Epilepsie(4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

Doina tu unde esti? iti aminesti cum ma incurajai cu dieta? pai acu imi trebe aceeasi incurajare de vreo 10 ori mai puternica.dieta inca o tin, desi robi inca mai face crize, macar le face mai dese asa ca pentru moment nu o schimb.
pe 16 avem programare si o sa vad atunci ce minciuni imi mai spun astia.
va pupam fetelor

POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

am uitat sa ma laud ca facui si io un clip cu robi, am stat o noapte intreaga pana la 04:20 cand a facut robi o criza si m-a scos de la pc.deci, asta e adresa:http://www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw

POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Fetele care sunteti pe faza,pe Movies24,e filmul cu Meryl Streep despre dieta ketogenica.Revin maine si va mai povestesc..

idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

Va las o cafeluta fierbinte ca sa incepeti ziua cu voie buna.
Cata - ma bucur ca ti-ai mai revenit un pic!1 Sunt cu gandul la tine si la Robi si ma rog ptr voi. Nu conteaza numele sindromului, copilul ramane acelasi si cred ca nimeni nu poate sti ce se va intampla in viitor. Tu trebuie sa fii curajoasa si sa infrunti totul ptr Robi. ptr o mamica luptatoare.
Vio - imi este dor de tine si de postarile tale. Sper ca sunteti bine si tu si Irinuca!!
Noi suntem bine, puiutul s-a obisnuit cu noul terapeut, chiar ii place mai mult decat cel de inainte.Facem de 4-5 ori pe saptamana Bobath.
Magda, Ioana, Leti - multa sanatate si sa veniti cu multe vesti bune despre copilasii vostri.

Mergi la inceput

Cata,ce e cu tine???Acum ma urc pe matura si vin sa-ti dau o bataita!Nu te mai necaji!TU ai raspuns la toate problemele!TU stii ce are Robi si stii cum sa faci sa se simta cat mai bine!La tine in maini se afla mangaieri pentru micut,dar si forta sa treci peste toate.Are dreptate Stefanut,Robi e tot puiul tau si il vei iubi si il vei ingriji ca si pana acum.Poate ca se vor intampla si lucruri urate,dar odata cu ele vine si puterea de a le depasi.Zi si tu cum ziceam eu.Eu nu imbatranesc pana la 96 de ani,pana atunci sunt mami pentru Edi al meu.Doar ca Doamne Doamne a avut alte planuri pentru noi.Acum pot sa incep sa imbatranesc.Tu nu!Vei fi tanara si puternica si sanatoasa,pentru ca nu iti permiti altfel.Robi are nevoie de tine,supermamico!
A,si cam tot ce i-am spus Catalinei e valabil pentru toate mamicile de aici.Sper sa nu mai agit spiritele inca o data,daca v-am deranjat,imi cer mii de scuze,fetelor!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_mi_ella spune:

Idoina, te admir foarte mult. Esti o puternica.Filmul l-am vazut.

Cata, hai, capul sus. Asa cum spun si fetele nu conteaza ca acum ai un nume pentru boala asta. Offff. Copilul tau e acelasi.
Eu ca sa pot trece zilnic prin toate si nu imi e usor pentru ca o fac singura, nu ma gandesc foarte mult la viitor. Ma refer in viitor peste 10-15-20 ani. Incerc sa depasesc zilnic probleme cu micutul meu, sa ii creez conditii sa ii fie acum bine si ce va veni vom vedea la timpul lor. Eu nu sunt asa, la mine totul e planificat, dar in ce priveste boala asta nu ai cum fi pregatit tot timpul, de aia procedez asa ca sa nu o iau razna.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

http://www.jurnalul.ro/stire-politic/guvernul-taie-banii-handicapatilor-556945.html
.....din pacate mie mi-a stricat ziua articolul asta,nu stiam ce sa fac,sa vi-l arat sau nu...sa speram ca isi revin oamenii....

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

S-a cam asternut linistea peste forumul nostru dragele mele. Chiar daca noutati nu avem, imi place sa intru pe aici si sa va salut. Va las o cafeluta buna si fierbinte in speranta ca veti mai intra pe aici.
Vio - imi este dor de tine si de fetele tale frumoase. Ma rog sa treaca perioada asta de tacere si sa revii cu postarile tale si cu vesti bune.
Cata - sunt cu gandul la voi, sper ca Robi este mai bine!! Multa sanatate iti doresc si liniste sufleteasca. Cine stie, poate ne este rau acum ca mai tarziu sa ne fie mai bine. Eu cel putin asa sper.
Doina - mesajele tale sunt ca o gura de oxigen ptr mine. Multumesc ca iti gasesti mereu timp sa intri sa ne incurajezi.
Magda, Ioana, Leti - multa sanatate la puiuti!!
Sa aveti o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia78 spune:

Buna, vad ca a sosit momentul vestilor rele.Acum sa nu ma las si eu mai jos,Tudor este tot mai rau,face destul de multe crize si parca nu-si mai revine.A avut o saptamana superba,nu- mi venea sa cred ca nu face nici o criza, dar din pacate atat a fost.De atunci,iadul.Chiar il intrebam pe sotul meu ca oare la noi in familie va mai iesi vreodata soarele?Eu sunt distrusa, nu ma mai pot bucura pentru nimic.Directoarea mea a nascut exact dupa 6 luni dupa mine, la 38 de ani,a avut la activ cateva pierderi si are un copil minunat,ma tot cheama la scoala sa-l vad(s-a intors la servici cand avea copilul 9 luni)cat a mai crescut,dar va spun sincer ca ma doare sa-l vad.Astazi mi-a spus ca deja merge bine in picioare,inca nu are un an.Tot inventez motive sa nu merg.Parca nu am chef sa vad nici un copil mic,mai ales ca au nascut o data cu mine mai multe mamici pe care le cunosc si cand vad ca copiii lor sunt bine mersi,ma doare rau si ma intreb cu ce am gresit.
Am uitat sa va spun ca am vb.cu doctorita de la Bucuresti si i-a terminat analiza aceea,cu biopsia si i-a iesit negativ ceea ce banuia ea cu boala metabolica,dar noi tot mai rau suntem.
Va doresc multa putere mamici,si sanatate copilasilor,poate ne vom putea bucura candva si noi.Ne-a mai ramas speranta.

Mergi la inceput

Letitia,roaga doctorita,daca tot ai biopsia facuta,sa trimita lamele sa-i faca teste pentru TOATE bolile metabolice(chiar si contra cost,daca-ti permiti),sa nu te trezesti peste ani cu vreo alta suspiciune...Imi pare rau ca Tudor nu se potoleste,draga de tine trebuie sa te ridici singura si sa continui!Iar el...micutul....Lasa,trece,sa vezi ce bine o sa fie candva,peste putin timp,cand ii veti da de capat bolii!

idoina

Mergi la inceput