Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)
Raspunsuri - Pagina 4
claudinna spune:
neata!
cupilul meu inca nu s-a trezit si doarme de la 21.30..dar cine n-a dormit ieri??? ati ghicit!
Laura, Nocom, a injurat, da!! dar am scapat
(tura asta!!)
ce te mai plimbi duamna Nocom!!
si eu "dispar" cand plec in oras...adica se duce prin gradina cu cineva si eu plec...nici nu intreaba de mine, dar nici nu stau mult
la Sibiu, la nunta, pe la 9 seara a venit frati-meu si l-a luat, atunci ne-am luat la revedere, a vrut sa plece, ca l-am intrebat...m-a strigat cand a ajuns la bloc la matuse-mea, dar l-au linistit repede cu o poezie, un cantecel...a adormit prima data seara fara mine sau taica'so
deci merge si asa si asa...dar daca nu mergea cu la revedere...era mai greu
claudinna spune:
la noi costumatia de ploaie e asta :D http://picasaweb.google.com/lh/photo/JuOmtwQGGJsOqNWezwvg?feat=directlink
dar chiar vreau sa-i iau cizmulite si pelerina
multumesc pt raspunsurile cu casaca si cizmulite/pelerine!!
am vazut ieri catalogul de la Selgros si era scaunul de masina Neptune de la chicco, la aprox 500 ron
am mai vazut si niste jocuri dragute, nu f scumpe
pt ziua lui R i-am comandat vreo 12 carti cu povesti scurte si imagini, de la Teora
mai nou citim cate o poveste-doua, mai parlamentam pe marginea imaginilor, la pranz, ianinte de a ne culca...asa ca m-am gandit sa iau rezerve, desi avem cartile de la Adevarul, pe cele de la Jurnalul...sunt prea mari pt acum si nu are rabdare
daca vrea cineva sa scrie despre vacanta, locatie, preturi...facilitati, astept PM
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abe cum mai stau boboceii cu spalatul pe dinti? ca la noi e un esec total... mami de Maria si 26+ |
Si la noi... De unde la inceput se spala singur, cu mare incantare (desigur, nu corect, dar am zis ca e suficient pt. instituirea unei rutine), acum refuza orice fel de apropiere de peria de dinti, asa ca trebuie sa-l imobilizam cu forta si sa-i periem dintii.In timpul asta el plange de se invineteste, dar la sfarsitul operatiunii rade si-si arata dintii curati si starlucitori multumit, iar noi il laudam pt. cat de proaspata ii e respirtaia si ne prefacem ca ne rastoarna curentul de aer cand sufla spre noi
Nocom spune:
Didididi nu mai stiu exact care era modelul claudinnei ca am vazut atunci cel putin 5 modele puse de mamici diferite dar stiu ca l-am vazut si pe asta pe care il avem noi.
ASTA ESTEtricicleta noastra fara pedale. Este destul de stabila insa prinde viteza fff mare, nu neaparat ca asta ar fi un dezavantaj....
babymom75 spune:
Claudinna, noi avem cizmulite de cauciuc cumparate de la Deichmann si sunt doar "tapetate" cu un fel de panza de bumbac tare tare subtire, mai subtire decat etamina - nu sunt foarte multumita, dar le-am luat doar pt. perioada asta calda, asa ca nu prea conteaza... Pt. sezonul mai rece am sa-i caut cum am gasit pt. Victor, captusite cu o pasla gen polar, care sunt mai calduroase, fara sa transpire piciorul in ele (merg si cand e mai cald); le-am gasit la JYSK. Cele captusite cu blana nu-mi plac ca sunt prea transpiricioase si limitate ca folosinta doar la anotimpul rece.
Daca nu gasesti din acelea cu pasla, o idee ar fi sa le cumperi cu 1-2 numere mai mari, ca sa poti sa pui o soseta de bumbac groasa, flausata, sa nu-i fie frig. Se stie ca cizmele de cauciuc sunt reci.
Pelerina de ploaie gasesti la pret de nimic tot la JYSK, e drept ca sunt slabe, tin doar un sezon dupa care crapa/se rup la imbinarI. Eu i-am gasit la un magazin second-hand un costum cu pantaloni-salopeta, cu elastic pe sub talpa, si cu hanorac, complet impermeabil, dintr-un fel de material cauciucat si cu benzi reflectorizante. Zici ca-i un mic politist! ![]()
De vacanta... noi mergem in Grecia sapt. viitoare. Daca te intereseaza detalii iti spun.
babymom75 spune:
Vai Nocom, ce dulce e Daria cheliuta!!!! Iti vine s-o mananci! Are o forma a capului tare frumoasa!
Tricicleta voastra e chiar faina! De unde? Ar fi un bun cadou pt aniversarea de 2 ani...
claudinna spune:
babymom, merci de info!
detalii de vacanta ma intereseaza pentru un blog de turism
adica sa scrii cuma fost, preturi, cateva poze...
info pt cei ce ar vrea sa mearga acolo, ce e de vizitat in zona, care sunt conditiile pt copiii...
Nocom, super trici a voastra si pare sigura
noi o avem pe www.okazii.ro/catalog/43079955/Tricicleta-ungaria-1-3-ANI.html" target="_blank">asta, de asta caut echipament de protectie...
un joc interesant acum pt R este cel cu stampile
ii place sa le inmoaie in tusiera si sa le aplice peste tot![]()
dyanira spune:
Salutare!!
Nu am apucat sa citesc nimic ca sunt in bucatarie de pe la 9,30
Am o rugaminte dati-mi va rog si mie o reteta de galuste de supa dar pe explicate ca pe net am gasit eu dar de fiecare data cand fac imi ies tari in mijloc.
Pana primesc o reteta ma pun sa citesc din urma...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
cu spalatul pe dinti nu stam nici noi prea bine...adica baga peria in gura, freaca pe acolo, dar nu cum trebuie
apoi ii zic sa ma lase pe mine si ma lasa...cat sa dau cu perie o data pe fiecare parte...
ma ingrozesc si eu cand ma uit la el in gura, dar perseveram
uneori mai uit si asta nu e bine!
claudinna spune:
Dya, mie reteta www.e-retete.ro/retete/supa-de-pui-cu-galuste-de-gris" target="_blank">asta mi-a iesit de fiecare data

26+