Mamici prin fiv(14)
Raspunsuri - Pagina 13
madalina28 spune:
Ginger sanatate multa picilor, of ce greu pana se imunizeaza, mie mi-a prescris pediatra Sofiei, Polimod se gaseste numai in Italia, deja suntem la a doua doza, se ia fara reteta daca vrei mai multe amanunte despre el iti dau!
Cris sigur tu suferi mai mult decat ea care uita repede, dar odata si odata trebuie rupt cordonul
Azi am facut o excursie cu trenul pana la Bucuresti, apoi cu metroul care a fascinat-o pe Sofi si ne-am jucat putintel in parcul izvor apoi retur, ne-am intalnit si cu Mateias cu mami Cati dar din pacate mai mult de 5minute adunate nu am putut vb, zvarluga de Sofi mi-a scos sufletul alergand prin parc si catarandu-se prin tot castelul.De cum s-a trezit dupa somnul de pranz a inceput ca ea vrea la castel ca o asteapta Matei
desi nu au socializat nici ei prea mult, binenteles tot din vina ei ca nu are rabdare sa stea mai mult de 1min intr-un loc.
cati_magureanu spune:
He, he...:-) Deci a fost incantata domnisoara Sofi de castelul din parcul Izvor. Ma bucur mult ca v-am cunoscut, Madalina! si Matei mi-a turuit cu cine s-a jucat el azi, cu cine s-a dat pe tobogan, unde este Sofia etc.. :-)
Sper ca pe 22 sa reusim sa ne vedem, sa stam si noi mai mult de vorba.
Cristina, vinerea viitoare aflu amanunte despre sarcina (daca este ok si cati sunt ;-))
Ginger, ce bine ca mai aflam vesti despre voi, imi pare tare rau, insa, de micul Grig. Si noi am fost internati 5 zile la Budimex cu Matei care a facut o alergie severa (nici acum nu ne dam seama de la ce) si a fost pe perfuzii si tare, tare rau a fost! Micutii de ei! Sanatate multa va dorim si sa nu mai aveti probleme ever!
Fetelor, multumesc inca o data pentru felicitari...nu stiu daca am multumit personal tuturor dar sunteti toate niste dragute!
Pup
Ginger00 spune:
Mie pediatra mi-a prescris BRONCHOMUNAL , un fel de vaccin cu multe cepuri de virus , sub forma de praf liofilizat care se ia 3 luni cate 10 zile pe luna . Cu Mihai sunt la a doua luna iar cu Grig de-abia am inceput pentru ca trebuie sa fie sanatosi cand le dau .Alte vaccine nu mi-a prescris , chiar daca e campania antiinfluentala si e gratis dar a zis ca prefera sa nu le fac deocamdata la copii.
pupici la toti
cati_magureanu spune:
Buna fetele!
As vrea sa va intreb daca v-ati confruntat cu diaree severa in sarcina, in special in primul trimestru? Ieri am avut dureri abdominale si de spate, exact ca cele de menstruatie, iar azi m-am trezit cu o diaree f. severa: apa, apa (scuze). Nu stiu daca este normal sau nu...As suna-o pe doctora dar imi este teama sa nu o deranjez aiurea...poate nu este nimic..Oricum, daca nu se amelioreaza in cateva ore o sa sun...Imi este teama sa nu fie vreo infectie bacteriana sau ceva nasol care sa necesite tratament...Am tot citit pe net (si pe site-uri romanesti si straine) si parerile sunt impartite...Unii zic ca nu este nimic anormal, numai ca trebuie s ate hidratezi mult pentru a evita deshidratarea mamei si a fatului si mancare de regim, altii cum ca ar trebui contactat de urgenta doctorul pentru a nu fi vreo toxinfectie sau alti balauri...Sarcina este mica si chiar imi este frica sa nu se intample ceva..nici 3 saptamani nu s-au implinit :-(
Pup
aurel_cris spune:
Victor
Sophia
Sa cresteti mari pui scumpi si sa a bucurati de tot ce e mai frumos in viata alaturi de cei dragi voua.
Cati eu nu imi aduc aminte sa fi avut problema asta,eu zic ca cel mai bine ar fi sa iti suni doctora sa vezi ce spune,sigur va intelege ca esti ingrijorata.Sa ne spui cum te mai simti.

laura_dimitris spune:
Buna! ma bag si eu ca musca-n lapte...![]()
in cautare dupa ID-ul lui aurel cris
si informatii de la ea ... ce-mi vazura ochii??!!!
cati draga mea
ce veste minunata!!!!

sa dea Dumnezeu sa ai 9 luni minunate, si sa aduci pe lume fetita ( dar e minunat si daca ar fi sa fie inca un baietel!!!
)pe care ti-o doresti!!!
sanatos sa fie, sa va umple viata de bucurie si ma bucur mult ca ai reusit sa-i faci un fratior/surioara mateiasului scump!!!!
profit de ocazie sa salut si pup o alta fata draga mie - madalina
!!!
si, nu in ultimul rand, pentru toate mamicile de aici: va admir tare, pe toate, pentru lupta - mai mare sau mai mica - pe care ati dus-o pentru a avea comorile pe care le aveti 
ce frumos v-ati exprimat cand ati spus ca aveti"visul" in brate
!!!
p.s. cati... haide intra si la zuze si da vestea. sunt atatea fete si acolo care te iubesc si care se vor bucura ca si mine sa afle ca traiesti din nou minunea de a fi insarcinta, de a da din nou viata unui vis frumos!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
madalina28 spune:
La multi ani Victor si Sophia!
Laurici te pup draga mea, chiar ma intrebam de ce ai postat aici, trimite-mi si mie id-ul de pe fb pe pm te rog.
Cati tin pumnii sa fie bine, eu zic sa contactezi medicul gine sa-ti prescrie medicatia, baga ceai de menta si regim, am patit-o si eu dar sarcina era destul de mare aproape sapt 30.

cati_magureanu spune:
Laurici, ai un PM! 
Cristina, Mada am sunat-o pe dr. si mi-a zis ca pot lua Smecta si, daca nu trece, sa o sun iarasi maine...Intre timp, regim si hidratare multa!
La multi ani piticilor Victor si Sophia!
pup
Ginger00 spune:
Cati -felicitari 1000 ,cred ca esti tare fericita.
Mananca orez fiert , strecurat ,amesteca cu putin ulei de masline si putin parmezan, ajuta cand ai diaree.
Pupici la toate
Moniland spune:
ELENA
si ANA
, La multi, multi anisori frumosi si sanatosi!!! Pussi
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria