Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (124)
Raspunsuri - Pagina 16
LoraG76 spune:
Chichi, incerc sa nu exagerez, mi-e ciuda pe mine ca ma apuca nebunia, era cat pe ce sa dau cu aspiratorul mai devreme, dar, din fericire, mi-am revenit. Uneori parca-s inconstienta, nu's ce am!
Ma inscriu si eu la al tau sot la consiliere!
Lora, mami de Iustina si 
36+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crina-s spune:
Chichiuta tot frumoasa esti. Ce-ti venii asa deodata?
Las ca nici barbatii nostri nu-s la fel cum s-au casatorit.....al meu are deja burtica, dar nu asta conteaza in viata, ci altele, mult mai importante*(exemplul cel mai concludent e cum zici si tu :Neghinita- Doamne mor de drag cand ii zici asa).

32+
crina
cu
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza PS. sunt sigura ca cineva sta acolo si numara! ii uram succes! Cristina 31+ |
Mai degraba succesuri
28+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
LoraG76 spune:
Daaa, f. frumos suna Neghinita! 

Va las, ma duc sa-mi termin treburile, sa fac un dus si sa ma asez in pat!
Noapte buna, somn usor!
Lora, mami de Iustina si 
36+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui didadi ana, tanamera, multumesc,....... si voi aveti burtici dragute. ieri am fost la doctor, sa-mi citeasca analizele si mi-a zis ca sunt anemica.imi da sa iau sorbifer durules.ajung acasa, iau o pastila adorm o ora si ma trezesc fara aer cu o durere in piept, simteam ca numai vad, etc. imi sun sotul, vine in fuga de la munca, eu la fel, rau si rau. sun la dr, nu-mi raspunde, sun iar.....d-na dr sunt cotareasca, am fost azi ...blabla, da stiu. Dr, aoleu ai facut soc anafilactic, esti alergica la fier. fugi rpd la spitalul jud sa-ti faca o injectie....te-ai umflat, ai bube pe tine? nu, dar nu pot sa respir. fugi la spital. mi-a fost teama sa ma duc la spital, am ramas acasa si am baut cred ca 2 l de apa in juma de ora si apoi hop pe wc, am eliminat tot si mi-am revenit, tare rau m-am speriat. doamne ajuta ca nu a fost mai rau. ![]() |
Offff, prin ce sperietura ai trecut!!! Bine ca nu a fost mai rau!
Am vazut si eu pozele!
Ffffff frumoasa si ffff slaba esti!!!
35+
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tanamera
Mai degraba succesuri 28+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Lora, mami de Iustina si

36+Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Buburuza_10 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui maitreyi
da iti dai seama cata patu' iti trebuie ca sa incapa toata familia si are si butoane pt muzica la cap livreaza si in ro da' ea costa 50 de dolari si transportul inca 50 ![]() mai exista varianta www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/252-patuturi-copii---ieftine-si-bune/632-mini-pat-bebelusi-extensie-pentru-patul-parintilor.html" target="_blank"> ASTA SUPER FAINA si mai ieftina si romaneasca ----- Mami de roza + 32 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Vaianta romaneasca este supeeeeeeeeeer tare!!! Wowwwwwwwwww! Vreau si eu!!! Offff, multe mai vreau, dar toate sunt in Ro si aici nu se gasesc! :(
35+
tanamera spune:
Maitreyi nu am cuvinte sa iti multumesc
.Eu nu cred ca imi termin intrebarile,si caruselul l-ati incercat
?
Bebecris felicitari pentru vestile bune.Eu am mai auzit in trecut la alte burtici,carora nu li s-a intors copilul, sa umble zilnic cate putin in 4 labe(nu glumesc).Poate reusesti sa il intorci.
Lora fi cuminte
!
28+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
crina-s spune:
Ma bag si eu in patut la un film (ce vulgara sunt: cica ma bag in patut![]()
![]()
).
Va pup de noapte buna si sper sa fie mai racoare ca sa dormiti bine!
Lora stai cat poti de cumintica.
Didadi nasoala patanie. ma bucur ca acum esti bine.
Doamne ai grija de SEBASTIAN sa lupte in continuare!

32+
crina
cu
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui tanamera Maitreyi nu am cuvinte sa iti multumesc .Eu nu cred ca imi termin intrebarile,si caruselul l-ati incercatBebecris felicitari pentru vestile bune.Eu am mai auzit in trecut la alte burtici,carora nu li s-a intors copilul, sa umble zilnic cate putin in 4 labe(nu glumesc).Poate reusesti sa il intorci. Lora fi cuminte ! 28+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |

Nu m-am putut abtine, chiar ca rad in hohote, tanamera, m-ai binedispus!
Bebecris, mi te imaginez umbland in 4 labe asteptand sa se intoarca bebe, posibil sa fie cu efect varianta, dar eu m-am distrat bine!

Lora, mami de Iustina si

36+Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

roza +