Mamici prin fiv(14)
Raspunsuri - Pagina 12
madalina28 spune:
Hehe ce s-a animat atmosfera pe aici asa-mi placeeeeeee!
La multi ani Nicholas James si Andrei Gabriel!
Pussi ma bucur ca sunteti bine ca ati scapat de racelile toamnei asteia, spune-mi le-ai dat ceva pt imunitate, daca da ce anume!Cu Enni si a mea mai are zile cand nu vrea sa doarma de pranz poate nu-si consma energia!
Apropos de dormit Sofi doarme cu noi in pat de la 5luni, este linia din mijloc a literei H
, patutul l-am dat de vreo 6luni nasei iar patut pt fetita mare nu-i mai iau decat cand ne vom muta la casa si va avea camera ei, doarme legat toata noaptea indiferent daca suntem sau nu cu ea in pat, la pranz o pun in pat si plec ii spun ca o vad in babyphone dc nu doarme si ca ma duc sa fac mancarica, binenteles ca babyphonul nu este cu camera video, dar cateodata adoarme imediat fara probleme, cateodata pur si simplu sta si se joaca cu degetelele sau o aud povestind in soapta pur si simplu nu vrea, dar nu o oblig ma multumesc si cu faptul ca sta linistita o perioada scurta de timp.
Cati pe 22 m-a reprogramat la 10.50 dimi, tin pumnii sa fie bine la eco, stii cand ma gandesc sa o iau de la capat mi-e groaza sa nu fac gemeni, numai la asta ma gandesc, dar apoi imi revin repede imi zic sanatosi sa fie si :"Dumnezeu iti da doar cat poti duce!"
Va pupacesc pe toate si bebeii din dotare!
ariadna33 spune:
Mada
abia astept sa scot majoretele!
pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
many_bani spune:
Sa spun si eu repede
Andrei, sa cresti mare sanatos, voios iar viata sa-ti fie un drum lin.
Aurel_cris sa stii ca si noi ne gandim sa scoatem grilajul din exterior (sa ramana cel de la perete) si sa-i punem bara de protectie (o are patutul) poate asa il incanta. Si la noi ca la Mada doarme in pat cu noi de la 5 luni, dar daca eu nu sunt langa el se trezeste 
In alta ordine de azi incep intzarcatul, imi vine sa
, dar vrem ca in feb. cel tarziu martie sa declansam FIV, nu mai facem FET ca nu vrem sa pierdem timpul, numai cu un embrion sansele sunt mici.
Nu stiu cum o sa-l adorm la pranz ca dormea cu tzitzi dar va trebui sa gasesc o solutie.
Am mari emotii si temeri (ca si Mada, parca imi este teama sa nu fie 2, dar la urma urmei sigur vor fi iubiti si sigur ne vom descurca, mai greu dar asta este)
Tare imi place ca s-a animat atmosfera pe aici.
mami de
Vlad (29.10.2009)
manumanu spune:
La multi ani, ANDREI
! MIKI, sa-ti traiasca flacaul!
CATI, felicitari!!! Sa dea Domnul sa fie bine la eco si asa cum iti doresti, sa fie sanatos(i)
!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Sa spun si eu repede Andrei, sa cresti mare sanatos, voios iar viata sa-ti fie un drum lin.Aurel_cris sa stii ca si noi ne gandim sa scoatem grilajul din exterior (sa ramana cel de la perete) si sa-i punem bara de protectie (o are patutul) poate asa il incanta. Si la noi ca la Mada doarme in pat cu noi de la 5 luni, dar daca eu nu sunt langa el se trezeste ![]() In alta ordine de azi incep intzarcatul, imi vine sa , dar vrem ca in feb. cel tarziu martie sa declansam FIV, nu mai facem FET ca nu vrem sa pierdem timpul, numai cu un embrion sansele sunt mici.Nu stiu cum o sa-l adorm la pranz ca dormea cu tzitzi dar va trebui sa gasesc o solutie. Am mari emotii si temeri (ca si Mada, parca imi este teama sa nu fie 2, dar la urma urmei sigur vor fi iubiti si sigur ne vom descurca, mai greu dar asta este) Tare imi place ca s-a animat atmosfera pe aici. ![]() mami de Vlad (29.10.2009) |
Sa-ti spun cum am procedat eu cu intarcatul, la fel ca si Vlad, Sofi nu adormea decat cu tzitzi in gura, am inceput seara ii faceam 30ml de lapte inainte de tzitzi,la inceput imi refuza dar dupa cateva zile a inceput sa bea si din ce in ce i-am marit doza si i-am scos sanul seara, la pranz ii bagam bibu cu ceai sau apa in loc de tzitzi si stateam cu ea pana adormea, cel mai greu mi-a fost sa-i scot pe cel de dimineata eram si eu somnoroasa iar ea vroia tzitzi, pana la urma am reusit fara plansete, tipete sau alte cele, dar a durat 2luni si jumatate.Si acum cand bea apa din canuta ma trezesc cu o manuta in sutien, iar noaptea ma mai cauta in somn sa vada dc sunt acolo, cand plange alinarea in brate cu manuta tot la ele
many_bani spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madalina28
Sa-ti spun cum am procedat eu cu intarcatul, la fel ca si Vlad, Sofi nu adormea decat cu tzitzi in gura, am inceput seara ii faceam 30ml de lapte inainte de tzitzi,la inceput imi refuza dar dupa cateva zile a inceput sa bea si din ce in ce i-am marit doza si i-am scos sanul seara, la pranz ii bagam bibu cu ceai sau apa in loc de tzitzi si stateam cu ea pana adormea, cel mai greu mi-a fost sa-i scot pe cel de dimineata eram si eu somnoroasa iar ea vroia tzitzi, pana la urma am reusit fara plansete, tipete sau alte cele, dar a durat 2luni si jumatate.Si acum cand bea apa din canuta ma trezesc cu o manuta in sutien, iar noaptea ma mai cauta in somn sa vada dc sunt acolo, cand plange alinarea in brate cu manuta tot la ele Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
Si mie o sa-mi fie greu dar nu vreau sa fie diferenta prea mare intre ei si mai este si varsta mea. Noi aici nu avem nici un ajutor singuri am avut grija de Vlad, in vacante atarnat de noi, de altele nu mai zic, dar sunt asa de fericita ca-l am, am uitat de cand nu am mai dormit 5 ore legate, am uitat de noi efectiv, el este toata ratiunea.
Despre intarcat, cu bibe am inceput si noi, o sa fie greu noaptea, el se trezeste destul de des, iar ziua probabil ca incerc cum ai zis tu

mami de
Vlad (29.10.2009)
aurel_cris spune:
Mami draga nu ne spui cateva cuvinte si despre strumfi,ce mai fac?Ce mai faci tu?

| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu La multi ani, ANDREI ![]() ! MIKI, sa-ti traiasca flacaul!![]() CATI, felicitari!!! Sa dea Domnul sa fie bine la eco si asa cum iti doresti, sa fie sanatos(i) !mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Ginger00 spune:
Heloooooooooooo, nu ne-ati uitat...sper
Noi suntem deja mari flacaiasi , evem limba luuuunga de tot , toata ziua vorbim .Cu limbile stam ok, vorbesc italiana bine, romana destul de bine, manancadoar si exclusiv ce vor ei(carne si spaghetti
).
Am avut cateva saptamani de groaza , Grig mi-a facut mononucleoza si fiind sub antibiotic a facut-o groaznic de urat.I s-au umflat ganglionii de la urechi ca la spital au zis ca are gat à la Mike Tyson,a facut un rush pe tot corpul ,febra de 40 si i s-a ingrosat ficatul si splina .Am fost internata cu el 4 zile din care 2 sub perfuzii.Acum e Ok,luni ii duc la camin.Din 2 luni am fost doar 15 zile la gradi...sper sa nu continuam asa ca ma dilesc .
Nu am citit noutati asa ca incer sa citesc(de ma lasa gagautzele).
Pupici multe la toti piticii ce implinesc anisori!
aurel_cris spune:
Ginger multa sanatate strumfului,imi pare rau ca ati fost asa bolnaviori,cat despre gradi cu 15 zile acasa in 2 luni mai dat gata.Imi duc groaza cum a fi si la noi.
Madaina,Many_bani deci va puneti pe treaba cat de curand,vorba Ariadnei abia asteptam sa scoatem majoretele.
Mamici azi noapte Bia mi-a dormit un pic mai bine am avut 4 treziri,ieri noapte 7,sper ca se va obisnui treptat treptat,ma astept ca operatiunea sa dureze cam 2 saptamani.Totusi tin sa va spun ca imi dau seama ca trebuie sa doarma la ea in camera, ca ii va fi mai bine asa dar imi lipseste noaptea,m-am obisnuit sa o simt langa mine.Nu mi-am inchipuit ca imi va fi mai greu mie dacat ei,dar trebuia sa o facem mai dereme sau mai tarziu.
Acum am sa incep sa dau cate o strigare dupa diferite mamici la fiecare mesaj,ca nu am cum sa le strig pe toate odata ca suntem prea multe.Daca va bagati cate un ochi pe aici,please mai spuneti-ne ce faceti.

Si acum:Denisaaa,Monica_Elena,Anisss,Adaca,Deliaa,Internet,Mi-ka,Leliutza,Ginaaa,Andicu,Kariris......maine va urma alta strigare
.
Pupici

Madalina & Sofia (01.02.2008)