Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*
Raspunsuri - Pagina 5
alinaatudor spune:
Miri, toate pareau mai negre ieri, asa cum spunea si Codruta, ai sa vezi ca orice ti se intampla acum are un motiv, poate asa a fost sa fie cu evntratiile astea, sa gasesti o solutie definitiva si pentru kilogramele in plus, c daca inseamna cutit, nu e o tragedie, daca asta te scapa de alte lucruri mai grave. Operatiile, desi un mare stres fizic si psihic, trec si vei vedea ca totul va fi bine, cu rabdare si multa perseverenta..dar la cpitolul asta stai foarte bine, ia uita-te la cei trei muschetari...nu esti tu cea mai rabdatoare si perseverenta femeie..eu zic ca da...
ginnette spune:
Neata,
Cate-un si-o pt urarile adresate parintilor mei (da, sunt nascuti in aceeasi zi).
Miri, off, hai, capu' sus! Sunt sigura ca se vor rezolva probleme. Gandeste-te la concediu acum; n-are rost sa-ti strici concediu - bucurate de el si dupa aceea, altfel o sa vezi rezolvare pb
Helen, fetele ti-au dat cele mai bune sfaturi; dar, eu as zice ca poti face si altfel: pune-o la treaba (adik sa vada de fete) conform regulilor tale; eu zic ca, dak ii dai liber, o sa fie foarte fericita c-a scapat de stres; adik tu (si ai tai) n-o sa stiti cum sa faceti fatza, iar ea se duce la relazare.
Nu, frate! Sa aibe grija de fete ASA CUM VREI TU!
Trebuie sa 'stergi odata cu ea pe jos' ca sa stie cine e sefu'. (si de preferat cu audienta ca sa aibe efect - v-am spus, eu am facut-o la nunta cand am dezbracat o tipa (care era fata unei cunistiinte de-a ei) pt ca s-a imbracat in rochie crem si de-atunci a inteles ca fi'su a luat-o pe-aia a draq si rea de gura si n-are sanse s-o 'faca' )
Acum tu stii mai bine cum sa procezi si sa fie bine pt tine si fete!
Ena, super ca sunteti ok.
Mai vroiam sa zic ceva dar vorba LaleiD, am vazut negru cand am citit c-a dat in Eva, ca numai la asta ma gandesc.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
Lala_D spune:
Roxana cum ai dezbracat mai fata am lesinat de ras de una singura "vizualizand "scena . Esti belea !
Ramo si Verena sa aveti un concediu super si sa va distrati!
Alina bunicul meu are la tara 2 catei ca ai tai, dar mult mai mici, au doar o luna si o saptamana, i-a smotocit Andrei si nu numai de le-au mers fulgii, duminica
Miri imi pare atat de rau ca intampini atat de multe dificultati de sanatate. Numai bine iti doresc
PS : ma bucur ca nu sunt singura a dracului in zona, aveam mustrari de constiinta dimineata, dupa ce am scris.
Dar imi sustin fiecare silaba, as face crize sa imi loveasca cineva copiii iar sotul meu nu suporta nici ideea de a tipa cineva la ei ( nici macar io ) i se ridica instantaneu parul pe ceafa. Dar daca la mine mai inghite ca stie ca am din nastere tonalitati mai inalte , cu maica-sa sau maica-mea ar lesina sa le auda. De un strain nu mai zic.
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si Mr A
My hobby
alinaatudor spune:
Elle, sa stii ca orice ai face si oricum ai alege sa faci cu soacra noi te sustinem...si stim ca vei lua decziile cele mai bune pemntru puii tai...
puuup
alinaatudor spune:
Mai fetelor, sa va zc ceva cu adevarat trist, vecinii mei serbeaza maine ziua beietelului lor care face 14 ani. Saracutul sufera de tetrapareza spastica si nu vorbeste, nu se misca, sta in carucior. Insa mama lui asa dedicata ii este ca incearca sa ii faca viata cat mai asemanatoare unui copil normal, desi e clar imposibil. Ce ma frapeaz este ca sunt niste oameni tare simpli, dar foarte ok si au o putere...incredibil..
Si, ma gandesc mereu la fata asta, ca vede copii nostri alergand pe strada si ce o fi in sufletul ei saraca...
nici nu stiu ce cadou sa ii duc..ma gandeam la ceva de imbracat, dar oare ce l-ar bucura mai mult...nu stiu, oare are jucarii? nu cred..sunt tare tare incurcata in a alege ceva....
ramonab spune:
Trebuie sa imi laud si eu puiucu care de vreo saptamana nu mai are pampers la somnu de pranz.El nu facea in pampers deja de vreo 2 sapt si ceva da nu am avut totusi curaju sa nu-i pun.Dar de o sapt si ceva doarme fara.Desi ma mai tem sa nu faca pe el si de aceea ii pun sub cearsaf o bucata de punga mare ca sa fiu sigura ca nu-mi uda salteaua.
Deocamdata nu a facut deloc.
Stiu ca e cam tarziu avand in vedere ca el ziua nu are pamapers inca de asta iarna da na bine si asa.
Noaptea mai are desi face doar o data, pampersul e foarte putin ud dimineata.S-a intamplat intr-o singura noapte sa ma trezeasca ca face pipi si in dimineata aceea am gasit pampersul uscat.
Poate daca fac ca si la amiaz o sa simta ca nu are pampers si o sa se trezeasca daca-i vine sa faca, nu?
Intreba cineva de imunizari.Doct noastra ne-a recomandat ceva homeo:Multi-Sanastol fara zahar.Are 9 vitamine+Ca.Zice ca e pt cresterea apetitului, imunizare generala si dezvoltare armonioasa.
O sa incep sa-i dau dupa ce ne intoarcem de la mare si dupa ce o sa-i fac niste analize, ca anu asta nu i-am facut deloc.
(slideshow)
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Roxana cum ai dezbracat mai fata am lesinat de ras de una singura "vizualizand "scena . Esti belea ! O zi excelenta ! Lala. Mr B si Mr A My hobby |
Pai eu am specificat tuturor, sa nu vina NIMENI in rochie crem - au am avut rochia de mireasa crem - si s-a gasit ea sa vina; si cand au venit sa ma ia, am vazut rosu, vorba ta, si i-am spus "acum te dezbraci sau nu mai vii deloc la nunta" . Si ghici cine a sarit "cum sa dezbraci fata?".
Dupa un show de exceptie si amenintari "vezi ca pleci si tu (soacra'mea) cu ea" , a venit ... in albastru
eu sunt genul pasnic si care inghite multe dar dak se umple paharul, am grija sa platesc toate politele; si dak e si audienta, efectul este garantat!
Sunt dusa cu capu' , stiu!
Buburuza de 2 ani
Albume
Lala_D spune:
Roxana , si eu tot rochie crem
Ramo felicitari baiatului mare !!!
Andrei e la stadiul de ....bebelus la acest capitol, nu vad lumina de la capatul tunelului inca, abia s-a obisnuit sa faca nr 2 la wc, si nici ala mereu, mai uita
Alina chiar nu stiu ce ai putea cumpara, ufff, tare greu trebuie sa ii fie mamei. Si copilului. Uffff.
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si Mr A
My hobby
ginnette spune:
citat din mesajul lui ramonab Trebuie sa imi laud si eu puiucu care de vreo saptamana nu mai are pampers la somnu de pranz.El nu facea in pampers deja de vreo 2 sapt si ceva da nu am avut totusi curaju sa nu-i pun.Dar de o sapt si ceva doarme fara.Desi ma mai tem sa nu faca pe el si de aceea ii pun sub cearsaf o bucata de punga mare ca sa fiu sigura ca nu-mi uda salteaua. Deocamdata nu a facut deloc. Stiu ca e cam tarziu avand in vedere ca el ziua nu are pamapers inca de asta iarna da na bine si asa. Noaptea mai are desi face doar o data, pampersul e foarte putin ud dimineata.S-a intamplat intr-o singura noapte sa ma trezeasca ca face pipi si in dimineata aceea am gasit pampersul uscat. Poate daca fac ca si la amiaz o sa simta ca nu are pampers si o sa se trezeasca daca-i vine sa faca, nu? Intreba cineva de imunizari.Doct noastra ne-a recomandat ceva homeo:Multi-Sanastol fara zahar.Are 9 vitamine+Ca.Zice ca e pt cresterea apetitului, imunizare generala si dezvoltare armonioasa. O sa incep sa-i dau dupa ce ne intoarcem de la mare si dupa ce o sa-i fac niste analize, ca anu asta nu i-am facut deloc. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Bravooo!!!!
Eu i-am pus un scutec d'ala 'impermeabil' - l-am luat de la farmacie.
nopatea n-am indraznit sa-l scot,inca - Adela bea seara 300 ml lapte, di dimineata e plin.
Ma stau putin.
Buburuza de 2 ani
Albume
ginnette spune:
citat din mesajul lui alinaatudor Mai fetelor, sa va zc ceva cu adevarat trist, vecinii mei serbeaza maine ziua beietelului lor care face 14 ani. Saracutul sufera de tetrapareza spastica si nu vorbeste, nu se misca, sta in carucior. Insa mama lui asa dedicata ii este ca incearca sa ii faca viata cat mai asemanatoare unui copil normal, desi e clar imposibil. Ce ma frapeaz este ca sunt niste oameni tare simpli, dar foarte ok si au o putere...incredibil.. Si, ma gandesc mereu la fata asta, ca vede copii nostri alergand pe strada si ce o fi in sufletul ei saraca... nici nu stiu ce cadou sa ii duc..ma gandeam la ceva de imbracat, dar oare ce l-ar bucura mai mult...nu stiu, oare are jucarii? nu cred..sunt tare tare incurcata in a alege ceva.... Alina si Stefania |
Offf .. grea alegere; poate o carte? ma gandesc ca-i citeste si poate ii face bine.
Buburuza de 2 ani
Albume