ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE ,MICU'MEU DRAG!!!
SA TE INTORCI ACASA SANATOS SI ZAMBARET

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

:( Am vorbit cu Simo. Ocazie cu care a ramas fara credit... A apucat sa imi spuna ca Siluan nu e prea bine, burtica este umflata... lichidul nu prea se elimina... Astepta cu nerabdare ziua de maine si sa ajunga George la ei... Uf!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani,Micule scump, sa-si intinda Dumnezeu mana Lui vindecatoare, asupra ta, sa-ti vindece boala si sa te scape de durere, si asupra parintilor tai sa le dea putere

Fetelor pentru ce faceti! Ma simt neputincioasa, daca pot ajuta cu ceva, cu mare drag...continui sa ma pentru puiut si sa mai 'trag' pe unii/altii de buzunare. Dumnezeu sa-l ajute pe Micul drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Siluan!

Te asteptam cu drag inapoi in tara, sanatos si plin de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bonsoir!
Eu ii urez doar si doar sanatate micului Mic si, aidoma voua, astept cu nerabdare sa-i spun "LA MULTI ANI" in cadru extra-mega festiv la 1 an cand cu ajutorul Domnului vom veni gramada peste el si familia lui!
Am primit abia ieri, adica prea tarziu, un email de la un cunoscut (raspuns la cel trimis de mine despre Siluan) care, culmea, lucreaza acum in Min Sanatatii si care imi scria cam ce aflase si Elara, ca sunt fonduri, ca recent nu s-au respins cazuri si ca ma poate ajuta, daca parintii lui Siluan mai asteapta. Uf, daca mi-ar fi putut raspunde mai demult...desi George abia joi a sosit in tara...In fine, Dumnezeu stie mai bine de ce ne pune in fata o cale sau alta si cum ne lumineaza pe care dintre ele sa o urmam...Daca Siluan se simte iar mai rau, probabil era dat sa ajunga la operatie mai devreme, chiar daca efortul financiar va fi astfel urias.
Noi am fost pe Valea Doftanei, recomand tuturor Pensiunea Craita (are site)-un loc excelent pt odihna, aer curat si pt copii de toate varstele, erau acolo mai multi. Iuliei i-a priit de minune chit ca a picat obosita lata si chit ca a facut maaari mofturi la mancare-dar efectiv, avea in permanenta ceva de facut si nu-i statea gandul la masa:se juca cu cei 2 dulai ciobanesti, cu jucariile la comun ale copiilor, dansa, alerga prin iarba, pe la gaini si porci si, senzatia pensiunii, micul caprior Bamby tinut in grajd, in leagane, etc etc.. Raportam si noi succesuri olicesti multiple (doar la wee, nu si la poo care azi a fost comis in chiloti), a mers neasteptat de usor, mai putin cand s-au produs accidente-dar astea au fost numai afara in context de joaca ce o absorbea total si uita. Inca nu spune, doar se aseaza pe vine inainte sa se produca si, daca am priceput, se rezolva totul frumos si usor. Deci se poate...Si mai raportez cu mandrie ca, mergand noi cu 2 masini (am fost intr-o formatie extinsa), am condus dus-intors primul meu drum lung in afara Bucurestiului fara randunoi langa mine, inclusiv pe serpentine, etc (de fapt, lipsa randunoiului in dreapta a facut sa fie muult mai usor si relaxant condusul si m-am descurcat chiar binisor). Gata, de acum chiar nu ma mai tem sa plec cu masina nicaieri...
Va pup, maine reintru in forta in toate trebile si...Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Ma bag la somn...

Daciana, legat de concertul caritabil pt Siluan, ai putea sa-ti mobilizezi prietenii si rudele si sa mergeti????

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

cand e concertul????????????...
date despre concert, te rog trimite-mi un PM si in cel mai scurt timp trimit info...sa vedem ce reusesc.

scuze, de 2 saptamani nu reusesc sa imi rezolv deloc problemele persoanele, mi-au pus capac si in seara asta am clacat...pot sa ma plang? de 2 saptamani o tin pe Daci mai mult prin casa dupa mine ca am treaba si treaba si treaba( s-a plictisit, eu nu mai termin ea clar nua re cum sa fie cumite atata timp, vrea afara si eu nu pot sa merg cu ea, mie mila de ea, uneori sunt obosita si nervoasa si mai tip la ea, simt ca o i-au pe aratura)...la mare abia maine seara plec, sper cel putin, nu mai rezist sa despachetez si impachetez lucruri, gata m-am plans destul...

LA MULTI ANI SILUAN! multa sanatate iti urez si lumina doctorilor sa ne bucuri cu zambetul tau pentru cati mai multi ani de aici in colo!

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.blogspot.com/ bani nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+19 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Claudia, cu rabdare se rezolva toate! Uite, imediat plecati la mare, sotul deci nu va mai merge la serviciu si se va ocupa el de Daciana... tu te vei mai relaxa... Hai, curaj, gandeste-te ca vine bb2 peste 20 de saptamani si nu va vrea sa te gaseasca incruntata!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

offf nico, nici Daciana nu vreau sa ma vada incruntata. sotul oricum nu mai merge de saptamana trecuta la munca ca e in concediu si ma ajuta la curatenie...

de 2 saptamani una calda, una rece...am mers la banca sa imi depun actele pentru reducerea ratei la banca....si mai am de dus copie dupa cartea de munca cu: conform cu originalul( aveam eu una scanata si printata...dar de le trebuia cu stampila sufletului pe ea) si maine merg la somaj sa imi cer o copie, in plus cat am stat la banca ne-au ridicat astia masina, am incremenit cand am vazut ca ne-au ridicat masina. asa ca uite din bani de vancata mi s-au mai dus 500 ron pe recuperarea masini. azi m-a oprit pentru prima data de cand conduc un nenea politai ca conduceam pe Dn fara faruri aprinse...si uite asa m-am trezit si cu 2 puncte de penalizare...ma rog am iesit ieftin( eram cu fica-mea si maica-mea in masina si m-a vazut si cu burtica) ca nu aveam actele masini la mine si nici buletinul ca imi schimb adresa...nu m-am epilat, nu m-am pensat, nu mi-am facut manichiura( pentru ca no le fac acasa ca nu mai am bani de salon...)

eu abia astept sa merg la mare...mi-e un dor imens de mare, de apa, de nisip, de sare...de tot.

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.blogspot.com/ bani nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+19 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t
de 2 saptamani una calda, una rece...am mers la banca sa imi depun actele pentru reducerea ratei la banca....si mai am de dus copie dupa cartea de munca cu: conform cu originalul( aveam eu una scanata si printata...dar de le trebuia cu stampila sufletului pe ea) si maine merg la somaj sa imi cer o copie, in plus cat am stat la banca ne-au ridicat astia masina, am incremenit cand am vazut ca ne-au ridicat masina. asa ca uite din bani de vancata mi s-au mai dus 500 ron pe recuperarea masini. azi m-a oprit pentru prima data de cand conduc un nenea politai ca conduceam pe Dn fara faruri aprinse...si uite asa m-am trezit si cu 2 puncte de penalizare...ma rog am iesit ieftin( eram cu fica-mea si maica-mea in masina si m-a vazut si cu burtica) ca nu aveam actele masini la mine si nici buletinul ca imi schimb adresa...nu m-am epilat, nu m-am pensat, nu mi-am facut manichiura( pentru ca no le fac acasa ca nu mai am bani de salon...)

Valeeeeeu ce viteza ai Io ti-as mai da cateva puncte si pentru viteza Drum bun, distractie placuta si RELAXARE MAXIMA!

Siluan TREBUIE sa traiasca! AJUTATI-L!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI SIMO-MIMO draga!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tot ce te face fericita!

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput