ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aleluia! Am reusit si am licitat!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Multumesc fete dragi pentru urari si voi sa fiti sanatoase si sa aveti numai bucurii!
Eu n-am facut torturi, nimic special si in general,de ziua mea, am asa o stare de melancolie blegoasa Mai ales anul acesta, cand stiu ca imediat,in numai doua saptamani, incep iar serviciul ...Parca inchid un capitol din viata mea ....un capitol pe care nu stiu unde sa-l arhivez
Amintirile ma rascolesc,amintirile ma chinuiesc , nu mai rezi-i-st
Oricum,pana mai la amiaza, promit sa beau ceva tarie si sa revin cu o tratatie ceva, cum se cuvine
Valen, sa fii fericita toata viata asa cum esti azi...asa cum te-am cunoscut in astia doi ani!La Multi ani!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

LA MULTE SI ANISORI, SILUAN MICULE! SA DEA D-ZEU SA TE FACI BINE SI SA REVII ACASICA VESEL SI SANATOS!

LA MULTI ANI, SIMO-MIMO SI VALI DRAGA! SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE PUII SI SOTII VOSTRI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,DRAGA MEA MIMO!!!SA FII SANATOASA,SA TE BUCURI DE COPII TAI MINUNATI SI SA RAMAI TOT TIMPUL ASA CUM ESTI TU-UNICA

LA MULTI ANI ,DRAGA VALENTINA!!! SA FII SANATOASA,SA TE BUCURI DE CELE 2 COMORI SI SA RAMAI LA FEL DE GOSPODINA SI FRUMOASA eu vreau cate o portie din fiecare si pe langa asta si retetele

si nu in ultimul rand pentru Micu'meu drag..doamne ajuta sa ne dea vesti bune

edit:ralu ma bucur ca ti-a venit sotu' acasa...cred si eu ca-i geloasa pitica...ma bucur,sa aveti zile frumoase si pline de iubire si un Victoras cat mai repede

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

La multi ani sarbatoritelor! Sa va bucuratii de micutii voastri si sa aveti zile de retrait!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

s-au pus multe lucrusoare frumoase la bazar pentru Siluan sau la alegere (care pot fi achitate in contul lui). VA INVITAM LA SHOPPING!!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Asteptam vesti bune. Doamane-ajuta sa ajunga cu bine la Hanovra!
I-am incarcat cartela Simonei cu ceva banuti. Sper sa primeasca creditul. Cei de la Vodafone nu imi dau nici o confirmare (nici un mesaj). Eu cumpar un cod de reincarcare, sun la un numar pe care l-am luat de pe site-ul Vodafone si introduc numarul Simonei (luat de pe blog) apoi codul de reincarcare. Asa am procedat si saptamana trecuta.
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

LA MULTI ANI SIMONA/MIMOMIX! sa ramai mereu asa te admir mutl de tot
LA MULTI ANI, VALENTINA! sa fi mereu fericita cu tot ce ai.

miha, nu am nici o viteza, abia am rezolvat juma din lucruri si intre timp s-au ivit altele...azi cand am fost sa imi cumpar un costum de baie m-a busit plansul...cand m-am uitat in oglinda imi venea sa nu mai ies nicaieri la nici o plaja sa ma incui in casa...am un burtoi cat casa si sani la fel

despre Simo ce mai stim? Siluan cum e? au ajuns?

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.blogspot.com/ bani nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+19 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tot ce pot sa va spun in acest moment este ca nu se pleaca astazi la Hanovra.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Nicoleta, multumim

ajuta-le

Daciana o si un Nu mai fii amarata, esti sanatoasa ai tai sunt bine, ai motive sa fii fericita, restul sunt 'frunze-n vant'

Am vazut Frumosii Gecko-linei sa-ti traiasca, ca frumosi copii stii face

Am vazut si burta sexy de Zoze si un blond splendid.

Kya sa aveti zile frumoase impreuna, toata familia!

Naty, ce mare e Iulia si cuminte. Ma bucur ca a fost frumoasa iesirea, si mai ales soferita fara teama

Nu stiu ce am mai vazut si citit, ca mi gandul la Micul drag

Mergi la inceput