Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)
Raspunsuri - Pagina 19
crissteo spune:
Haide Creata11, haide Matei Gabriel! Si noi mergem maine, tot la 10, ne internam pentru inducere. Doamne ajuta!
39+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)
Creatza11 spune:
Mersi Cristeo, Doamne ajuta si la voi, sa nasteti normal, sa nu ajungeti tot la cezariana, si, cel mai important, sa fiti sanatosi, sa veniti cat mai repede acasa!
Multi si multa bafta maine!
39+ cu un invingator Matei Gabriel
AMR 3 zile
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Creatza11 buna seara fetelor! V-am mai zis si eu de cateva ori ca nasc si eu pe 9 si v-am mai rugat sa ne treceti si pe noi in listuta, dar.....vad ca nu ne vede nimenea Am mai zis totusi sa mai fac o incercare....poate se va gandi si la noi totusi careva maine, si daca da, la 10 dimineata intram in cezariana crispo mersi , sa sti ca hainutele sunt si mai mari (unele) cam de 1 an..... oricum toate hainutele ce se vad sunt primite, eu am cumparat doar cateva perechi de sosetele, o pereche de pantalonasi si un pulover din Carefure la reducere....asa, ca mi-au placut mie, ca oricum sunt pt 6 luni. 39+ cu un invingator Matei Gabriel AMR 3 zile |
Doamne ajuta sa fie totul bine maine!
Iarta-ne a fost o scapare a noastra...acum am modificat titlul!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bamboletta spune:
Hai Creatza
Hai Crissteo
Enik- felicitari cred ca deja ai delfinasul in brate
Felicitari noilor mamici si bun venit noilor delfinasi
pt delfinasii care au implinit 1-2 luni
[red]Michelle - bine ati revenit acasa , ai o printesa frumoasa o sa stea baietii la coada ti-am zis eu ca o sa fie cuminte cum era inburtica
asteptam mai multe detalii despre nastere,spital cand ai timp
Noi suntem bine...ne luptam cu caldura care ne termina...cred ca voi avea o factura grasa la curent
Ma misc din ce in ce mai greu,nu pot dormi de cald,burtica se intareste din ce in ce mai des uneori ma si doare...nu stiu daca mai rezist 2sapt
Am vazut si noile poze cu delfinasi...care de care mai frumosi
n buna...somnic usor si fara colici
Bamboletta 36+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 3+ pana vine
bamboletta spune:
Am schimbat si noi semnatura..avem 37 sapt 3 zile
deja ma intreaba toti cand nasc de parca eu as sti exact..cand vrea bb atunci o sa nasc
a inceput sa ploua dar nu cred ca tine prea mult
Bamboletta 37+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 2+ pana vine
rodyka spune:
HAI CREATZA!!! HAI CRISSTEO!!!
enik, tu cred ca ai nascut deja, te felicitam!
crispro, . deja studiaza cu atentie lucrurile si persoanele din jur, suzeta o tot plimba pe langa gurita dar de cele mai multe ori tot pumnul nimereste in gurita... azi nu a mai dormit de la ora 1 si acum pe la 10 a prins-o oboseala, a plans intruna cum inca nu a facut pana acum , i-am facut o baita rapida si am plimbat-o o ora in brate, printre suspine... a adormit si am pus-o in patut. nici biberonul nu mai vrea sa-l ia, isi face greata cu el, ma chinui cand vreau sa-i dau ceai sau completare lp! crestem si invatam sa refuzam sa facem anumite chestii
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
la multe luni si ani fericiti, ANDREI de racusor, sa cresti mare si frumos si s-o iubesti pe mami cum te iubeste ea pe tine
noapte buna, delfinariu, ma ascund si eu in dormitor cu sotiorul...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
tina_80 spune:
Mara, Yanis, Matei, LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI!
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
Otiliav spune:
Haide Creatza!
Haide Cristeo!
Haide Laurika!
Haide Pufescu!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra
tina_80 spune:
Michelle, Nela, bine ati venit acasa si recuperare rapida!
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!