Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hai Crissteo! Sa ai parte de nastere usoara, refacere rapida! Suntem alaturi de tine!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

dragaica, cu optimismul tau treci marea! sa vezi ce repede mai trece o zi si n-o sa-ti mai ajungem cu prajina la nas cand o sa-ti vezi bbii in brate

noi am rezolvat cu botezul! au fost barbatii (adica al meu si cei 2 nasi) si au vb cu preotul, care nu-stiu-cum de a schimbat politica, probabil fugeau crestinii lui la catolici... e nevoie de o sticla de vin, una de ulei, 2 prosoape (unul mare si unul mic) si cam atat ptr biserica. parintii dau 50 euro, iar nasii 100 (fiind 2 perechi, 50 fiecare). acum cateva luni era 150/pereche!!! la restaurant nu ma stresez ca n-o sa gasesc, chiar si in ultimul moment barurile-restaurant romanesti sunt disponibile, fericite ca fac un banut... desi nu prea ma incanta pe mine meniurile cu 3 chiftele, 2 crenvursti, 1 snitel, o rosie si 20 de euro! asta mai vedem, se negociaza la o adica.

merg sa-i dau isabelei sa pape ca ma cheama , mai vb apoi

aaa, racusor, a crescut mare andrei, maine implineste 2 luni!!! si noi, imediat...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Sa stii ca si la noi cer mult pentru un botez 200-250$, uneori as vrea sa zic numai "lucruri de bine" despre preoti dar ma abtin. Ma gandesc ca la mine or sa ceara dublu banuiesc ca ei nu fac reduceri de toamna la servicii gen "2 la pret de 1" Ma gandesc doar la saracii nasi ca n-as vrea sa-i bag la cheltuieli. Cat despre restaurant.....cred ca o sa avem bataie de cap, o sa fim maxim 30 de persoane, pentru restaurantele noastre micute e destul dar nu stiu daca mai avem loc de dans, pentru celelalte restaurante putin mai marisoare nu prea e convenabil vor minim 40 de persoane.
Aici se fac botezuri in special la restaurantele grecesti si italiene , meniurile sunt ok, variaza intre 60 si 150$/persoana depinde cat de fancy e localu si ce anume vrei in meniu.

Doamne deja ma gandesc la botez si eu nici macar n-am nascut

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 38+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 1 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Mamaaaa.... ce s-au inmultit Delfinasii.
Avem printese care mai de care mai rozalii si printisori cu falcute

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 38+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 1 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mara, Yanis, Matei, LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI! Mamici si tatici, sa va bucurati de fiecare aniversare!

Eu de cateva zile am contractii BH aproape in continuu, fara exagerare! Si unele se lasa cu respiratie taiata si cu dureri aproape de zona inghinala. Cu toate astea, ieri la control pe masa - col lung si inchis.

Burtica a mai coborat un pic... Bebe se misca foarte greu, abia il mai simt printre atatea contractii.

Eu am senzatia ca nu ajungem la 40 sapt. Dar o sa vedem.

Bebe avea ieri aprox. 3075 gr. Cred ca e numai bine pt. o nastere normala

Aelita, tu cum te mai simti? Spuneai si tu de contractii BH dese. Simti si ceva durere cand le ai? De fapt cum ar trebui sa fie durerile? Asemanatoare durerilor menstruale? Ca de astea am experimentat din plin, aveam uneori niste crize groaznice. Oare la travaliu o fi mai rau?

Mycya, ati trecut prin mare pericol! Preeclampsia e ceva foarte grav, cum spunea si Otilia! Stai cumintica in spital pana spun doctorii ca esti in afara pericolului! Citeste pe internet despre preeclampsie si eclampsie si ai mare grija de tine!

Nela, ce poveste frumoasa a nasterii!

Elena 38+ cu un cuminte

AMR 1+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Michelle, bine ati venit acasa in formula cea noua! Acomodare placuta!

Elena 38+ cu un cuminte

AMR 1+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Adriana asa cred si eu ca nu doare,dar la ce rani amspui ca am 2 ochi pe sfarcuri alea is cojile.az mi-au dat mameloane de silicon si pana o sa mi se vindece o sa le folosim.apuca bine mamelonul ca am grija sa ii mufez eu bine gurita ca altfel ma lasam sigur de sportul asta,dar cat is sub presiune ma dor tare.

Puyutz maine ne da drumul acasa,cica oricum corpul mai dureza pana isi revine complet cam 2 saptamani.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am mai pus pozici cu ANdrei, sa vedeti ca a crescut maine implinim 2 luni

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

e mortal cand rade

fetelor aveti niste super copii, mi s dragi de zici ca s ai mei

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Salutari delfinariu! Ce dor mi-a fost de voi!!! Am vazut pozele delfinasilor si sunt niste scumpi toti, asa ce m-am emotionat de numa numa......mi-au dat lacrimile gandindu-ma cum a trecut timpul si cum au aparut si cresc copilasii nostri. Pupici la toata lumea si felicitari noilor mamici!!

Noi suntem bine acum, sper sa nu ni se mai intample nimic. De cand am nascut am avut numai peripetii si problemute ba eu ba asta mica. Plus ca mama a trebuit sa plece si am ramas singurii si e tare greu. Sotul saracul ma ajuta cu de toate, dar cat sa poata si el,si serviciu si firma noastra si cumparaturi curat etc.....
Din ultimele intamplari rele: exact cand a plecat mama eu am facut un soi de colica renala, cu febra 39 si frisoane de numai numai, stateam cu plover pe mine si patura la 30 de grade. A venit sotul si a stat cu mine si Larisa, eu doar deabia puteam sa o alaptez si in rest eram nauca cu totul.
Iar cu Larisa avem acum o noua problema care sper sa treaca, o infectie bacteriana.....Plangea non stop si deja cedasem si eu. Am zis ca totusi nu e normal plus sotul saracul ca sa ma linisteasca a zis ca sa mergem de urgenta la Euroclinic ca era langa noi, sa vedem ce zic si ei. Acolo ne-au facut si analize de urina si caca, si asa am descoperit.Dupa a inceput sa faca si diaree apa- un semn al acestei infectii. Nu va zic prin cate am trecut, am fost si la urgente prin spitale cu ea, de spaima sa nu se deshidrateze.
Plus acum are si colici rau tare, si a avut zile in care a plans non stop......

Treb sa fug acum dar mai intru si va mai povestec. Pupici la toata lumea si sa stiti ca ne-a fost tare dor de voi.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Adriana cum s-a manifestat infectia la cele 2 cusaturi ca si eu ma gandesc sa nu am tot asa la 2 cusaturi ca alea ma dor/ustura mai tare.

Michelle bine ai venit acasa, acomodare rapida...

Fetelor apropo voi daca ati nascut dupa data de 3 iulie ati mai primit trusoul si alocatia de nou-nascut ca noua ni s-a zis ca s-a dat numai pana in 3 iulie, iar noi cum am fost in 8 nu am mai beneficiat ????

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea
Acuma m-am convins vazand in spital femei nascute prin cezariana, cu complicatii, taiate, bandajate, impunse si sparte pe la toate incheieturile. Eu a 2a zi m-am ridicat din pat si mi-am tinut puiul in brate ceea ce nu cred ca s-ar fi intamplat daca nasteam prin ceza. Oricum iti multumesc pt.sustinere si pt.mesaj.

37 + cu o de
AMR 11 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Nela bine ati venit acasa!
Depinde de fiecare , eu am facut cezariana si a doua zi m-am ridicat din pat si mi-am tinut copilul in brate iar in a treia zi faceam antrenament pe scari

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )

Mergi la inceput