Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Lala, sunt fanul tau nr 1. Jur!
Tot ce spui, sfaturi, pareri etc, imi merg la inima!
Atat am vrut sa zic, ca de citit citesc mai mereu, de zis mai putin, ca nu intereseaza pe nimeni ce am eu de zis

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

da aici ne descarcam sufeletele..nu e vorba de interesat sau nu...hai nu fi supi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Aaa, nuu. Nu era nicio unda de repros in ce am zis. Doar ca sunt mult prea banala, sa zic asa... Chiar nu am ceva interesant de spus. Zau nu reprosam nimic!
Cand am avut intrebari sau ceva ce mi s-a parut ca ar putea ajuta, am pus degetelele la treaba pe tastatura
In rest, citesc ce dezbateti voi si ma ajuta

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Saliu!

Apar si eu ca o brandusa...primavara si toamna :), dar sa stiti ca va citesc.

In primul rand ROLI - condoleante draga mea , Dumnezeu sa-l odihneasca!
...si felicitari pentru Andrei cel far' de scutec

VEN - distractie placuta si romantism la maxim va doresc

Ceska - felicitari pentru reusita!

Laurici - am ras copios citindu-ti randurile si vreau sa-ti spun ca Elenita e din ce in ce mai frumoasa, iar Dimi e un voinic...ce sa mai incepe scoala:)

Alinatudor - tiza Fyfy e o scumpa, iar cateloiul e mortal...am savurat pozele cu ele doua.

Elle - Mai mami, da' calma mai esti... eu fac parte din clubul celor "mici si rele"( auzisem mai demult pe radiosant la noi la bloc :"vai ce baiat dragut si de treaba si cu ce scorpie sade" ) si ii spuneam de multa vreme vreo doua care i se potrivesc...mai in gluma mai in serios...chiar merita! stiu ca te ajuta...dar o poate face si fiind vioara nr 2...sa nu uitam ca tu le-ai facut.Eu mai tip la ale mele, uneori o mai iau si la fundulet, dar nu de la altcineva! N-am reusit sa le vad pe printese in fotografii...

Alinush de plush - esti super frumusica asa tunsa scurt, iar Anita e o bombonica numai buna de pupat...iar Luca e un vlajgan...in curand va aud cu probleme de amor.Felicitari pentru raspunsul primit de la Viena. Sper sa ti se implineasca visul cat mai repede si sa va fie bine!

Miri...zic auch...insa, ca si Ema ,zic Monti - e super ok si iti tii in frau si indicele glicemic al alimentelor...eu asta as face inainte de inele si alte dracii.Cat despre operatie...chiar trebuie facuta acum? sau mai poti astepta putin, zic si eu, sa mai dai ceva jos din urmarile sarcinii (grasimica de pe burtica) sa minimizezi cicatricile urate...dar pana atunci : VACANTA PLACUTA!!!!!

Dany - ai doi copilasi frumosi! Cum mai esti cu urechile?

Gatta - e o scumpete Sara! N-ai cum sa nu o dragalesti! Cat despre educatie...eu zic ca la aceasta varsta e cel mai bine sa-i luam cu usurelul. Sa stii ca si Stef e rauta cateodata, e extrem de incapatanata, nu-si cere scuze nici sa o pici cu ceara, sta la colt numai daca o tin cu forta, urla ca din gura de sarpe, se bate cu sor'-sa intr-una...dar daca intru in ea tare mai urat face...singura pedeapsa care "functioneaza" e ca o duc in camera ei si o las acolo pana se calmeaza.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

bine ai revenit, si multumim de aprecieri..eu dau din taste acu' ca vine weekendu' si nu ma mai apropii de calculator...
vroiam sa iti zic ca fetele nu mai lasa albumele publice decat putin si de aia nici eu nu reusesc sa vad poze daca nu sunt pe faza (dar cred ca deja stiai:)..
Multumim de aprecieri, sa ne mai pui si noua poze cu comorile tale, desi le-am vazut recent, la mare, nu? daca nu cumva ma lasa head-ul...
eu va las acum ca ma duc sa imi iau copilu de la mama si sa mergem o fuga la tara sa facem un gratar "de seara", sa bea sotul niste bere fara alcool, poate naste piatra..iar eu sa strig ba la Mura ba la Stefy...sezi, nu acolo...vino aici...si vesnicul...Nu ai voieee!!!...

Puup si weekend placut va doresc, ne "vedem" luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

gata, m-am carat si eu!

si un w/e fain, s-aveti!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Salutare, salutare!
Si noi pe aici nu prea am timp de nimc,am citit capitolul trecut si primele 2pag din capitolul asta,restul mai pe seara, am vazut ca vb despre educatia copiilor, eu cand nu este ascultatoare ii zic "mami tu esti o fetita cuminte, desteapta, mare si nu poti face asa ceva, doar copii rai fac asa iar tu nu esti rea!"functioneaza imediat,si iar alta "gata nu mai suntem prietene" la asta pune si boticul sa planga si vine repede sa ma pupe.Daca o intreb cine este cea mai buna prietena a ei zice "Madi" adica subsemnata(asa ma striga mama)

Ramo nu te lasa sigur o sa-l iei pana la urma, nici eu nu l-am luat din prima!

Lala20 noi am luat singulair dupa pneumonia avuta la 1,2ani!

Lala D chia dc ai facut blogul privat totusi nu ma poti adauga si pe mine la prieteni sa il pot urmari atunci cand am timp?Daca ai timp sa-mi spui cum poti face asta as vrea sa adaug si eu cateva pers chiar dc nu scriu eu mereu!

Apropos fetele pe contul meu webshots am gasit 7fani, unul era Elle iar restul nici nu vreau sa ma mai gandesc am si plans din cauza asta!Poze cu Sofi o sa trimit linkul doar pe adresa comnuna de mail si asa nu puneam prea des!

Elle te rog trimite-mi si mie parola pt adresa de mail si pt contul dc ca nu le am .Ms!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Servus fetele

Vai ce rau imi pare de problemele cu soacra
Eu deja am oroare cand aud cuvantul acesta.
Numai ce am scos o piesa pentru soacre

O puteti asculta www.trilulilu.ro/danybv/cf92b5c8a8098e" target="_blank">http://www.trilulilu.ro/danybv/cf92b5c8a8098e Dana- Decat nora-n casa voastra

Ma pun sa citesc din urma si revin .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Alinush felicitari pentru Viena sa vi se indeplineasca visul cat mai repede. Apropo, stii cam in ce zona a Canadei o sa veniti? Din ce stiu eu chiar daca primiti viza pentru partea franceza nu e musai sa ramaneti acolo, puteti sta oriunde in Canada. Poate veniti in Vancouver sa fiti mai aproape de noi :). Super pozele si ce par lung are Ana!

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Roli, draga mea, am citit despre tatal tau... Sincere condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca! :(

Dragelor, multumim pentru felicitari si complimente!

Eliza, vrem sa mergem in Montreal...mai e ceva pana la Vancouver! Dar asta nu inseamna ca nu ne putem vedea...cine stie..

Ramo, hai sa-ti spun a cata oara a luat eu permisul: a 4a!! Si de fiecare data am picat la traseu pentru ca ma puneau sa fac parcarea laterala cu spatele iar eu fie parcam la 1 m de trotuar, fie o urcam pe trotuar. Dar nu m-am lasat...a 4-a oara am nimerit un politist care nu m-a pus sa fac asta! Si de fapt eu conduc f bine...dar aveam emotii f mari si ma pierdeam.
Asa ca...bafta data viitoare!

Doniro absolut nimeni nu scrie degeaba! Chiar daca apuc sa raspund (si nu o fac prea des, recunosc) eu citesc fiecare postare si imi este draga fiecare zuza! Si stiu ca asa suntem toate!

Danybv, ce mult ma bucur ca ai scris!! Ce mai faceti voi! Mai scrie-ne despre tine si despre copii!

Roxanici am terminat primul modul la Inst Francez si acum ei sunt in vacanta. Au niste cursuri f bine structurate si bine gandite, dar sunt scumpe tare pt mine. Ma gandeam ca daca as gasi o profa buna ar fi mai bine ca ar face si sotul impreuna cu mine (si el trebuie sa invete limba).
Nu mi se pare dificila, dimpotriva, dar ca la orice limba straina, e nevoie de exercitiu. Am incercat ceva cu o studenta, dar se simtea lipsa experientei.

Va pup si va doresc weekend frumos!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput