Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)
Raspunsuri - Pagina 3
andy.p spune:
Ange cred ca se va deszvata ea singura,la fel merge si aici toot cu vechea explicatie de 100 de ori![]()
Oana voiam sa-ti spun ca noi de abia de vreo saptamana nu mai disparem cand plecam de langa Alexia.Am incercat cu toate metodele,plange pana nu mai are voce.Daca 'disparem' e totul k.Asa ca stai linistita ca nu esti singura care dispari/ai disparut

Iriss 
!!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
lala77 spune:
Neata!
Cu gradi, nu mi se pare in regula sa dispar. Dar asta se aplica copiilor mei.Cand am dus-o pe Alice prima data, aveea 2 ani si 2 luni. Si am stat cu ea in primele 2 zile. I-am spus ca mergem la un noiu loc de joaca unde sunt multi copii si o doamna super care le arata cum sa se joace frumos.Si am stat cam o ora acolo amandoua in primele 2 zile. A treia zi i-am spus ca merg sa iau ceva din masina si m-a sunat educatoarea dupa 30 min sa vin ca intreaba de mine; a fost sugestia personalului sa n-o lasam sa planga. A patra zi a stat o ora fara mine. Si a cincea zi am luat de acasa 2 rulmenti de la ta-su
si i-am spus ca trebuie sa merg sa-i cumpar lui tati alti rulmenti, vaselina si alte scule intr-un loc unde n-au voie copiii ca sunt utilaje multe; si i-am dat de ales: ori stai acasa cu bona si merg singura, ori te las la locul ala de joaca cu copiii putin pana cumpar eu ce trebuie si apoi mergem in parc. Si a stat fara mine 3 ore; apoi am dus-o in parc. Si tot asa vreo 2 sapt: statea de la 9 pana la 12 apoi mergeam putin in parc. Si ii spuneam mereu ce minunat e ca are unde sa stea sa se joace pana vine mami de la serviciu. Apoi am inlocuit parcul cu "cva bun" pe care si-l cumpara singuyra de la chiosc cu bani. Si ii luam vreun covrig, vreo placintica. Ca sa nu mai mergem in parc pt ca era ora de somn si ea statea prost cu coordonarea.Asta cu mersul la chiosc inca ne-a rramas, dar s-a smecherit clientul si cere chestii de prin recla e-porcarii dulci. Asa ca ii duc lui nenea la chiosc piersici si in primele zile ei ii luam Kinder Bueno si eu intrebam pt mine daca au piersici de-alea super grecesti. Si ea manca Kinder si eu o piersica. Si dupa vreo doua zile a cerut si ea piersici grecesti.
Si a ramas asa tabietul, pe care l-a preluat si sora-sa: cand iesim de la gradi mergem la chioscul ala care e singurul din oras unde gasesti bunatatile alea de fructe de import.Sa va spun sincer, eu ma mir ca inca mai tine.![]()
Apoi peste vreo luna a vrut ea sa stea sa doarma in camera magica. Imi cerea rucsacel ca vedea copiii si i-am spus ca noi nu luam rucsac pt ca nu avem nevoie de pijamale. Cei cu rucsac sunt copii ai caror parinti trebuie sa stea mult la birou si ii iau mai tarziu, asa ca ei isi aduc pijamale si dorm acolo intr-o camera magica, unde teacher le citeste povesti si are fiecare patutul lui.Si cred ca i-a placut ideea ca a ramas si ea.Cam asa a fost la noi; eu sunt insa constienta ca am marea sansa sa am timp de copii, sa pot sa-mi fac programul singura; daca ar fi trebuitr sa stau de la 9 la 17 intr-un birou, cu siguranta n-as fi putut sa o bibilesc atat.Si am avut si sansa ca personalul de la gradi sa fie super.
Nu stiu ce sa spun despre statul cu copilul la gradi. Eu inteleg si gradinitele ca ar fi ciudat ca toti copiii sa stea acolo cu parintii insa mi se pare normal ca parintele sa aiba acces la copil, sa asiste daca vrea.M-as uita urat tare daca mi s-ar interzice.
Mama, deja e ora 9.
La munca cu mine!
Vreau in week-end.
Cineva intreba de centura: poti sa vii de la Brasov pe centura ca e ok. Am fost ieri la Otopeni exact pe traseul asta:de pe Autostrada Soarelui , pe centura si la aeroport. Chiar se circula mai bine de cand are 2 benzi.
PS: Noi suntem bine, toate bolesnitele s-au dus. Le asteptam pe urmatoarele.![]()
Va pupam si mai trec pe aici diseara.
O zi buna!
nikolici spune:
laura o sa o duca tati pe K1, deja este instruit, stie unde e clasa, stie unde e dulapiorul de hainutze, stie ca tre sa o schimbe si sa ciocane la usa pentru predare.Si daca reusesc o sa o iau eu cu tot cu K2, daca nu o sa reusesc, o sa o ia tati mai tarziu putin.Aici vorbesc de programul lung.
Ma astept sa-mi fie greu,, sunt constienta, dar am ales varianta asta si cred cu tarie in ea.
babymom admir mamicile ca tine care au avut grija de ambii copii singure, insa personal nu ma vad in fiecare zi.Eu mai sunt si cu nervii din cand in cand
.Karina nu coboara sau urca scarile, noi stam la bloc fara lift la etajul 3, carutul sta in masina, K1 chiar nu sta linistita sa ma astepte pe mine sa fac una alta si fuge, de doua ori mi-a fugit in strada si am facut un adevarat soc plus ca ar fi chin, sa fug dupa K1, cu K2 in brate, poate daca eram la curte era diferit putin.Karina are nevoie sa-si piarda energia cumva si nu as vrea sa o obisnuiesc la TV, dar peste toate astea ca sunt multe daca stau sa ma mai gandesc, nu as suporta sa o vad ca sufera ca ma vede mai tot timpul cu K2 m-ar ucide softly.
Repet ma bucur ca voi ati reusit asa, felicitarile mele, eu nici macar nu-mi doresc sa incerc varianta asta.![]()
cu K2 in 27s si mamica de K1
Didididi spune:
Buna dimineata! am nevoie de un sfat. Acum doua zile m-am inrosit sub ochi, deasupra pometului. Am zis ca de la crema. Ieri mi s-a umflat si inrosit, dar azi dimineata cand m-am trezit s-a umflat mai tare si are niste punctisoare de infectie. Nu ma doare, nu ma mananca. Un coleg mi-a zis ca este herpes. Cum n-am avut niciodata, habar nu am daca este asa sau nu, mai ales ca si zona este destul de atipica pentru herpes. Sper sa gasesc astazi un dermatolog la Babes. Sa fie herpes sau o alergie? Nu de alta, dar am constat in ultimul timp ca am alergie la soare, la un parfum care il foloseam de ceva timp.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Didididi spune:
Claudinna i-am luat ca a ta, dar de pe net. Mai mare daraua sa stau sa o schimb.
Nocom, de care bici i-ai luat Dariutei? Ca cea din pozele ClaudieiH?
tzitziri spune:
Nikolici, felicitari!Progresati
.Inseamna ca sunteti aproape de finalul acomodarii![]()
Legat de accidente si de centuri o sa va spun doar cazul fratelui meu (nu e vorba de copii ci de adulti).Masina de 5 oameni rasturnata pe autostrada.Au supravietuit 3- doi in fata cu centuri si o fata in spate (singura din cei din spate care avea centura).Ei nu au avut decat zgarieturi dar nimic care sa necesite spitalizare (pe langa analizele de rutina care se fac in astfel de cazuri).Ceilalti doi au murit pentru ca nu aveau centura.Aici e clar ca daca aveau centura ar fi supravietuit - fata care avea centura in spate a supravietuit.
Nu are legatura cu copiii in scaunele de masina (stiu ca va 'uitati urat' la mine cand am luat scaun care se pune inca cu spatele la sensul de mers
), dar poate asa ca si conduita de viitor in ceea ce priveste exemple pro si contra (repet, e vorba de adulti aici).
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Nocom spune:
Neata,
ange ma bucur ca sunteti bine 
nikolici si eu as fi ales tot metoda ta, mers copil mare la gradi si stat si bibilit la copil mic pana la ora venirii acasa a copilului mare, apoi dedicat cat mai mult timp copilului mare. Sper sa va iasa perfect si tota lumea sa se simta bine!
O sa fie bine, ai sa vezi!!!
Legat de mersul in mainsa cu/fara centura (Preety sa sti ca din punctul meu de vedere a deviat subiectul, nu mai facem tam tam pe pozicile voastre
) am si eu un prieten de varsta mea care a ramas paralizat de la piept in jos din cauza ca nu purta centura si in timpul accidentului a zburat prin parbriz si si-a frant gatul.....Prietena lui care era la volan si avea centura a scapat bine mersi..... Se pare ca fiecare avem exemple in randul celor apropiati de accidente grave de masina, asa realizez si eu cat de multe sunt si cat de periculoase......
Noi azi plecam la munte, fug sa mai impachetez una alta...... 
Didididi spune:
Eu cred ca exemple pro si contra centurii vor exista mereu. Eu cel putin port centura cand stau in fata, indiferent daca conduc sau nu. M-am obisnuit asa. Legat de copil, ma bucur ca Mihai sta cuminte in scaun, pentru ca asa pot sa plec numai eu cu el. Nu sunt legata de sot, iar cu el viermuind prin masina nu as putea conduce.
Sotul meu se dovedeste un inconstient. L-a luat in fata la volan, e drept ca pe distanta scurta si numai prin curtea blocului, dar sunt absolut impotriva acestui lucru. In plus, cum ii spui in alta ocazie ca nu are voie, daca tu i-ai permis o data?! Am vazut nenumarati parinti cu copii sub 5 ani, mergand cu ei in fata. Mi se pare periculos, mai ales ca centura nu se poate pune bine la inaltimea unui copil asa mic.
angelynna82 spune:
Neatza,
Laura multam de cafea
, se va obisnui...sper
Babymom ai baiat mare 
Niko ma bucur ca merge mai bine acomodarea 
stau si ma gandesc...oare Crina la gradi va dormi in patut stiind ca acasa doarme cu mine?!
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
abe spune:
buna dimineata!
ce va pregatiti de concedii si plecari!! bravo!! ia sa faceti multe poze sa simt si eu ca am fost in concediu!
dya eu ii dau bonei 1000 ron si face de toate asa ca pentru 4-5 ore pe zi mi se pare destul 400-450 ron. incearca sa cauti prin satele din jur, poate gasesti mai usor o doamna care sa se priceapa la copii.
claudinna noi i-am luat cizmele de la decatlon. au in interior, asa cum zicea si pio, un strat subtire de bumbac. nu mai tin minte exact cat au fost, parca in jur de 40 ron. pelerina de ploaie nu avem, avem o gecuta subtire luata de pe mothercare si o salopeta de fas, foarte subtire, are doar stratul de fas, care-i super pentru distractia in noroi si pentru ploile de vara.
cum mai stau boboceii cu spalatul pe dinti? ca la noi e un esec total...
mami de Maria si
26+