ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)
Raspunsuri - Pagina 14
mihatp spune:
fetelor de sustinere, pana una alta numar lunile pana la CIC![]()
cami, o sa sortez produsele, sunt niste haine de dama noi, cu eticheta, de pe vremea cand maica-mea nu era bunica si facea bisnita, noroc ca-s clasice, se pot purta oricand, n-au de-a face cu moda. unele-s foarte dragute.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
si.........

LA MULTI ANI!!! 

Micului nostru

sa fie sanatos si sa-si bucure parintii si fratiorii cu zambetul lui minunat o viata lunga si frumoasa
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
zozela spune:
Happy 6'th months,Siluan!!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
zozela spune:
Miha,nu pot decat sa te
strans si sa-ti dau un
apasat! Faci lucruri minunate!!
Mortal Michael cu creasta lui naturala!!
Absolut..BESTIAL!!![]()
Si..v-am pus cateva poze![]()
Am primit raspuns de la draga de Simo-este putin trista pt.ca sarbatoresc doar ei doi,in spital,dar promite ca se revanseaza la aniversarea de 1 an.
Ha-ha!! I-am zis ca nu stiu cum o scalda la un an,pentru ca suntem taare multi autoinvitati![]()
![]()
mihatp spune:
aoleo, zoze, astea-s poze...4? dar sunt multumita ca ti-am vazut puii, roscovanul pe olita si regina "mascata" de burtica.
scumpicii
iar la anuversarea de 1 an, asa-i, nu stiu pe unde scoate simo camasa, si mai ales, de unde scoate o masa atat de mare![]()
edit, pardon, 5 poze ne-ai servit 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp iar la anuversarea de 1 an, asa-i, nu stiu pe unde scoate simo camasa, si mai ales, de unde scoate o masa atat de mare |
Punem mana de la mana si luam pe datorie (-25%, ati uitat?
zoze io-s tare nedumerita: Constructia aia e depou sau grajd?
Ideea cred ca i-a venit acolo unde vin cele mai bune idei 
bucalici si burtica.****************************************************************
Siluan TREBUIE sa traiasca! AJUTATI-L!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
zozela spune:
Miha,bine ca le-am facut si pe-alea! Tare frica mi-e ca nasc si raman fara poze cu burta..Nu de alta,dar de la Mihai am vreo 2 duzine,iar de la ea..Sigur ma urecheaza peste cativa ani
O sa-i spun ca am gasit-o in cosulet,la usa
Simo ma intreaba ce fac eu,Mihai si sa-i spun cand nasc
si..cica ramane stabilit,la anu',pe 8 Feb facem chef

Doamne-ajuta!!
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 zoze io-s tare nedumerita: Constructia aia e depou sau grajd? Pai cred ca-i si,si! S-a prins si el ca-i criza si face afaceri cu ce poate Cu siguranta!!![]() |
Nicoleta spune:
LA MULTI ANI, SILUAN! Sa fii sanatos si sa treci cu bine si repede de toate incercarile! Doamne-ajuta!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!