ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)
Raspunsuri - Pagina 6
cami33 spune:
Bravooo Iulia!!!
. Eu sunt de parere ca mai bine te chinui cu ea cateva zile in deplasare decat s-o iei de la 0 saptamana viitoare. Weekend frumos si relaxant sa aveti!
Geckolina, sunt mortali baietii tai
, unul mai frumos ca celalalt
PIDANA spune:
Imprumut bunica pt invatat copilul la olita!
Ana face doar la olita de vreo luna, cu kk a fost mai greu dar am reusit. La mamaie facea- o ascundea cu olita dupa scaun cu un prosop pus pe spatar sa n-o vada nimeni si acasa ioc, se inhiba si tinea. Eu i-am pus cearceaful in cap si i-am zis ca suntem in cort si pana la urma a facut. Cred ca o joaca, ceva ce-i face placere si o relaxeaza e o metoda buna pt ca am vazut ca nu era in largul ei acasa dupa 5 zile petrecute la bunici cu tabietul de acolo. Si dupa fiecare reusita toata lumea o lauda si ii spunea ca e fetita mare si ne minunam cat de mult a crescut. Cand nu vrea sa manance ii aratam cat mai creste dupa ce-si termina portia, eventual chiar o masuram. Si palaria si-o tine pe cap daca ii repet de n ori ca e domnisoara eleganta. Altfel o arunca si o calca in picioare.
Vad ca e Acasa e Cabral la o emisiune in direct, totusi sper si ma rog sa mediatizeze cazul amicul sotului.
Sotul zicea ca el si colegii ar putea distribui flyere in cutiile postale. Credeti ca ar fi o idee buna? Ma gandeam ca la firme poate ar obtine ceva banuti, orice suma ca suntem in sect lu` Vanghelie si cica e lumea amarata.
mimonix spune:
Cuvant nou : BANGHEN
Mi se pare cel mai tare :)))
Si nu v-am spus ca cioara face "CA!" si se numeste CAIA iar foarfeca TAIE si de aceea se numeste TAIA ![]()
Azi am achizitionat masinuta d-aia de dai din picioare pe langa ea, nu se mai putea
...cand m-o vedea Butucica sa vedeti ce de cruci isi va face ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
numeioana spune:
Neata! Am fost dezamagita aseara, ma asteptam la mai mult...
Gecko, ai comis-o si tu? Mai, mie cand mi s-a intamplat, carutul era strans si pus jos, pe pamant, in laterala masinii. Intre timp am uitat ca e acolo si am trecut peste o roata de-a lui, care s-a strambat. Tata a reusit s-o indrepte si l-am putut folosi in continuare... Al tau zici ca a crapat?
Mimo, banghen=galben, asta o stiu de la gradi!![]()
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cami33 spune:

Luca s-a trezit cu o eruptie pe burtica si spate, ca niste harti rozalii, putin in relief 
I-am dat Ca si Zyrtec, dr. lui nu raspunde, ce naiba poate fi????
Kya spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cami33![]() Luca s-a trezit cu o eruptie pe burtica si spate, ca niste harti rozalii, putin in relief ![]() I-am dat Ca si Zyrtec, dr. lui nu raspunde, ce naiba poate fi???? _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) "life's a journey, not a destination." |
Exact asa era Sanziana aseara pe spate, pe o portiune d vreo 5 cm patrati. Dar doar acolo.
Azi dimineata nu am mai controlat-o pentru ca dormea cand am plecat eu.
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Zoze am cumparat chestie absorbanta de la Happy si aseara l-am montat sub cearceaf. A adormit asa, fara scutec, dar s-a trezit dupa vreo ora si cu ochii inchisi si adormita, mi-a cerut un scutec
. Probabil ca nu se simtea prea confortabil asa fara "plasa se siguranta"... ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
gbutucica spune:
Neatza,
eu sunt zombi , nu pot tine pasul cu voi..........
sunt suparata
, dar am dormit ffff bine azi noapte ................ si ce vad
MIMO a achizitionat masina , pai nu vorbisi 

io romaneste iti imprumutam ganionul ( avionul ) lui Anei ....... tzi,tzi,tzi, mi-e dor de voi!!!
mai
acesc stolul si
in fata voastra , va doresc sanatate tuturor , daca aveti nevoie
,
we placut si abia astept sa treaca sapt viitoare.
Cory nu cred ca m-a vazut mai pumam o data
Alina ( ARiel) nu cred ca s-a suparat ca nu i-am platit datoria, dar chiar nu am putut ajunge la Viena
sa iti dau banii, 
pi toati , pi toati

Nicoleta spune:
Fetelor, astazi este Schimbarea la Fata a Domnului. Mare sarbatoare!!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

si fug!