ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Simooo!!
Sa ai sanatate si numai bucurii,in viata!!

La multi ani,Valentina!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multi Ani Valentina!!! Multa dragoste si bucurii langa barbateiii tai!!!

La Multi Ani Mimo!!! Cu multa fericire si multe impliniri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, MIMO!! Sa fii fericita si sanatoasa, sa-ti ofere viata multe bucurii si impliniri!

La multi ani, Valentina! Multe impliniri si sanatate!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Neatza de la cineva care schimba prefixul!!! Nu credeam ca o sa zic asta, dar la 30 de ani am tot ce imi doresc.

Asa ca va rog sa va serviti cu ce doriti...

si la alegere: http://entertainment.webshots.com/photo/2609185190103382524SBKhdY
sau :
http://entertainment.webshots.com/photo/2229880130103382524BqmWKu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani Valentina Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire alaturi de cavalerii tai dragi

La multi ani Mimo Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire si bucurii zi de zi alaturi de minunata ta familie

Daciana

Valen mi-a placut cum ai zis ca ai de toate Multumim de tratatie, arata amandoua, dar as poposi mai mult langa cel cu glazura deasupra, ce se ascunde dedesupt, ceva mousse?
Edit: am vazut acuma toate pozele si cum arata, ce reteta ii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata cracutza!

Sa incepem cu inceputul:
La Multe Lunite si Multi Anisori Siluan, pui mic si drag! Te asteptam acasa sanatos si voinic!

La Multi Ani Simona! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

La Multi Ani Valentina! Sa-ti traisca baietii si sa fii mereu inconjurata de dragostea lor!

Asa... avem si noi acum tatic acasa . Sanziana s-a uitat la inceput luuuung la el (stateau amandoi fata in fata, tac-su in genunchi la nivelul ei si se uitau pur si simplu ochi in ochi unul la altul - ala a fost un moment Kodak Copilul extrem de serios, statea nemistacata si-l studia concentrata). Dupa care a inceput calareala, joaca, pupatul, etc, etc

E geloasa insa, cand vine randunoiul sa ma pupe sau sa ma ia in brate: isi ia pozitia de atac, tipa cat o tine gura a mia e mami! si apoi ii trozneste vreo 2 Toate ca toate, dar daca incearca careva sa i-o ia pe ma-sa....

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo-Mimo si Valentina

Sa fiti sanatoase, fericite si tot tot ce va doriti voi sa se implineasca!!!

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ma chinui de o gramada de timp sa licitez pentru mineralele lui Ariel, si nu reusesc. Ma tot pune sa ma loghez, apoi sa-mi fac cont pe DC, imi spune ca parola si userul sunt gresite ...
Primesc mail pe yahoo unde spune ca pot sa-l ignor daca sunt deja membru DC... In ritmul asta eu renunt...

Si era atat de simplu totul la bazarul initial...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, CU FERICIRE, MIMO SI VALI! SA FITI FERICITE!

kya, da direct pe butonul "ma loghez ca membru de forum" (ala in chenar rosu)...ce m-am mai chinuit si eu!!!!

vreo veste de la Micu'?

eu ma duc cu picii afara, au venit de la Valeni, Teo a avut febra azi noapte, o viroza ceva, ca are gatul rosuuuuuu. acu' vreo 3 zile a fost alex cu febra, acum o mai doare putin in gat. iar eu sunt...zombiiii! am dormit cred ca 3 ore, legat

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, FETE DRAGI SIMONA SI VALI!!!

Mergi la inceput