Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

michelle, nela, bine ati venit acasa!

ochidut, speram sa se termine aici problemele, sa va bucurati linistiti de minunea mica...

am mai pus si noi niste poze

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Bine v-am regasit....dragi mamici de delfinasi si delfinase....Am ajuns si noi acasa si incercam sa ne acomodam unii cu altii....Eu nu prea am laptic dar nu ma dau batuta...si voi incerca sa iau ceva si pentru stimularea lactatiei....Am incercat sa nu ii dau completare acum cand am venit acasa.si cred ca reusesc..chiar daca trebuie sa il alaptez din ora in ora...cate o ora....Merita sacrificiul...Tati ne-a fost de un mare ajutor si a fost langa noi clipa de clipa si ne-a ajutat si ne ajuta tare mult...Daca nu era el nu stiu ce ne faceam....
Cezariana mi s-a parut oribila si regret din suflet ca nu am reusit sa nasc natural. A doua zi am crezut ca nu voi mai putea sta in picioare niciodata...si nu imi voi mai reveni niciodata....dar cu ajutorul lui tati...si sustinerea lui ne-am pus pe picioare si am ajuns acasa..

Plange bebe...revin..va pup

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Baby, bine ca ati ajuns cu bine acasa! Mare noroc cu sotul, asa e! Asteptam poze!

Rodi, ce m-am distrat de poza cu uscatorul... Dar ce frumoasa e Isa, a crescut mult, cand vad cum sta cu suzeta singura in mana, si o vede, si se joaca cu ea, imi dau seama ca noi inca suntem micuti... Dar crestem si noi!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nela, intra-adevar cineva acolo sus te iubeste mult. N-am auzit nici mamici la a doua nastere sa nasca asa de rapid si sa nu simta mai nimic pana la dilatatie 7 cm. Tu la bb doi trebuie sa fugi imediat la spital ca altfel nasti in masina .
Matusa, eu in a 5-a zi am urcat 2 etaje dar asta nu inseamna ca a fost refacerea usoara. Ca din pat ma dadeam jos intorcandu-ma pe lateral, doar nu puteam incorda muschii.
Eu am avut doua experiente diametral opuse cu operatia. Nu e numai vorba de refacerea de dupa nastere ci si de cum te afecteaza pe ciitor. Cum sa zic mai bine, eu iubesc cezariana pentru ca datorita ei o am pe Ana dar in acelasi timp o urasc pentru ca Elisa s-a fixat pe cicatricea de la operatie si am fost la un pas sa o pierd in primele luni am tot sangerat.

Si daca imi permiteti un sfat. Fetele care ati facut cezariana, cele care nu v-ati legat trompele, v-as recomanda sa va protejati bine de tot in primele 6 luni dupa operatie. Organsimul are nevoie de repaos mai mare decat dupa nasterea naturala.

Baby78, o sa fie din ce in ce mai bine. Te asteptam sa intri cu vesti bune referitor la recuperare si alaptat.
Mycya, nu face astfel de comparatii. In curand veti fi amandoua acasa si va fi totul bine.
Michelle, super ca ai deja rezerve de laptic. Se vede ca a ajutat putin si faptul ca nasterea s-a declansat inainte de operatie, ca nu a fost cezariana la rece.
Aelita, sper ca te simti mai bine

Sa mai scot niste motate pentru fetele care se pregatesc de inducere. Sa aveti bafta, sa aveti travalii si nasteri usoare!
Hai Laurika!
Hai Pufescu!
Hai Cristeo!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Adriana cum s-a manifestat infectia la cele 2 cusaturi ca si eu ma gandesc sa nu am tot asa la 2 cusaturi ca alea ma dor/ustura mai tare.

Pai initial nici nu am stiut ca e infectie. Inca de cand m-au cusut - ma rog, de 2a zi- ma durea foarte tare locul respectiv, mai ales cand imi faceau curatarea in spital. Am zis eu ca o fi normal. Durerea a continuat si acasa si in plus locul se cam umflase. Cand au cazut firele am vazut ca raman in permanenta 2 puncte rosu intens si zona e in continuare inflamata si dureroasa - la modul ca nu o puteam atinge -. Acum a inceput sa iasa mizeria de acolo si e clar infectie.

ochidut, ai grija de voi!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare natiune!

am revenit la Cluj dupa petrecerea de ieri...ziua cumnaticii... gratare, soare, bautura, distractie la piscina...pt cine a putut...puii mei s-au simtit bine, fiecare dupa posibilitati...o sa pun pozici...

am intrat sa vad ce mai faceti, ceva noutati? vad ca se pregatesc majoretele...asa ca hai fetele care urmeaza sa nasca..tinem pumnii, nastere usoara!!!!!!

bun venit acasa celor care deja au scapat...sa fiti papaciosi si fara colici, delfinasi...iar mamicile sa treaca usor si fara pb peste periaoda de acomodare si refacere..

am admirat iar pozicile bebeilor...super bebei...imi sunt asa de dragi toti...

revin! baita facuta la junior, acu doarme dus...Eric a ramas la bunici...e lumea lui acolo..

sapt viitoare umblam sa rezolvam si noi cu botezul ...e si ziua sotului in 14...oare ce-as putea sa-i iau cadou? vreo sugestie?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

la implinirea primei luni de viata, la multi ani bb mara madalina de andreea84, yanis stefan de beluistef si matei marius de ooana!!!, sa fiti cuminti si sa cresteti mari...

somn usor, delfinariu...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

La multi ani si din partea mea!!Sa fiti sanatosi, voiosi, norocosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!!

La multi ani si pentru Andrei de Racusor...doua lunite deja!!oau!!!

Nela, sa-ti traiasca printisorul, sa fiti sanatosi si bine ca a fost totul bine pana la urma!!Mai nasol ca unii oameni care se presupune ca trebuie sa te ajute cand ti-e mai greu iti fac zile fripte cand te vad la pat...

Michelle, bine ai venit acasa!!!Sa fiti sanatoase si norocoase!!

Otilia: sunt cam speriata...Mai ales ca vad ca astia in casa, in frunte cu coana mare soacra-mea au inceput cu stresul...medicul meu e de garda vineri...13...de fapt in fiecare vineri dar indeosebi vinerea viitoare e 13 si sa ma rog de el sa-mi faca cezariana in oricare alta zi numai vineri nu..ca amrti, cand merg la control, sa ii zic sa ma programeze, ebventual sa mai iau poe cineva cu mine sa insiste la el...adica socra-miu sa-i zica medicului sa ma nasca in orice zi numai vineri nu..iar acum a inceput si sotul sa faca figuri din astea...eu ma gandeesc sa astept pana in ultima clipa poate de hotaraste bebe sa vina singur,nu vreau sa fortez nota...si mai e o chestie, imi e data exemplu mereu verisoara din america..care are dilatare 3 si a trimis-o medicul acasa si pe care o cheama miercuri sa nasca..dupa ce ca-s eu cu nervii la raze, mai vin si astia cu ideile lor tembele...off

Laura 40+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Am schbat si semnatura...vorba aia!!

Laura 41+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna seara fetelor!
V-am mai zis si eu de cateva ori ca nasc si eu pe 9 si v-am mai rugat sa ne treceti si pe noi in listuta, dar.....vad ca nu ne vede nimenea Am mai zis totusi sa mai fac o incercare....poate se va gandi si la noi totusi careva maine, si daca da, la 10 dimineata intram in cezariana
crispo mersi , sa sti ca hainutele sunt si mai mari (unele) cam de 1 an..... oricum toate hainutele ce se vad sunt primite, eu am cumparat doar cateva perechi de sosetele, o pereche de pantalonasi si un pulover din Carefure la reducere....asa, ca mi-au placut mie, ca oricum sunt pt 6 luni.

39+ cu un invingator Matei Gabriel
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

buna seara! :)sper sa fie buna sa dormim cu totii sau macar sa ploua afara sa se racoareasca oleaca.
Sunt curioasa voi ce carti ati cumparat pt cresterea copiilor?
Spuneati ceva de Ana Culcer, Dr Spock.
Eu am 2 carti dar nu sunt f multumita de ele(dr Paula Kelly; Anne Bacus).
Nu stiu de ce dar eu deja incep sa ma gandesc la diversificare si ca eu nu stiu ce o sa-i dau de mancare de la 6 luni incolo.
Ma enerveaza ca fiecare pediatru are teoria lui, ce usor ar fi sa existe o regula generala sa o aplici, sa functioneze.

Mergi la inceput