Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

deci sa va raspund la intrebare

in primul rand raportat la % de reusite la budapesta in ultimele 8 luni cam lasa de dorit..eu personal am facut o statistica si au reusit cam 6 din 20-25.. fete....numai cate sunt pe forum...deci procentul e ff mic...

am mai ciiti pov a unei tipe de pe un alt forum care a avut un rateu total la budapesta...e din neglijenta dct X de 100%..spun sigur..ca ar fi recunoscut asa in coada de peste la sf cand ia zis rezulttaul...

un alt motiv e cel financiar...pe mine la budapesta ma ajunge cam 5000 E cu totul...ceea ce eu nu ii am acum..si nu mii permit...deci e mult peste puterile noastre

[b]raportat la clinicile din tara ma abtin...CATEGORIC NICIODATA..mai bine adopt un bebe decat sa fac FIV in tara noastra..o spun cu tarie si convingere..din cauza acestor medici din tara noastra vestiti si multifuncionali la toate...eu am ramsa fara ambele trompe......[/b]

si am pus totul in balanta si noi si preotul si am ales chisinaul..si sincer nu imi pare rau indif de ce soarta om avea aici.

..voi cei din alte parti ale tariii nu stiti nimic de chisinau si de clinica lor..dar aici in moldova...se stie ff multe despre clinica lor si de % reusite.....sper sa nu supar pe nimeni cu aceasta afirmatie

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele tocmai am primit un mesaj. nu stiu de la cine. cred k e sotu lui nike.

bebe NU are in principiu alergiile medicamentoase ale lui mami. mami si-a inrautatit starea si e izolata. pt ca au aparut alergii noi. speram sa intre in remisie.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara si Doamne Ajuta!

Bebelu, multumesc ca ai raspuns asa de prompt, esti o draguta! Pentru tine, sarcina usoara si frumoasa in continuare si bebe sanatos, la termen!! Doamne Ajuta!

Dumnezeu sa o ajute pe Nike, ca mare cruce are de purtat!(iertat sa imi fie ca indraznesc sa spun!...) Sa ne rugam pentru ea si pentru Bebe si pentru toata familia!

Ioanact, multumesc inca o data pt tot, ti-am raspuns la pm, poate ca ai vazut deja... Doamne Ajuta! in toate, draga mea!

Cami, noi o sa ne incercam, e adevarat ca perioada asta e f incarcata pentru voi, imi dau seama, nu iti face griji, eu zic ca o sa reusim, asa linistite, intr-o zi sau seara... suntem si aproape, la urma urmei (mi se pare mie). Te rog sa nu iti faci griji!!!

Pogonici, , te inteleg. Te intreb si eu de curiozitate - de unde sunteti voi? Domnul sa va ajute si sa reusiti!!!! Doamne Ajuta!

Fancy_mona, , , bine ai revenit, Domnul sa iti ajute! Sper sa ne aduci Vestea cea buna!

Mara, nu e nicio problema sa ma intrebi orice: voi merge la Techirghiol, asa am vrut eu, pe urma am aflat (tot de la o forumista draga de aici) ca este hram acolo la Manastire pe 15... De aceea spuneam ca sper sa aiba si o dimensiune spirituala aceasta calatorie, pt ca voi fi aproape de un Locas Sfant si cu ajutorul Lui Dumnezeu ma voi gandi si la El, nu doar la vacanta.... Multumesc, ca ai intrebat, ma bucur ca a fost frumoasa vacanta voastra si sa stii ca ma gandesc adesea la voi si la Irina si incerc sa imi inchipui cat trebuie sa fiti de fericiti, cum e totul nou si absolut imposibil de conceput daca nu esti in situatia aceea. Admir muuult, mult gestul vostru si sper ca Dumnezeu sa va binecuvanteze in continuare sa mai aveti copilasi! Te pup si te imbratisez cu mult drag!

Pup tuturor si multe TUTUROR fetelor inimoase de aici de la noi, de la Rugaciune!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Doamne ajuta! Scuze ca dau buzna. Stie cineva sa imi spuna in ce zi si la ce ora se face Sfantul Maslu la manastirea Radu Voda?

Mami de (28.10.2008) si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Livsy cat stai la Techirghiol? Ca dupa 15 venim si noi si poate ne intalnim..

Alinushka Sf. Masluri se fac la Manastirea Radu Voda miercuri si vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

sarumana, dar nu stii si de la ce ora se fac ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si ciprian....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august11.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

alina incepe la ora 5.

cate un si o pt fiecare fata de aici
faceti o treaba minunata.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Dupa cate stiu la orele 17. Dar daca incep la 18, nu-i bai ca mai stai la moaste, important sa nu te duci mai tarziu, ca si asa tine slujba o ora si jumatate.
Hai ca daca trec azi pe acolo, iti spun de program fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata!

Bebelu,

Caciantoni,

Housepocket, ai aparut!! Ce ma bucur! Tot ma gandeam sa intreb de tine! Stau pana luni (16 august) sau pana marti. Eu sper pana marti, dar nu pot inca sti sigur. Voi cand veniti? Ce frumos ar fi sa ne intalnim!!

Alinushca,

Pup pe toata lumea cu mult drag!

Doamne Ajuta! TUTUROR!

Mergi la inceput