Pe FAcebook e anuntul asta:
Ioana Bagdasar about 7 hours ago
Today, at 19.30 live on OTV (Romanian Channel) will be Siluan's father, presenting the case.
oare a fost?
Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si de tititza Ilinca Maria
M-am uitat eu mai devreme, inainte de ora 20.00 si a fost un alt caz umanitar, pt un copil Bogdan. Iar dupa aceea la ora 20.00 a inceput aceasta emisiune despre spitale.
Pe blogul surorii Simonei este urmatorul anunt:in aceasta seara, dupa ora 21:00 parintele George Bota o sa fie invitatul lui Dan Diaconescu la OTV.
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Sms de la George: emisiunea la 20.50 Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
unde pot sa ma uit si eu online, ca am tot cautatsi nu gasesc niciunde.Am dat de citva site-uri dar nu se conecteaza :(
Da, si eu as fi vrut sa prind din emisiune, dar nu stiu unde sa intru, pe net. Heeelp!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
nu mai e.
A fo scurt, 10 min maxim. Ma asteptam sa zica ceva de sumele stranse, de cat mai iau de strans etc etc ...