Aspirante. Felicitari Cami_antonia !!!(549)
Raspunsuri - Pagina 12
felicityhope spune:
Cosmi- eu astept sa NU imi vina, sunt z24,dar nu cred ca avem sanse, am prestat ziua 11 si ziua 14,dar cred ca am ovulat cu o zi inainte de 14 (per intepaturi in burtica in partea stinga).Dar speranta e mare!!
Gata,am terminat si muncile pe ziua de azi.Ma duc sa dau o raita pe subiectul "la bucatarie" poate ma inspira ca nu am nici o idee ce sa gatesc.
Va pup, stati la racoare
Katy82 spune:
Bebelu mamica si fetita din burtica, ce ma bucur ca BB Sebastian e mai bine!
Cosmi odina placuta! Atatea ore cutrenul si apoi direct la munca, ar tb sa-ti bage ceva sporuri sefii aia ai tai ca altfel ii luam la
Kitypana nu vezi rosu mai e o speranta.
Tanamera multumesc de incurajari si eu nadajduiesc, ca o optimista ce sunt, ca macar luna asta vine .
toate fetele
sa devin !
cami_antonia spune:
acum am ajuns
sunt franta
antonia ne-a alergat prin nisisp
am apucat de am imbaiat-o
si acum doarme
fug si eu langa ea
felicity mercic de urariiiiiiiiiii
si te astept la odiseeeeeeeeeeeee
si sa incep si eu de molipsire pt toata gascaaaaaaaaaaaa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 5+
ang_21_costi spune:
mi-a mirosit mie a ceva de molipsire, si am zis sa intru sa vad ce au mai facut fetele
cami am luat pupici de la tine dar am mai lasat si la fete
felicity hope tinem pumnii, cum se zice pe-aici pana nu vezi rosu nu pierde sperantza si daca vin uratzii priveste latura pozitiva: cand au plecat incepe o noua perioada ptr indeplinirea visului:
kitty iti doresc sa te faci bine si sa revii "pe front" cu fortze maxime
gaby off si vremea asta: ploua tot unde si cand nu trebuie, nu fii supi
nelia mama lor de uratzi, tre' sa ne unim toate si sa-i luam la o runda de ,dar las' ca pleaca ei si pe urma incep iar incercarile . tareeeee fiul tau, s-a gandit sa o puna pe mami la rezolvat de enigme ... stii ce meserie va avea cand va fii mare, nu? programator pc
mai e cineva pe aici? sau bantui singura ...
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume
ang_21_costi spune:
na, yo va las, ma bag la un film
va doresc noapte buna somn usor
ne "vedem" maine
va
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume
lisssa_ana spune:
trezirea somnoroasselor e calda
ce faceti? noi ink nimic,pana la sf lunii nici nu va fi nimik. de abia astept sa fiu burtica,sa simt cum creste puiul in mine mor de dor
maine mergem la Felix,3 zile. Anusca a stranutat de vreo 3-4 ori de dimineata,sper sa nu se raceasca acum inainte de plecare.
o dumonica frumoasa sa aveti
dana_r spune:
neata, lissa ana!
neata, feteleor!
m-am trezit si eu de dim sa fac o praji pt socri ca merem la ei si acuma o sa-mi beau si cafelutza daca tot am fost asa de matinala.
tu, fetelor, trebuiau sa vina francezii joi, dar inca nu e semn de ei, in schimb azi dim am obs un spotting maro usor. de durut, nu ma doare nimic. inainte era chin in fiecare luna ce dureri aveam.
daca vin naspetii zilele astea, cred ca innebunesc!
www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker