ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Bravooo Iulia!!!. Eu sunt de parere ca mai bine te chinui cu ea cateva zile in deplasare decat s-o iei de la 0 saptamana viitoare. Weekend frumos si relaxant sa aveti!

Geckolina, sunt mortali baietii tai , unul mai frumos ca celalalt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Imprumut bunica pt invatat copilul la olita!

Ana face doar la olita de vreo luna, cu kk a fost mai greu dar am reusit. La mamaie facea- o ascundea cu olita dupa scaun cu un prosop pus pe spatar sa n-o vada nimeni si acasa ioc, se inhiba si tinea. Eu i-am pus cearceaful in cap si i-am zis ca suntem in cort si pana la urma a facut. Cred ca o joaca, ceva ce-i face placere si o relaxeaza e o metoda buna pt ca am vazut ca nu era in largul ei acasa dupa 5 zile petrecute la bunici cu tabietul de acolo. Si dupa fiecare reusita toata lumea o lauda si ii spunea ca e fetita mare si ne minunam cat de mult a crescut. Cand nu vrea sa manance ii aratam cat mai creste dupa ce-si termina portia, eventual chiar o masuram. Si palaria si-o tine pe cap daca ii repet de n ori ca e domnisoara eleganta. Altfel o arunca si o calca in picioare.

Vad ca e Acasa e Cabral la o emisiune in direct, totusi sper si ma rog sa mediatizeze cazul amicul sotului.

Sotul zicea ca el si colegii ar putea distribui flyere in cutiile postale. Credeti ca ar fi o idee buna? Ma gandeam ca la firme poate ar obtine ceva banuti, orice suma ca suntem in sect lu` Vanghelie si cica e lumea amarata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cuvant nou : BANGHEN Mi se pare cel mai tare :)))
Si nu v-am spus ca cioara face "CA!" si se numeste CAIA iar foarfeca TAIE si de aceea se numeste TAIA
Azi am achizitionat masinuta d-aia de dai din picioare pe langa ea, nu se mai putea ...cand m-o vedea Butucica sa vedeti ce de cruci isi va face

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

neata!
va las si fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata! Am fost dezamagita aseara, ma asteptam la mai mult...

Gecko, ai comis-o si tu? Mai, mie cand mi s-a intamplat, carutul era strans si pus jos, pe pamant, in laterala masinii. Intre timp am uitat ca e acolo si am trecut peste o roata de-a lui, care s-a strambat. Tata a reusit s-o indrepte si l-am putut folosi in continuare... Al tau zici ca a crapat?

Mimo, banghen=galben, asta o stiu de la gradi!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Luca s-a trezit cu o eruptie pe burtica si spate, ca niste harti rozalii, putin in relief
I-am dat Ca si Zyrtec, dr. lui nu raspunde, ce naiba poate fi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Luca s-a trezit cu o eruptie pe burtica si spate, ca niste harti rozalii, putin in relief
I-am dat Ca si Zyrtec, dr. lui nu raspunde, ce naiba poate fi????

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"life's a journey, not a destination."

Exact asa era Sanziana aseara pe spate, pe o portiune d vreo 5 cm patrati. Dar doar acolo.
Azi dimineata nu am mai controlat-o pentru ca dormea cand am plecat eu.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Zoze am cumparat chestie absorbanta de la Happy si aseara l-am montat sub cearceaf. A adormit asa, fara scutec, dar s-a trezit dupa vreo ora si cu ochii inchisi si adormita, mi-a cerut un scutec . Probabil ca nu se simtea prea confortabil asa fara "plasa se siguranta"...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza,
eu sunt zombi , nu pot tine pasul cu voi..........
sunt suparata, dar am dormit ffff bine azi noapte ................ si ce vad MIMO a achizitionat masina , pai nu vorbisi io romaneste iti imprumutam ganionul ( avionul ) lui Anei ....... tzi,tzi,tzi, mi-e dor de voi!!!
mai acesc stolul si in fata voastra , va doresc sanatate tuturor , daca aveti nevoie ,
we placut si abia astept sa treaca sapt viitoare.
Cory nu cred ca m-a vazut mai pumam o data Alina ( ARiel) nu cred ca s-a suparat ca nu i-am platit datoria, dar chiar nu am putut ajunge la Viena sa iti dau banii,
pi toati , pi toati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Fetelor, astazi este Schimbarea la Fata a Domnului. Mare sarbatoare!!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput