Mamici prin fiv(14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Cred ca ar trebui sa-mi fac si eu curaj ptr. FET2, dar asta presupune sa nu mai alaptez, inca nu sunt pregatita nici eu nici Vlad ptr. intarcat, si sa vad cum o sa ma descurc in cazul in care va fii o sarcina dificila cum am avut la Vlad, nu vreau sa-l privez nici pe el de nimic. Insa reusitele imi dau mari sperante.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Many_bani o sa iti tinem pumni pentru atunci cand vei fi pregatita.
Mamici sunt zombi,incerc sa o fac pe Bia sa doarma la ea in camera iar operatiunea merge destul de greut daca am tot amanat-o.Sper ca disera va fi mai bine ca azi noapte din jumate in jumate de ora ma striga sa ma duc sa dorm cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Many_bani o sa iti tinem pumni pentru atunci cand vei fi pregatita.
Mamici sunt zombi,incerc sa o fac pe Bia sa doarma la ea in camera iar operatiunea merge destul de greut daca am tot amanat-o.Sper ca disera va fi mai bine ca azi noapte din jumate in jumate de ora ma striga sa ma duc sa dorm cu ea.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare

Si noi tot incercam dormitul la el in patut, nu reusim nici macar 30 min. ca voi.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

nu vreti sa stiti cum il adorm eu pe Dragos
in leagan (pana l-am dat ca se ridica pe spatar si nu il mai puteam tine colo)... in carucior cu miscari du-te vino... ultima oara mi l-a adormit mama in sezlong ... in orice pozitie, dar numai in patut NU! dupa ce adoarme il duc in camera lor si il pun in patut...

pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Cati felicitari! sarcina usoara si la termen iti doresc si bebe sau bebei santatosi.

La multi ani celor care si-au sarbatorit ziua de nastere dar si onomastica zilele astea

Noi suntem bine. Piticii cresc vazand cu ochii si nu trece zi sa nu faca vreo nazbatie gen urcat pe masa din bucatarie sau deschis usa de la intrare si iesit afara sau scos furtunul de evacuare de la masina de spalat si lasat pe jos in baie de era sa facem o inundatie de toata frumusetea. Au inceput sa deschida toate usile asa ca trebuie sa stau cu ochii pe ei ca pe butelie. Daca ma vad la calculator imediat si ei calare pe mine sa tasteze si ei ceva.
In privinta somnului multumesc lui Dumnezeu nu avem probleme. Ei dorm in camera lor in patutul lor si adorm singurei. La pranz ii pun in patut si se culca daca sunt foarte obositi daca nu mai stau putin ei de povesti si pana la urma adorm iar seara isi beau lapticul si somn de voie. Matei a facut ceva figuri cand ii ieseau dintisorii si a mai dormit si pe la noi rpin pat dar a trecut si de cateva luni nu ne mai face nici el probleme.

Va pupam fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Mada, Cris, Amzulica, Ariadna, Many_bany, Elena, va multumesc din suflet pentru felicitarile calde pe care mi le-ati transmis. Si eu sper sa fie totul ok, mai ales ca la prima sarcina n-am avut nicio problema! Sper, totusi, sa fie unul singur insa, daca sunt doi, sanatosi sa fie ca mama ii iubeste pe toti..o sa fie dificil dar...ce mai este usor pe lumea asta?!
Important este sa se dezvolte frumos si sa se nasca cu bine..Ce o mai fi dupa...vedem noi...
Oricum, sunt inca socata!

In legatura cu dormitul...o sa cam avem si noi probleme cand ne intoarcem...cat suntem aici, in Ro, dormim in acelasi pat ca de, astea sunt conditiile ... dar cand revenim labaza...hmmmm...dam militaria jos din pod :-)

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutareeee!!!!

felicitari din suflet Cati! Sanatos(i) sa fie si tu sa ai sarcina usoara!

mada prezenttttt! suntem bine! eu ff ocupata, nu apuc sa intru deloc. Tustele se pregatesc de cea de a 3-a aniversare. Am fete mari, cu care ma pot intelege, facem totul impreuna ... chair daca uneori e mai mare mizeria si deranjul decat ajutorul. Merg la gradi, le iubesc pe educatoarea. N-am mai racit din septembrie. Singurul inconvenient major e ca Eni nu prea mai doarme la pranz, nici la gradi nu vrea... sta cuminte in pat. si nici acasa decat daca e rupta de oboseala.

va pup pe toate si as vrea sa intru mai des!

Mergi la inceput

Offff scrisesem un mesaj lung si l-am pierdut,deci iarasi am avut o noapte naspa cu 11 treziri,speram ca diseara sa mearga mai bine.
Andicu te pupam cu mare drag si cand poti mai scrie-ne cate ceva despre voi.
Many_bani noi am dat jos gretarele Biei si are pat de domnisoara acum,am inceput sa o culc la ea dupa amiaza,acum vreau si noaptea.Azi noapte la 4 nu ca sa dorm cu ea,zic mami am treaba,Bia zice lasa mami "caratorul" odata,adica calculatorul.
Ariadna cam naspa cum adormiti voi,pe Bia o invatase mama leganata pe picioare si am avut ceva bataie de cap sa o dezvat.
Cati inca odata felicitari mami draga si sa ne spui ce ai facut la echo maine.
Elenada esti o fericita ca cei mici dorm singurei,Bia mea de la inceput mi-a dat bataie de cap cu somnul si din comoditate am luat-o in pat cu mine,altfel eram zombi tot timpul.
Pussi ma bucur ca ai rupt din timp si ne-ai mai spus ce faceti,ne era dor de voi.Bia inca mai doarme la pranz ca altfel nu as mai face nimic la cat sta dupa mine.

Mergi la inceput

Andrei Gabriel
Sa ai parte numai de bucuri in viata alaturi de parinti tai dragi,mami Miki daca ne citesti poate ne spui ce mai faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Sa-ti traiasca Andrei, Miki! La Multi Ani! si sa-i aduci cat mai repede un fratior sau o surioara, sa fie apropiati de varsta!

aurel, asa este, e cam nasoala treaba asta cu adormitul, dar nu am ce-i face, asa a fost de micut, ziua imi adoarme fara probleme , noaptea pana-l adorm imi ies peri albi... noroc ca Emi cand il pun in patut adoarme singurel, fara tam-tam!

Pussi, ma bucur mult ca ai mai trecut sa ne dai vesti despre voi! pupam tzushtele dulce

elenada, mi-a placut tare mult faza aia draguta cu "sunt pitici in comparatie cu noi"! intotdeauna ai avut un simt al umorului pe gustul meu Deci asta ma asteapta pe mine in curand Si eu care credeam ca am facut o mare chestie ca au acum camera lor, inchid usa si ei se joaca singurei... asta nu tine decat o perioada scurta, vad...

pupici tuturor fivoaselor!

pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput