Epilepsie(4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Ioana, si imi pare rau ca Alex nu e tocmai bine.
Te indemn sa nu cedezi ci sa gasesti puterea sa mergi inainte cu fruntea sus,este frustrant ca asistam neputinciosi la chinurile copiilor nostri dar dragostea si grija noastra pentru ei ii vor face sa se simta iubiti,fericiti si acceptati asa cum sunt.Tu esti o mamica deosebita si foarte puternica chiar daca sunt perioade cand simti ca nu mai poti,ele trec,se duc,important e sa nu te lasi prea mult coplesita,sa te ridici si sa mergi mai departe.
Nici eu nu am incetat cu intrebarile si cautarile de solutii dar am ajuns la concluzia ca nu-mi face bine si pe de-o-parte parca nu e nici corect sa gasesc mereu vinovati,din afara,sistem,tara s.a.m.d.,asta nu ma ajuta decat pe moment si adanceste prapastia emotionala pe marginea careia ma aflu.Avem datoria sa ne conservam prin orice mijloace puterea pentru a-i creste si proteja in continuare,pentru a le putea fi alaturi sanatosi fizic si mental,eu,personal nu-mi permit sa-mi pierd increderea in medici,asa cum e ea,cu mari sechele, dar trebuie s-o mentin ca unealta in lupta care nu-i deloc nici usoara si nici de scurta durata.
Amandoua am apelat si la medici din afara,si?De ce nu vad solutia?
De ce nu detin licoarea care sa opreasca crizele?Numai Dumnezeu poate raspunde la intrebarile astea.Toti folosesc aceleasi substante care amortesc activitatea creierului,cele pe care le-am incercat si noi cu copiii nostri, din pacate fara efect.
Eu voi spera pana-n ultima clipa a vietii ca intr-o zi se va intampla un miracol,cineva,ajutat de Dumnezeu va face o descoperire istorica pentru cei fara sanse si sperante.
Prof.Tismana are mare experienta ,iti doresc sa va fie de folos.
Drum bun si mult noroc!Sa va intoarceti cu vesti bune!
Ati primit rezultatele analizelor din Austria?
si fii tare!

Stefanut,maine incepi serviciul!Mult succes!Sper sa-ti faci timp sa vorbesti cu noi ca altfel nu se poate!
si spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

Multumesc pentru sustinere,Vio,sper sa nu clachez acum,trebuie sa fiu tare pentru Alex,si sper din tot sufletul ca miercuri sa gasim o solutie care sa ii faca bine lui Alex.
Nu au sosit rezultatele,au spus ca mai dureaza.
ochisorii albastri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

of,ioana, pe alex si pe tine,adica as vrea sa-ti alin suferinta,dar ma simt neputincioasa.sper sa gaseasca varianta potrivita cu medicamentele si sa ia sfirsit chinul vostru.si,cu toate ca stiu ca nu se face,sa sugerezi medicamente doctorului adica,intreaba-l totusi ce parere are despre lamotrigina.este un medicament f bun,iar daca ce ai tot incercat nu merge,poate fi o solutie.va pup din nou,va imbratisez,si nu dispera,trebuie sa fie un medicament si pt alex.putere multa,mami!

vio,voi ce faceti?in asteptarea rezultatului?
stefanut,miine e prima zi de servici?

Mergi la inceput

Magda,multumesc pentru ca sunteti alaturi de noi,lamotrigina a luat,acum sa vedem ce spune maine.
Sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput

Da,Magda,astazi aflam rezultatele,a plecat sotul meu spre Bucuresti,am mari emotii.
Irina e cam nelinistita,nu doarme noaptea,plange,asta se intampla dupa sedarea pentru rmn,sper sa-i treaca in curand,am scutit-o si de gimnastica,facem decat o incalzire usoara,cand o pun sa se sprijine pe picioare,pe cel drept,in care a avut branula, il tine ridicat,ii zic "catelusul schiop" si ea rade.

De maine,calendaristic, incepe toamna.
Va doresc din suflet o toamna blanda si bogata,lipsita de griji!
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia78 spune:

Buna,si eu ma gandesc tot timpul la voi si ma bucur cand reusesc sa pun mana pe laptop si sa citesc macar ce mai faceti voi si puiutii vostri daca nu reusesc sa si scriu.
Vio,noi inca nu am primit telefon ca sa mergem,asteptam,insa voi sunteti deja acasa.Noi am stat in rezerva 1,sa fim aproape de asistente si sa avem oxigen in caz de nevoie.Stiu cum e sa te plimbi pe alei si sa te intalnesti cu............si sa-ti ceara un banut sau o tigara.
Stefanut servici usor si fara probleme.
Tudor este tot cam asa,dar nu mai face crize in somn.Inca nu i-am dat Rivotrilul pt.ca nu-am inca.
pentru mamici sipentru pitici.Multa sanatate si D-zeu sa ne aiba in paza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Salutare,

Va scriu pe fuga de la servici.Nu puteam sa nu intru 2 minute si sa citesc despre ce mai faceti.
Sanatate la toti puiutii si sa vina toata lumea numai cu vesti bune.

Mergi la inceput

Rezultatul RMN e o.k.,sunt insirati pe o juma de pagina termeni greu de pronuntat, de inteles nici atat,in fine,incerc sa sintetizez :nu apar zone de atrofie,spatiile lichidiene pericerebrale si sistemul ventricular simetric sunt cu dimensiuni la limita superioara a normalului,structurile mediane sunt in pozitie normala,zone incomplet mielinizate cu aspect compatibil.
Insa am dubii privind ultima concluzie care suna asa:ingrosarea mucoasei sinusului sfenoidal cu aspect inflamator cronic.Ce-o fi insemnand asta,nu stiu,dr. zice ca nu-i nimic grav,dar mie nu-mi pare deloc linistitor.
RMN bun,EEG bun dar copilul meu nu e bine...

Leti,imi pare bine ca Tudor a scapat de crizele din timpul somnului.

Stefanut,cum te descurci?Ma obisnuisem cu mesajele tale linistitoare si blande ca niste mangaieri.Iti simt lipsa!

Ioana,ce v-a spus prof.Tismana?

Magda,Cata .

Va pup pe toate si pe piticeii scumpi si puternici!

Mergi la inceput

Seara buna,
Tratamentule era total aiurea,a spus ca medicul ce i l-a dat "este bou",asa s-a exprimat,asadar are alt tratament incepand de astazi,si ca nici vorba de vreo boala genetica sau altceva .
Acum incercam tratamentul nou si cu D-zeu inainte,sa speram ca va merge si vom scapa de crizele astea nenorocite ce l-au tinut atata timp pe loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

buna seara,

ioana,eu zic ca e o veste buna ca ti-a schimbat tratamentul.eu sper ca asta sa fie solutia.e foarte bine ca incerci altceva.mai spune-mi cite ceva despre alex,ca nu-mi amintesc nimic din ce-am citit.in afara de epilepsie,va mai confruntati si cu alte probleme?si ce-a spus profesorul,daca nu e genetic,atunci ce?

stii ce ma gindesc eu,vio?rmn bun,eeg bun,iar irina va fi bine.

vineri merg si eu la control,apoi va povestesc.

Mergi la inceput