Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hai sa ne descretim putin fruntile:

http://www.youtube.com/watch?v=yUgn9PUHw4Q&feature=player_embedded

(slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ziua buna,

Nu am citit demult din urma. Sper ca sunteti bine cu toate si cu toti.

Am si eu noutati despre pici. A priceput ca nu mai e de pampers. Isi ia oala singur la kk si pisu face la wc, in picioare, ca asa face Marc si e musai sa-l imite. Cand iesim, face la pom.
La somn, inca nu l-am scos, dar trebuie sa scapam macar la somnul de pranz pana incepe gradi.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle, eu sunt mai impaciuitoare. Soacra ta aplica metodele de dresaj pe care le-a aplicat propriului copil. Din punctul ei de vedere nu e rau intentionata si probabil sunt momente in care Eva o dispera cu incapatanarea. E depasita de problema si cred ca mai degraba decat sa te certi iei un dvd cu discutii pe tema incapatanarii copiilor din ziua de ASTAZI (asta pt ca noi eram mai docili). Nu-i dai de inteles ca vrei sa o educi ci doar ii spui ca vrei sa gasiti impreuna cele mai bune metode pt ca sa ii intelegeti mai bine comportamentul Evei si pt a va feri de un eventual mod de a imita iritarea si tipetele.
FEmeia nu are nici o obligatie in a sta cu nepoata - stiu atatea bunici care sunt mai mereu in voiaj, la statiune, iau nepotii cu ei la mare/munte pe cheltuiala parintilor si in rest sanatate si drum bun - deci, mie personal nu mi se pare ok sa ridici tonul sub nici un pretext la ea. Incearca sa fii diplomata si nu uita ca iti face un favor ajutandu-te. Nu-ti place cum o face, frumos este sa-i multumesti pt ce a facut pana acum si sa gasesti alte solutii. Timpul trece si ajungi soacra de fete LalaD, Ven si celelalte fete care nu ridica tonul la copii si nu-i captuseste nicioddata au fost ferme de la prima abatere, argumentand. Eu nu as putea cere asta de la mama (mai iute de felul ei) pt ca si eu mai tip la bebei si-i mai si captusesc cateodata (o ciufuleala Ozanei si una la pampers lui Dudu cand face rele care-i pun viata in pericol), dar sigur nu as lasa sa faca un obicei din a tipa si mai ales inutil si inconsecvent. Stiu ca n-o sa-ti placa ce ti-am scris dar am soacra de 17 ani si am reusit sa o dau dupa mine (in ceea ce consider ca trebuie) intelegandu-ne acum minunat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Am si eu noutati despre pici. A priceput ca nu mai e de pampers. Isi ia oala singur la kk si pisu face la wc, in picioare, ca asa face Marc si e musai sa-l imite. Cand iesim, face la pom.
La somn, inca nu l-am scos, dar trebuie sa scapam macar la somnul de pranz pana incepe gradi.

bravo Roli! Dudu nu vrea sa auda de olita...face kk in pampers si in.,...cada (oribil) Cum e mama? Sa ai grija de ea (poate sa stea mai mult cu nepotii, sa-i zboare gandurile triste).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Revin si eu la gashca....cu vesti! Am primit primul raspuns de la Viena si e ok!! Avem dosarul complet, acum il studiaza si vom primi invitatie la interviu!! Iupiii!!! Canada, here we come!! (franceza mamii ei! aici e buba, dar ii gasesc eu leac si ei! )
Apropos, stiti o profa de franceza f buna si ieftina?

Mirikule dragule, m-am intristat citind mesajul tau...rau de tot! Imi pare rau de pisicul tau drag si-mi pare rau ca ai probleme de sanatate! Dar eu cred ca indiferent cat de serioase ar fi problemele, chirurgul la care ai mers le-a si pus intr-o lumina extrem de neagra! Bun, inteleg ca nu ai voie gimnastica o vreme, inteleg ca exista risc de diabet, inteleg ca e nevoie de interventie chirurgicala, dar totul se putea transmite pe un ton altfel. Pai el te-a bagat in sperieti si in depresii exact cand nu aveai nevoie!
Uite cum zic eu... Plangi dupa prietenul tau cu blanita, uita o vreme de problemele de sanatate, bucura-te ca esti cu puii tai (nu vrei sa stii cum e sa nu ii poti tine langa tine) si pregateste-te de vacanta! Ia-le pe rand! Nu trebuie sa fii wonderwoman! Esti perfecta asa cum esti! Te imbratisez strans!

Elle, eu tind sa subscriu la cea a spus Grati, cu amendamentul ca daca nu reusesti sa ajungi la un consens sa renunti la a mai apela la ea. Dar asa este, sunt atat de multe bunici care isi vad propriul interes si apoi pe cel al nepotilor (soacra mea de ex!). Insa daca nu mai suporti...renunta si gaseste-ti linistea! E mai important asta decat un stres in plus!

Am si eu cateva poze cu copiii. Am fost in interes de serviciu la Brasov, Sighisoara... Ce bine a fost sa fim impreuna!!
http://picasaweb.google.com/100073843885192732083/BrasovSighisoaraViscriAugust2010?authkey=Gv1sRgCMHpg8_m_smqMQ#

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Alinush e dementiala poza asta http://picasaweb.google.com/100073843885192732083/BrasovSighisoaraViscriAugust2010?authkey=Gv1sRgCMHpg8_m_smqMQ#5501947896077415874 siiii....ce bine-ti sta tunsa! Esti bela rau iar sotul tau e un nebun daca nu te tine-n petale de trandafir!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Alina, suuuper pozele. Si felicitari pentru raspunsul favorabil de la Viena! A, si incantata de cunostinta!(eu acum te vad prima data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Frumosi tare tare sunteti...aaaa...si te-ai tunss.cred ca sunt eu depasita dar oricum, iti sta tare bine...
Sunteti siguri ca vreti sa plecti atat de departe..totusi...e tare greu sa fi un outsider si sa te integrezi iar perioada de acmodare va pune iar la incercare familia..oricum, eu iti doresc sa ai parte numai de bien accolo, sa va fie usor si sa va uneasca...

Grati, iti dau dreptate si nu prea..dar oricm nu de asta comentez:)...ideea e ca metode "fine" se pot aplica cu oamani "educati", eu nu stiu cum e soacra ellei, dar zic de a mea, nu merge cu vorbe si explicatii, are orizontul inchis si nu vede dincolo, ce dvduri , ce metode psihopupu de educare moderne....si maica-mea e cam la fel, numai ca ti-am zis, maica-mea considera ca eu ii fac ei un serviciu ca sta cu fyfy, adik o las...de fapt cred ca solutii exista, si pe noi ne-au crescut tot ei singuri, fara bunici, deci se poate, foarte greu dar se poate, si decat sa traiasca copilul in stres de urlete, tipete, isterii si draci, mai bine la cresa, unde chiar daca face caca si nu ii schimba nimeni, nu ramane impregnat cu urlete toata viata...oricum, sa o tina Dumnezeu sanatoasa pe mama, care la cat de nsaol s-a purtat cu mine cand eram mic si adolescenta atat de buan e acum ca bunica, nici nu o mai recunosc...nu imi vine sa cred ca e aceeasi persoana...care pe mine ma batea desi eram un copil super mega cuminte si ascultator, toata lumea ma lauda, mai putin ea, care nu mi-a zis niciodata te iubesc....ma rog..asta e alta poveste...
deci, revin, elle, tu ca o cunosti creed ca poti a apreciezi metoda cea mai buna de abordare, fie aia cu pusu la punct, fie cea a Gratielei, eu iti tin pumnii sa reusesti..

Roli, inca o data si imi pare rau, sper sa treceti cu bine peste toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

...ideea e ca metode "fine" se pot aplica cu oamani "educati", eu nu stiu cum e soacra ellei, dar zic de a mea, nu merge cu vorbe si explicatii, are orizontul inchis si nu vede dincolo, ce dvduri , ce metode psihopupu de educare moderne...

Alina si Stefania

Subscriu; si din experienta mea de viata, diplomatia nu da intoodeauna rezultatele asteptate si mai ales, nu atunci cand le astepti!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Revin si eu la gashca....cu vesti! Am primit primul raspuns de la Viena si e ok!! Avem dosarul complet, acum il studiaza si vom primi invitatie la interviu!! Iupiii!!! Canada, here we come!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Bonne chance ma cherie

fanceza o s-o-nveti imediat ce incepi s-o vorbesti; nu mai mergi la institut?.

(pozele numai de-acasa pot sa le vad ... cand oi apuca sa intru, ca nici bulinele lui Helen n-am apucat sa le vad)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput