarzavat (maine m am patrunjelul), iesit afara cu fetele..
Merg sa am culc.
Noapte buna!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

danangie spune:
Buna dimineata,
Asa e fetelor, sunt fericita, doar ca asa cum zicea si LILI , oricat de puternic ai fi, nu poti face fata oboselii crunte. si vrei n u vrei.....simti ca te duci la vale. Eu aici nu am nici un ajutor si deci fac totul eu. Nu ma plang, dar nu pot sa nu zic ca nu e greu.
Multumesc tuturor ptr urari.
Si eu daca nu pierdeam prima sarcina as fi avut acum 4 copii. Dar nu ma pot acum gandila asta, ca asa nu mai era Ale,etc...etc...etc...
Va pup si numai bine va doresc.
Mami

Pozici cu noi

pogonici1977 spune:
fetelor am fost la chiisnau...sunt mutumita...de cei de acolo...ne luptam acum cu analizele...
avem o perioada f grea de stres si de aceea sotului nu ia iesit analiya f bine si bagam naturiste de ne vine acru.......dar trebuie..ne intoarcem la chisinau dupa 1 septembrie...avem emotiii ptr treb sa se imbunatatesaca analizele sotului pana atunci
dar DD ne va ajuta si vom trece peste toate........
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

housepocket480 spune:
Doamne ajuta
Pogonici ai mail de la mine!
Fetelor, cred ca fiecare are o cruce de dus si numai fiecare din noi stim daca putem sa o ducem. In fiecare casa sau familie exista ispite, probleme, samd. Unele pot sa duca, altele nu. eu de multe ori am simtit ca nu mai pot duce crucea mea si am clacat.
Rugati-va va rog si pentru mine, pacatoasa, ca in mare deznadejde sunt!