Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Vazui pozele, ai si blonda, si bruneta si jumi-juma! E mumos brunet! Pari mai matura asa!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Vazui pozele, ai si blonda, si bruneta si jumi-juma! E mumos brunet! Pari mai matura asa!

Cristina 31+

Daaa! Blonda arat ca o copila de 15 ani!!! nu ma ia nimeni in serios!!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Bebecris felicitari pt putosu' sanatos!!! Sa creasca mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Maitreyi merci mult,e super oferta.Daca te rog imi recomanzi si niste biberoane,sau deja ma cam intind.

Be_one urata patanie pe caldura asta.

Crina nu ti-ai facut o poza dupa infrumusetare?

28+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Sorry nu merge aparatul si deocamdata pas la poze. Oricum nu am facut nici o schimbare radicala, doar am mai scurtat un pic parul si mi-am facut manechiura si pedichiura. Am obosit tare rau si a fost o caldura astazi.......iar acum s-a pus furtuna afara. Poate se mai racoreste un picut.

32+

crina cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

DIDADI si mie imi place cum imi iasa in evidenta culoarea ochilor cu parul negru albastrui!!
CHICHIUTZO.....fosta-i lele cand ai fost!!!Si eu aveam 46kg,parul negru pan-la fund......ehe! ce vremuri!!!

Daaaa, facui endometrioza, pb hormonale, parul a cazut, a crescut altul dar mult mai drept si mai subtire! Deh, asta e viata! Noroc ca ni l-a dat DD pe neghinita!!!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

DIDADI si mie imi place cum imi iasa in evidenta culoarea ochilor cu parul negru albastrui!!
CHICHIUTZO.....fosta-i lele cand ai fost!!!Si eu aveam 46kg,parul negru pan-la fund......ehe! ce vremuri!!!

Daaaa, facui endometrioza, pb hormonale, parul a cazut, a crescut altul dar mult mai drept si mai subtire! Deh, asta e viata! Noroc ca ni l-a dat DD pe neghinita!!!

Cristina 31+

Lasa draga ca esti frumoasa si fara carlionti!! Bebeii sa fie sanatosi ca dupa aia ne-om aranja noi!!

Mergi la inceput

Bebecris felicitari pentru bebelinul sanatos!!! Sa creasca mare si sanatos!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Bebecris ma bucur ca putica e bine. Poate se intoarce el pana nasti si nu mai faci cezariana. Important e ca e el bine, sanatos si somnoros!

32+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna, fetelor!
Am intrat sa va zic ca-s ok, bebelina la fel de miscareata si eu cam stresata, cu toate ca stiu ca n-ar trebui, dar..ce sa fac?! De gatit gatesc ce se face mai rapid, cartofi copti, ficat de pui fiert doar si carne de vita la cuptor. Asta am acum la aragaz..maine o sa fac si niste legume fierte, fac si eu ceva ce nu necesita complicatii. Azi cand am ajuns acasa (am adus-o si pe Iustina odata cu mine, ca a dormit la niste prieteni - Eugen a fost la Buc. sa le duca pe cumnata-mea si pe nepoata-mea la aeroport) am dat comanda de pizza. Acum a scos-o tati la plimbare pe Iustina cu bicicleta si eu deja ma gandesc cum m-oi descurca maine numai eu cu ea (tati e de serviciu) ca se plictiseste teribil o zi intreaga in casa. 'Oi vedea eu.

Felicitari fetelor care si-au vazut bebelusii la eco si e totul ok!

Am citit din urma, dar n-am cum sa raspund fiecaruia, ca neuronii imi joaca feste, asa ca va pup pe toate, fara exceptie si va multumesc mult pentru sustinere si gandurile bune!

P.S.: Acum sunt rea, dar nu ma pot abtine: bine ca nu ne contabilizeaza cineva si greselile gramaticale...tare mi-e ca-i prin zona, am eu un "feeling", asa...

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora ma bucur ca totul e ok! Nu cred ca dr a vrut sa spuna sa stai lata, dar sa nu exagerezi si sa te odihnesti cat poti de mult! Inca putin!!!

PS. sunt sigura ca cineva sta acolo si numara! ii uram succes!

Cristina 31+

Mergi la inceput