Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Gataaa!!Sunt oficial bruneta!!!!! Nu ma mai vopsisem din februarie!!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

ana, poza sa te vedem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didadi

ana, poza sa te vedem

O sa fac maine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

wow, bruneta! Tu nu erai blonda (natural)?

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

asea...tanamera revin ca am bagat cupilu la baita eu prefer bibe de sticla pt ca nu se imput si se spala mult mai bine insa astea de la avent nu stiu din ce sunt facute ca nu ramane gras pe ele ci se spala f usor dar tot nu le-as folosi mai mult de 2 luni. toate bibe si tetinele si suzetele este indicat sa fie schimbate dupa 2 luni. tetinele chiar mai des. bibe chico gasesti in orice farmacie sau miniblu, tetine natura se gasesc in hipermarketuri dar si la farmacii. toate tetinele sunt pe 3 dimensiuni, unele 4. s, m, l si in x pt cereale. in prima faza vor folosi s, ei zic pana la 2 luni insa a mea cu s manca si intr-o ora asa ca am trecut la m dupa 1 luna si curgea garla

am testat steluta nu e obositoare, melodiile sunt f faine, a mea crede ca sunt desene animate merita banii, clar

-----

Mami de roza + 32 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Cristina 31+

Ba da!!!Sunt blonda natural,dar de cativa ani ma vopsesc bruneta Asa me place mie(si la sotu' bineinteles,ca asa ma cunoscut,bruneta) Pai eu cred ca mai bine-mi sade bruneta decat blonda!!! Sunt in album poze cu mine si blonda si bruneta,uita-te si da-ti si matale cu parerea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

da , bruneta ca ai ochii albastrii si prinde bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Cristina 31+

Ba da!!!Sunt blonda natural,dar de cativa ani ma vopsesc bruneta Asa me place mie(si la sotu' bineinteles,ca asa ma cunoscut,bruneta) Pai eu cred ca mai bine-mi sade bruneta decat blonda!!! Sunt in album poze cu mine si blonda si bruneta,uita-te si da-ti si matale cu parerea!!

Pe mine m-a cunoscut sotul la 50 de kg, rosie si foarte creata! Nimic nu mai sta-n picioare de atunci!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Ne-am intors si noi. Am fost si pe la cumnata ca e ziua ei astazi. Bebe e foarte bine, dezvoltat perfect, chiar dr a repetat in cateva randuri ca e un bebe mare cu sunculite pe la gatut. singura problema ar fi ca sta pelvian cu fundul in jos si capul sus, si eu am uterul mic iar el fiind maricel, daca nu se intoarce in urmatoarele 2 saptamani, voi face cezariana pt ca nu va mai avea loc sa se intoarca. Doamne...si ccat i-mi doresc sa nasc natural. in afara de faptul ca vreau ca bebe sa fie bine i-mi doresc enorm sa pot naste natural. Nu a putut sa ne faca nici o poza 4d pt ca bebe a dormit....nu a reusit dr nicicum sa il trezeasca si statea cu fata in jos. A zis dr ca in istoria medicinei lui, e al doilea caz cand nu poate trezi un bebe din somn, si ca e foarte incapatanat ca l-a intrecut si pe dansu. Aa si uitasem sa va spun ca singurul lucru pe care ni l-a aratat in toata splendoarea a fost putica, cum o dadea dr tot putica iesea in evidenta. Asa ca la final dr a zis ca..aveti un bebe putos, sanatos si mare de 1.600

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

DIDADI si mie imi place cum imi iasa in evidenta culoarea ochilor cu parul negru albastrui!!
CHICHIUTZO.....fosta-i lele cand ai fost!!!Si eu aveam 46kg,parul negru pan-la fund......ehe! ce vremuri!!!

Mergi la inceput