Aspirante. Felicitari Cami_antonia !!!(549)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Dana ne luam de mana ca nici eu nu am chefCred ca ma bag la nani iar ca nu mai rezist

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

somn usor Cosmi

si eu pierd vremea pe aici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELE EU PLEC LA PLIMBARE CU TATI SI CU FATA
SI BEBE DIN BURTICAAAAAA

am calcat
am spalat
etc
acum plecam
va pupiccccccccccc

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetele ce faceti?
eu am crezut ca lesin azi. am fost la iarba verde...o calduraaaaaa.... da' caldura din aia de n-ai aer, pur si simplu nu mai aveam aer, parca mi se infundase si nasul.
abia asteptam sa ajungem acasa. acum am facut un dus racoros, la noi este asa racoare in casa. la noi de obicei nu-s asa calduri dar azi....
ce sa iesi din casa....
eu inainte nu aveam deloc probleme cu caldura. ma gandesc ca acum o fi si de la sarcina? rau a fost, aproape ca mi-era rau.
bebelu asa ma bucur ca ne dai vesti bune despre Sebastian. asa tare ma bucur ca isi revine. sa fie sanatos si voinic.

S-a intamplat minunea mult asteptata11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Salut,am intrat un pic sa scriu si eu citeva ginduri,ca de citit,am citit in fiecare seara.Toata saptamina am citit si m-am gindit la Nike.L-am stresat si pe urs de la servici cu telefoanele(intra pe forum, nu acolo, acolo, nu mai e nike la titlu, ce s-a intimplat?).Pina la urma si eu, si ursul ajunseseram sa spunem in fiecare seara Doamne ajuta pt Nike.Asa sa ii ajute DD.
Cami-Antonia cind te duci la odisee sa ne tragi si pe noi dupa tine.Felicitari, multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi tie.
Hei, Coz-minuta , nu mai varsa lenea aici ca si pe mine ma apuca.Eu am fost harnicuta,da numa pt o secunda.Acuma ma bucur de cafea si parca simt lenea cum vine. Dar,daca se iveste o intrebare in familie ii spun ursului ca e de la tine!
Bebelu ma bucur ca te bucuri de flip-flapul baiat/fetita.La radio intr-o dimineata povestea o ascultatoare cum a aflat ca are fetita nu baiat in sala de nastere,deci dupa ce a nascut.Intradevar, ea a fost sincera si a spus ca nu a fost un happy doctor -doctorul ei.Dupa tonul cu care povestea nu m-as fi mirat daca spunea ca l-a pus pe doctor sa ii schimbe nursery.
va pup

Mergi la inceput

Am revenit

Cami plimbare placuta
Roxi e posibil ca din cauza sarcini sa suporti mai greu caldura
Felicity da mama vina pe mine linistitaTu ce mai faci?Prin ce zi esti?

la toata lumea!!!!

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

bunaaa feteleeee

de la mare de la mine... unde ploua sunt 19 gr in aer si apa marii e de 17... hahaha nasoala vreme avem noi aici

bebelu tare faza cu bebitza cea mica... lasa ca e mai bine fata, ca o sa semene cu mami, plus ca tati sa stea la rand daca vrea baietel

ok, sper ca nu ati mai zis lucruri importante pe care nu le-am vazut ca aici merge cam greu netul si doar am rasfoit asa putin

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna...
AZI-ZIUA-1
Eu-am-aflat-ca-am-baietel-la-16-sapt.Si-asa-a-ramas...va-pup.fiumio-mi-a...scos-butoanele-din-tastatura-nu.gasesc.space-ul
O.seara.faina...

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!!!!!

katy eu sunt ziua 16...dar n-am prestat in perioada care trebuie...asa ca luna asta nu ma astept deloc la .am zis sa-mi mai iau si eu o luna de ragaz pt ca asteptarea asta dintre ovulatie si cm...ma innebuneste.in plus am facut si o infectie urinara urata care azi m-a pus la pat...
dar de luna viitoare revin cu forte maxime
pupicei pt toate fetele.

Mergi la inceput

Gaby imi pare rau ca vremea nu tine cu voi
Nelia imi pare rau de z1
Kity si sa treaca repede infectia urinara!

la toata lumea!!!!

Mergi la inceput