Aspirante. Felicitari Cami_antonia !!!(549)
Raspunsuri - Pagina 13
cos_minutza spune:
Lissa multumim de cafelutzaTin pumni sa simti senzatiile astea cat mai curandConcediu placut si multi pupici piticei sa nu o pandeasca raceala
Dana tu ai ciclu regulat de fel?In graficul tau vad ca ai ovulat in z2o,acum esti z12DPO(dupa ovulatie).Eu spun sa mai astepti vreo 2 zile,pt ca faza luteala a unei femei e intre 14-16 zile si daca nu vin rusi(DOamne ajuta) sa bagi un test!Tin pumni si asteptam liniutzele!!!!
Felicity te asteptam cu vesti bune
Cami,Angie,Kity si tuturor multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
neata fetele!!!!!!!...daca se mai poate spune asa,dar eu acum m-am trezit...
felicity si ang_21 mersi pt urari....chiar am inceput sa ma simt mai bine.
katy82 asa este...oricum suntem cam in aceeasi perioada asa ca mai avem putin de asteptat
cosmi,lissa,dana,cami_antonia
kitty-27 spune:
katy in ce luna esti nascuta? si eu sunt tot in 82...dar in martie.si tot catalina ma cheama si pe mine...
dana_r spune:
cosmi, il am de 28-29 de zile de cand ma stiu. cand am fost la monitorizare am ovulat prin z15-16.
si pana acum ma apucau durerile cu vreo sapt inainte..
mi-i si frica sa sper la ochisori.. daca nici de data asta nu iese, o sa siu prea dezamagita...
www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
ang_21_costi spune:
o zi buna va doresc
yo m-am trezit de vreo 2 h, nu prea am putut dormi
astazi ajunge sotzul acasa dar mai tarziu dupa masa
voi ce mai facetzi astazi?
dana tinem pumnii sa dea Doamne Doamne sa fie cu ochisori:
kitty ma bucur ca te simtzi mai bine
lissa multzumim de cafelutza, distractzie placuta si micutzei de la mine
cos-minutza tu ce mai faci?
va
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume
PaulaFrida spune:
Neatza fetele
la mine nu au venit rushii,nici un semn de ei,in schimb sunt un pic mai grei sanii si un pic dureroase sfarcurile,in rest nimic
daca pana luni seara nu vin,iau test si-il fac marti dimineatza
mi-i se pare putin ciudat sa intarzie in halul asta din moment ce dr a zis ca ovarele sunt bine,
nu sunt dezamagita daca nu e bebe,dar macar sa vina rushii odata
voi fetelor care ati luat Anticonceptionale v-a venit normal,la timp dupa ce le-ati intrerupt ?
va -acesc pe toate si va doresc o duminica faina
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
BFP Blinkie
ang_21_costi spune:
paula poate e cu ochisori
Doamne ajuta sa-ti implinesti visul
asa putem sa bem si noi ceva
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume
cos_minutza spune:
Paula la mine au aparut problemele dupa AC.Si pe mine m-a trimis odata medicul acasa sa prestez ca ma apropii de ovulatie si cand colo nici bb nici ciclu.Acum asa a fost la mine,nu e musai sa fie asa si la tine.Sper din tot sufletul sa vii cu liniutzele martiCam cate zile au trecut de cand ai avut mucusul specific ovulatiei?
Angi ce sa fac lenevesc pe aici,iar nu am chef de nimic
Dana rabdare iubito si vezi peste cateva zile ce va fi.Dupa cum am zis eu sper sa vi cu vesti bune
Kity,katy e di iulie,vezi pe prima pg in listutza gasesti zilele de nastere
Fetelor prietena de care va anuntam in concediu ca e gravidutza a pierdut sarcina
la toata lumea!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
neata gagici
mesaj de la nike : " bebe galagios, jucaus si mancacios. Cu ajutorul lui DUmnezeu si al Maicii Domnului se pare ca a fost depasita faza critica. in 3 ore aflu rez analizelor. Mami dupa 8 luni de perfuzii, reinvata sa manance o data la 2 ore. avem laptic"
Cosmi imi pare rau pt prietena ta
Paula hai cu liniutele
eu cand am intrerupt AC, urm 8-9 luni mi-a venit ceas. dupa aia s-a dereglat. hai k e bb.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!