ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

http://tvonline.isfree.org/otv/
aici se poate vedea on-line

dar nu-i dat nici un nr pt teledon

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ufff,de ce nu a fost cu teledon?
S-ar fi castigat niste banuti pretiosi...

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Anuntasem toata lista mea din mail ca la 20.00 va fi G la DD cu teledon..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Anuntasem toata lista mea din mail ca la 20.00 va fi G la DD cu teledon..

mami de TEA

si eu la fel ..azi ,de cand am aflat ,pe mess asta mi-a fost mesajul...dar sa nu ne pierdem speranta...trebuie sa fie bine pana la urma....

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna seara randunici! Toate florile din lume cred ca nu ar fi de-ajuns pentru a va arata recunostinta - sunt de-a dreptul impresionata- in demersurile pe care le faceti pt Siluan. Dar probabil ca surasul si ganguritul lui Siluan dupa operatie vor fi mai presus de orice.

Am vorbit azi cu un amic, nu ne vazusem de cateva luni - probabil nimic nu e intamplator si mi-a promis ca maine incearca sa vorbeasca printr-un coleg la postul AcasaTv. A mai vorbit cineva, s-au facut demersuri pt emisiunea Povestiri adevarate?
Vreau si eu sa ajut, dar nu vreau sa stric ceva.

Emisiunea n-am prins-o dar voi ajuta si eu cu o mica suma in cont.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Imi pare rau ca a durat asa de putin emisiunea si ca nu a fost teledon. Cand am vorbit cu Simo nu stia ora, vad ca pe parcurs a anuntat-o Naty exact. Eu am zis ca cel mai bine este sa se stie care este ora de incepere a emisiunii, sa nu pierdeti teledonul. In mod normal un teledon dureaza ceva... se prezinta cazul la inceputul emisiunii... pe parcurs se tot fac referiri la el... sa aiba lumea timp sa sune... Poate totusi oamenii de bine si-au notat conturile si vor dona, putin langa putin de la mai multi face mult!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Uf, barem daca am avea un link la emisiune, sa-l postam mai departe...
Sa va spun...cand am vazut pozele cu ei toti?...Mai bine nu, ca nu e timp pentru lacrimi.
Pidana, ce demers s-ar putea face pt Povestiri adevarate? Eu la presa nu m-am bagat, ca sunt total pe langa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Gecko sunt bestiali baietii tai!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Colegul amicului il stie pe Cabral. Cu el(Cabral) trebuie sa ia legatura numai ca e la mare. Ma rog la Dumnezeu sa reuseasca si sa fie prezentat cazul in emisiune, de regula din ce emisiuni am urmarit e prezenta o persoana din familie, probabil ca tot tatal ar fi cel mai potrivit dar sa ajungem pana acolo si vedem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sa ma laud si eu nitel azi: Iulia a facut numai la olita sau in parc!(ma rog, exceptand somnul de pranz cand a avut pampers). Ooo, pai la somn nici gand n-as avea sa o las fara, suntem depaaarte de asta...
N-a cerut, s-a tinut insa si cand am pus-o noi a facut pishu in cantitate mare. Kk insa nu vrea sa faca, drept pt care azi nu a mai facut deloc
daarr, concluzia e clara plecam maine cu olita dupa noi...Daca dam acum inapoi se pierde totul...

Mergi la inceput