ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)
Raspunsuri - Pagina 7
gbutucica spune:
Ariel, am uitat sa-ti spun am inceput treaba cu DANI, iti voi fi vesnic recunoscatoare pt recomandare, este un om extraordinar, sper cat mai repede sa iti si arat ce am realizat. cel mai important este ca am mari emotii despre final.
Siluan trebuie sa traiasca!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154832&whichpage=1
VALENTINA C spune:
Neatza! Fetelor, HVB Tiriac este acelasi lucru cu Unicredit Tiriac, nu? Aseara la OTV era scris HVB si am sarit repede sa verific conturile cu blogul. Erau aceleasi...
Dar initial am crezut ca George a facut altele...![]()
Acum ma duc in parc, la baieti, ca de invatat n-am chef.. Si il astept...![]()
Olgutzika spune:
'neata!
HVB-Tiriac nu mai exista...doar Unicredit Tiriac
, rezultat prin fuziunea Unicredit cu HVB-Tiriac. Conturile sunt tot alea.
Da, e Schimbarea la fata si ziua Alexandrei mele, implineste 15 ani maimuta
. Aveam cu doi ani mai mult cand s-a nascut ea...
Olga
25+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Nicoleta spune:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-baiat-de-6-luni-are-nevoie-de-transplant-902232.html
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mimonix spune:
La multi ani Alexandrei! Pai bine mai, pe puiul asta de leu vroiati voi sa-l duceti la alt liceu? tztztz niciodata ![]()
Ioana, galben da...de groaza, zici ca nu-i singurul care n-are ureche muzicala? :))))
Cami,Kya...ce coincidenta bizara. Sper sa nu fie vreo boala d-aia de-a copilariei
Mai degraba caldura asta, fir-ar ea sa fie !
Butu, si mie mi-e dor de voi! pup ADEIul moldovean! 
Schimbarea la fata, da.Mare sarbatoare! Doamne ajuta!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
PIDANA spune:
si aici, la sfarsitul articolului
http://www.gandul.info/news/articolul-de-50-000-de-euro-din-gandul-extraordinara-poveste-a-soniei-fetita-care-i-a-cucerit-inima-domnului-anonim-6784395?p=2
mihatp spune:
dau copy/paste de la umanitare
dinspre birocratia romanesca vestile nu sunt bune
1.E112 este un drum inchis pentru situatia lui Siluan, nu acopera acest tip de interventie, in acest caz. e mai complex de explicat.
2. pe Ordonanta 50 dureaza 3-4 luni, TIMP pe care Siluan nu-l are. datorita "frumusetii" tarii asteia in care traim, aprobarea dosarului si decontul NU se poate face postinterventie. deci ar trebui facute demersurile si DACA ministerul are bani sa-i dea la finalul tuturor procedurilor (care ziceam ca dureaza 3-4 luni).
e PREA TARZIU pentru Siluan
3. oricum la linia de "sosire" a procedurii pe Ord. 50 sunt multe cazuri, se face o selectie, nu ai garantia ca va fi aprobata. zvonurile sunt ca se pare ca oricum ministerul NU are bani, acum cu toata criza asta.
asa ca... sansa lui sta in noi toti, din picul fiecaruia, astfel sa se stranga macar parte din banii necesari
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ariel_7000 spune:
deci, mai fac putin "zgomot". a sunat simo si m-a rugat sa rezervam biletele de avion pt george! fiind vb de austrian airlines, pica varianta cu ridicare de la agentie. asa ca trebuie urgent card visa, cu care sa se poata plati pe net, aprox 500 euro!!! banii ii vom returna noi, din contul lui naty!
cine se ofera, cine are acum card visa cu 500 europe el???
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Eseea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_cata essea,din pacate de copii eu nu mai am f multe hainute pentru ca le-am daruit unui copilas...ce am o sa fac si eu cum face zoze..daca merg si cele de oameni mari atunci e bine ca sigur am multe lucursoare care nu-mi mai folosesc...doamne ajuta!!! SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!! |
pt bazar merge ORICE ( s-au vandut haine, jucarii pt copii, haine adulti, haine gravidute, incaltaminte ( si copii si adulti), electrocasnice, carti, bijuterii, cosmetice, caruturi, vaze, absolut ORICE e in stare buna si f buna, nu stii fiecare ce are nevoie prin casa sau ii place). deci intrati rapid si puneti lucruri la bazar si, mai ales, CUMPARATI!! ca altfel degeaba se pun la bazar. imposibil sa nu aveti si voi nevoie de haine si incaltaminte pt copii ( care, apropos, multe sunt de firma, aproape noi sau chiar noi si f ieftine, deci practic nu dati banii doar ci va si alegeti cu ceva! ) sau de orice altceva. Multe dintre noi, care activam la bazar, ne facem cumparaturile in primul rand de acolo si apoi din magazine. Numai asa putem ajuta!
imi pare rau daca vi se va parea ca va imping de la spate, dar multa lume gandeste "pragmatic" si nu va dona bani daca nu primeste sau cumpara ceva in schimb. Prin bazar se poate uneori atrage mai multi bani decat prin depunere directa in cont ( vorbesc la nivel de sume micute, nu ca va cumpara cineva acum de la bazar de 10000 de euro..) pentru ca lumea simte ca se alege cu ceva, cumpara ceva de banii aia. Nu vreau sa par dura, sa va supar ( din contra va admir ca ajutati o colega in mare suferinta, cea mai grea suferinta data unui om- sa aiba copilul bolnav! ), sunt doar realista. haideti la bazar! Sigur ca ajuta rugaciunile, parerile de rau, suportul acordat familiei, dar cel mai mult ACUM ajuta banii, trebuie stransi BANII, asa cum putem fiecare!!
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ariel_7000 spune:
am rezolvat cu cardul si banii, are naty.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"