Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*
Raspunsuri - Pagina 8
miri_mik spune:
sara buna!
fetelor, multumsc pentru sustinere!
pt sfaturi, pt ganduri bune.
noaptea , agitata cum e ea e sfetnic bun.
nimic nu e intamplator pe lumea asta, dpret pt care stiu ca undeva adanc exista o explicatie pt toate cate mi se intampla pe latura sanatatii. aveti toate dreptat ein felul vostru, insa, mai bine ca oricine, stiu ce merg ela mine si ce nu. sa ma explic:
daca cineva are ceva sa-mi spuna, trebuie s-o spuna clar. sa-mi argumenteze, sa-mi expuna avantaje si riscuri. medicul de ieri n-a facut decat sa nu se invarta in jurul cozii. pe moment m-a socat, dar am apreciat infinit c-a facut-o asa.
p-orma, oricine pronunta cuvantul regim... m-a pierdut din start. va amintiti eforturile cu sacha. atunci am epuizat toate resursele si ne le-am mai recuperat, decat o mare si infinita nefericire cu fiecar ekilogram care s-a acumulat dupa. balonul a fost o mana cereasca. pana la un punct.
fara un coach personal, sustinere psihologica si indrumare zilnica NU SUNT IN STARE - recunosc cu mana pe inima - s-o iau de la inceput. nu am rabdare si motivatia se pierde pe drum. vorbim aici de 30 de kilograme, si nu de un alint de 10, de exemplu.
stiu, fara falsa modestie, ca pot realiza aproape tot ce-mi pun in cap. pb e ca nu mai am dreptul sa gandesc totul pt mine. orice act se rasfrange asupra copiiilor. si nu pot lua nici o operatie "a la legere". nici macar o anestezie de masea nu mi se mai pare floare la ureche. o operatie inseamna cel putin 3 zile acasa, recuperare fizica, imposibilitatea sa ma ocup de ei, renuntare la alaptat, programat totul in functie de mersul lor la scoala, de intorsul meu la servici. e un fel de matematica in care propriul sot reprezinta o necunoscuta pt ca e si el pe cale sa clacheze.
lasand astea la o parte. azi mi-a pus mamie chantal o carte intre labute. m-au durut ochii sa citesc in ea ce scrie la hernii... si cat e de adevarat (marele dictionar al neplacerilor fizice si al bolilor) de jaques martel. si.... sunt hotarata sa schimb multe.
insa, cum ziceati si voi, vacanta intai. p-orma vedem.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
miri_mik spune:
plushule! esti absolut o diva cu parul scurt! te-a luminat cineva acolo sus!!!!!!!!!!!! n-am vazut de mult o tipa bine cu asemenea sex appeal! iar anita.... e copia lu' tac'su, care ar trebui sa ia masuri de toate felurile sa te tina langa el:))) si, felicitari pt Canada! iaca, ti-e visul mai aproape decat indrazneai sa-l visezi! iu-huuuuu!
roli, felicitari pt pipi din picioare si kk la 'pot'!
ramona, sunt alzez speciale in caz de accident noaptea, intreaba la farmacie. nu va transpira noaptea de la plasticul ala. si succes si mai departe:)
lala si ven, perfect de acord: io-s aia care seamana cu taica-sau, de parca ar fi un blestem sa ai curajuls a spui ce ai de zis. diplomatia e pt cine o intelege. cu porcii tre sa guitsi limba lor si mai tare doua tonuri... din pacate.
grati, misto strategia. dar cred ca aveai si material bun d eprelucrat. cu a mea.... nush care pe care:)))
alinat, si vrea fyfy sa si doarma in noua cushca? sau doar sa se joace cu mura?
gatta, ati pelcat deja in vacanta?
doniro, cam rar pe la noi:))
eliza, ati inceput countdown? cred ca aveti emotii!
ceska, felicitari pt rpima noapte reusita. speram ca o tineti tot asa!
daniBV, welcome back! sa va simtiti bine in noua chirie! poate... o noau luna de miere?
lauraD, unde umbli? azi n-ai scris? sau te-am ratat in "diagonala" mea indoielnica?
ginette, beton! tot crem?:)))) si felicitari parintilor tai in ceas aniversar!
ema, daca ai ocazia, arunca un ochi peste cartea de care ziceam... doar de curiozitate:) am citit ce e "ulciorul" si.... nah... in relatia cu sacha al meus e pare ca-s pe cale s-o dau in bara.
lala20, azi n-ai scris...
elle.... te las la urma. incercam sa-mi temperez furiile. te ajuta, ok, dar s-o faca fara sa reproseze apoi, si in mod compatibil cu cel inc are-ti cresti tu fetele. incepe sa ma enerveze, ca e prea des pe-acolo....(soacra, evident)
si-acu va pup! maine e o noua zi! am mai facut un pas spre scopurile mele, mi-am ingrijit plantele din zona abundentei si a sanatatii care... se ofilisera. ma duc sa scormonesc putin in echilibristica feng shui...
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
nati, pupici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
grati.ela spune:
fetelor aduc eu cafeaua de ora 17!!!
sunt singura cu Dudu, Ozi e la o prietena, tati la serviciu... sunt in urmarire cu kk de Dudu pt ca a facut cu mucus (pt prima data am vazut si eu asta). I-am facut ceai de menta si orez cu morcov iar pt seara ii dau covrigi cu mar copt.
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Eu v-am citit constant - am avut si ce! - dar nu am postat pt ca am fost mereu pe fuga.
Pt noi e ultima seara de vara la Focsani, cu adevarat de vara pt ca aici a fost - inca este - ff cald, aproape de insuportabil. Maine ne intoarcem la Bucuresti. Abia astept sa ne intalnim cat mai multe zuzici cand vine Eliza!!!
Noi de marti reincepem logopedia in fiecare dimineata, dupa o pauza de o luna, cat a avut vacanta d-na logoped. Abia astept lectiile noi, Sofia a facut progrese vizibile in aceasta perioada si incep sa se contureze primele cuvintele. Nu suna ele intotdeauna cum ar trebui, inca, dar oricum incepe sa numeasca lucrurile / actiunile cu anumite silabe si nu cu unele universale, ca pana acum.
In rest,si ea este nazdravana, independenta si incapatanata, plina de idei nastrusince, plus ca e foarte hotarata, ne mai pune si noua rabdarea la incercare, destul de des chiar. Are multe obiceiuri proaste, intentionate desi stie ca nu are voie, de ex - arunca tacamuri, servetele, mancarea de pe masa pe jos, numai si numai ca sa poata certa pe unul din noi, ca si cum noi am fi facut, nu ea ... etc, uneori situatiile astea mi se par greu de gestionat dpdv al nervilor personali, am mai si atins-o ca atentionare, nu sa o doara, insa nu functioneaza...ride ... ceea ce demonstreaza inca o data ineficacitatea metodei :-))
Am renuntat de tot la biberon, fara nici un fel de tranzitie. Acum bea laptele inainte de baie, din canuta, aprox 150 ml, e mai mult ca inainte :-) Nu a protestat deloc,ce bine! Asta arata iar ca de multe ori ne punem singure piedici in a initia o schimbare la copil,desi ei se adapteaza atat de usor :-)
Destul despre noi...
Roli, D-zeu sa il odihneasca in pace pe taticul tau, iar tie iti urez multa putere si energie pentru a depasi aceasta perioada grea!
DanyBv,multa sanatate, cred ca e asa de greu sa nu iti mai poti auzi copilasii :-( Daca vii la control la ORL Panduri, poate ne vedem acolo cand avem si noi logopedie!
Ramo,LaMulti Ani cu sanatate si fericire, sa ti se implineasca toate si sa ai multe bucurii! Si succes la noul examen pt carnet!
Ceska,cafeaua solubila de ovaz pe care am gasit-o eu e italieneasca, dar cred ca aveti si voi, la un moment dat am gasit pe un site romanesc inclusiv o marca nemteasca!
Elle, am savurat pozele cu fetele tale, ce frumoasa e Eva, are asa un aer melancolic putin, care ii da foarte mult farmec, iar bebelina Anna este ... bebelusul ideal, cu chipusor perfect rotund si foarte vesela!
Alina023, sunteti o familie tare tare frumoasa! Succes mult cu plecarea in Canada, va admir pentru cat de hotarati sunteti!
Ema, pozute de la aniversarea piticotului nu ai? Merge deja pe piciorusele lui, presupun? Milan e din nou la gradi? Unde il duci pe sasha la o piscina curata si safe?
Miri, iti urez multa putere sa rezolvi pe rand problemutele de snatate. Am un prieten bun care si-a pus inel gastric, l-a tolerat mult mai bine decat ai dus-o tu cu balonul, a slabit foarte mult, doar ca ... mananca o singura data pe zi data pe zi - mancare gatita, iar seara ceva frugal, cantitatea de mancare s-a redus foarte mult, iar el s-a obisnuit asa. Poate e o solutie mai buna in cazul tau!
Va pup, ma duc la nani acum, maine ne asteapta drumul de 3 ore+ Focsani-Bucuresti, Sofia e genul care rar doarme in masina, deci mi-am pregatit arsenalul de distrat copilita :-)
Noapte buna!
alinaatudor spune:
helou, am trecut in fuga ca nu mai pot sa stau niciunde de caldura...GRATI, mucus nu e bine, urmareste bine de tot si mirosul si sangele, daca apare vreunu..cred ca totusi ar tb antibiotic. Dar, inainte de asta ia o mostra sa o duci la laborator...eu as merge pe furazolidon mai intai, e cam vechiut dar merge de minune, in plus nu da diareea ca reactie adversa, ceea ce la multe antibiotice e o problema...
alinaatudor spune:
yelou Stancutza...welcome back...zic si eu asta..acum ca am fost mai activa...si ce bine e:)
Sa pupi din partea noastra printesica frumoasa...pe care imi amintesc ca am vazut-o la un moment dat in tr-o poza in avion..mi s-a parut extraordinar...intotdeauna m-am intrebat ce ar zice fyfy de avion, e tare incantata cnd ii arat pe cer unul (noi stam langa un aerodrom, langa ploiesti e unul micut, utilitar si de agrement,,,apoi ii mai spun cand plec in "delegatii" ca sa le zic asa, ii spun cum pleaca mami cu avionul..si zboara peste mari si tari..si ea e tare atenta si le povesteste cpiilor prin parc...la un moment dat o fetita mai mare i-a spus: inseamna ca o vezi rar pe mama ta daca pleaca cu avionul...iar fyfy a intrebat.. ce e aia rar...mi s-a parut bestial...ce pot asocia copii lucurile in mitea lor...incredibil...
e, eu mai pleca sa, o saptamana, maxim doua, dar nu des, des...destul cat fyfy sa nu simta o lipsa acuta, ba chiar sa se extrasuper rasfete cand vin inapoi...si sa aiba cele mai frumoase jucarii (simbol al unei vine ce o smt cand o las cu mama mai multe zile...:))
va pup, am zis ca nu scriu in we dar vad ca m-ati luat in serios si nu ati mai intrat...
:)
noi ne ducem sa ne vedem cu mitsubishu...poate undeva cu pomi si multa racoare...
Ellenuta spune:
salutare gagici
am si eu un moment liber, am trimis zuzele cu bunicii afara.
vineri am iesit la o terasa cu niste prieteni, a fost super, am dansat pana pe la 4 dimineata .. desigur ca sambata imi venea sa-mi pun streangul de gat dar c'est la vie ..
vad ca socrela s-a potolit, cred ca i-a ajuns perdaful. ven, lala, cum sa ma supar pe voi .. Doamne fereste, aveti perfecta dreptate cu ceea ce spuneti .. va pupic
dany ti-am admirat comorile! sunt atat de frumosi .. imi plac mult pozele in costum popular .. felicitari ptr melodie! ai voce, sa stii!
miriku uite mai vin cu un pupic pentru tine .. mergi in vacanta, relax si dupa ce reveniti, le iei pe indelete. eu sunt sigura ca vei gasi vointa sa te abtii de la prostiutele care ingrasa. hernia .. se rezolva cu operatia, iar de burtica vei scapa dupa ce scapi si de kg, sunt sigura!
ramo have fun la mare!!
roxanici hehe, stiam de faza cu rochia, insa, rad de fiecare data cand povestesti ..
roli bravo ptr pampers!!
lala lasa ca e un inceput daca face kk la wc, e pe drumul cel bun, i am sure!
alinus ce ma bucur ptr primul pas facut catre canada!!! bravo! am vazut si pozutele .. ce copilasi frumosi, anita ce par lung are si lucuta a crescut mult .. iar tu mami .. esti o bomba sexy!
stancutza ma bucur tare pentru progresele sofiei!! poate ne vedem si noi intr-o zi dupa ce terminati la logoped. noi mergem intr-un parculet aflat aproape de spital. vorbim.
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa !
Poftiti la !!!
Ce bine este cu un picut de racoare afara... Incepe bine saptamana si se va sfarsi si mai bine cand imi voi duce copiii din nou la mama
I-am adus sambata in bucuresti si s-au dus linistea si plictiseala
Eleni ma intreaba in fiecare seara si dimineata cand mai merge la buna ei la boldesti . Dimitris este fericit ca este acasa dar i-am facut o "surpriza" ca i-am luat calculatorul sa-l revizuiasca un pic baietii mei de la IT ca deja nu mai reuseam sa deschid nicio pagina. cred ca a intrat gripa porciana in el...
Roxanici, primesti urari cu intarziere?! LA MULTI ANI parintilor tai, sa le dea Dumnezeu sanatate si fericire!!!!
ceska, eu demult am remarcat cat de politicoasa este gaza ta... Mai rar asa copilas. Pai dimitris al meu nici acum la 7 ani jumatate nu spune" te rog", "multumesc" etc...
cum merge acomodarea cu camera lui? s-a mai trezit noaptea?
Mirikule, ce sa mai zic... cred ca s-au adunat prea multe in ultima perioada... Trebuie insa sa ai grija de psihicul tau! problemele fizice le vei reolva tu. maui greu, cu multe neplaceri, cu greutati dar le vei rezolva. Important este ca nicidecum sa nu te mai simti "epava" !!! Esti tanara, esti frumoasa ( si, pe cuvant daca o spun asa... sa fie spus, sa te "poleiesc" ci chiar asa gandesc!!!) esti de 3 ori mamica si de 100 de ori femeie!
Capul sus!!! Cu inel, cu operatii, cu tot ce trebuie facut vei fi in curand "ca noua" !!!
ema, ai luat rezultatul la analiza? cum mai este puiul mare?
alinat, deci are casa noua catelul vostru ! sotu' cum mai este cu piatra lui? a eliminat-o?
Ramona, a luat si dimi cand era mic multi-sanasol d'ala. Lui nu i-a folosit deloc. de la 2 ani si jumatate pana pe la 4 ani se ceva a tot tinut-o din raceala in raceala, din antibiotic in antibiotic... si orice tratament ii dadeam de imunizare era fara efect. aaaa... parca totusi, intradevar , i-a facut ceva pofta de mancare.
succes la razvanel!!!
cred ca depinde de copil... lui eleni nu i-am dat pana acum nimic de imunizare si este, oricum, mult mai rezistenta si mult mai putin bolnavicioasa decat frate-sau la varsta ei...
roli, te asteptam din nou aici, in mijlocul zuzelor!!!
grati, sunt 100% de acord cu tine! eu intotdeauna am incercat sa raspund cu iertare si fapte bune la o fapta/gest urat.in general am reusit sa conving chiar si persoane mai rele ca nu se merita sa se poarte urat, in timp insa.
cum mai este dudu cu kk?
alinush, yupiiiiiiiiiiiiii@!!!! BRAVO!!! felicitari !!! tine-o tot asa!!!!
am vazut fotografiile
ce mari s-au facut copiii. dar, m-ai uimit tu...
cand am citit ca te-ai tuns, fara sa-ti vad fotografiile imi parea tare rau... ma gandeam ce par frumos aveai si ce pacat ca l-ai taiat...
dupa ce am vizionat pozele... wooow!!! te intinerste tunsoarea asta cu 10 ani !!!
parca esti sora mai mare a lui luca!
super sexi esti! ce frumos iti scoate in evidenta culoarea ochilor!
doniro, eu sunt convinsa ca tot culeg eu ceva interesant din povestile tale! asa ca... nu mai sta pe tusa si scrie ce-ti trece prin cap, povesteste-ne de copiii tai!
nati, bine ai aprut brandusa frumoasa ! daca se apropie toamna inseamna ca putem spera sa stai mai des pe aici, nu?! vreau sa vad si eu poze din concediu... astea pe care le-am gasit eu la semnatura ta sunt mai vechi sau sunt eu chioara si n-am vazut bine...?!
madi, eu nici nu stiu unde sa mai uit ca sa verific daca am sau nu "fani" la contul de fotografii... m-am prins si eu in cele din urma de traeba cu scandalul obsedatilor de pe net...offf
dany, tu ai cantat melodia aia???? wow ce voce fru8moasa ai !!!
si, pot sa spun ca am inregistrat cu ocazia asta o premiera!
este prima melodie populara pe care am ascultat-o in viata mea cap-coada
nu sunt fana a genului dar mi-a placut vocea curata, cristalina.
stancutza, drum usor cu papusica la focsani!
ma duc la cafelutza!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
grati.ela spune:
neata si de la mine!
...si Dudu e un politicos...sanatate, saru'mana, multumesc, cu picere...e asa simpatic! cu kk nu e in nici un fel pt ca de la menta s-a betonat...
Miri, cumnata mea avea 120kg/162cm si in Germania nu i-au recomandat nici o interventie de micsorare a capacitatii stomacului. Au inclus-o intr-un program de gym, trebuia consiliere psiho si dieta de la nutritionist. Acum are 95kg, dupa 6 luni in care a mai avut pauze scurte. Cu hernia nu prea ai ce face...