ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Andreea,
Ce se mai aude cu Zone Arena?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Se aude ca o sa stea mult si bine pe aici. Bine pentru ei, ca pentru noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

o zi buna sa aveti!

Siluan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Astazi Siluan implineste 6 luni! Sa incepem aceasta zi cu multa speranta pentru viitorul lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

La multi ani Siluan! Multa sanatate si putere sa treci peste acest mare hop, sa bucuri minunatii tai parinti si pe noi toti muuuuulti ani de acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata randunici

Am supravietuit si celei de-a 3 a nopti singura cu baietii, nu i-am scapat in cap, sunt mancati, schimbati, odihniti....desigur ca mai ramane de a rezolva dilema de ce miroase frigiderul a pipi

Multumesc tare mult pentru laudele la adresa "Celor mai..." cu atat mai mult cu cat Michael al meu e tot tot tot (exceptie urechile carliontate ale lu' tac'su) iar creasta este absolut naturala si permanenta (de cand l-am adus de la maternitate doar asa ii sta parul)

Ioana, la mine era in spatele masinii caruciorul (atent pitit de domnul sot) si poate mai avea vreo sansa daca dupa ce m-am urcat pe el nu as fi dat masina in fata, asa ca am agatat cu marginea barei una din roti si am smuls-o barbar din cadrul caruciorului. Asta e...alti bani alta distractie.

Iar la capitolul dezpemparzire raportam SUCCES TOTAL. De vineri dupa gradinita pana acum am avut doar un accident (pe canapea e drept) si in rest nenumarati wee and poo la olita. La primul kk la olita a facut asa mult ca a umplut efectiv olita si statea cu fundul in propriul kk dar asa era de mandru de realizarea lui ca numa nu vroia sa se ridice...si ce sa mai spun de bye bye kk ca la el nu prinde chestia asta, caci e kk lui si il vrea inapoi

Va doresc o duminica linistita

Mergi la inceput

gecko esti totala Patania ta cu caruciorul mi-a amintit o replica foarte veche din inceputurile Vacantei Mari: "Asheaaa!! Da-i inainte! Da-i inapoi! Da-i inainte! Da-i inapoi! Fa-o poster, mama ei de babeta interspatiala!"
Operatiunea "Run Pampers, run!" 1/2 reusita. Dupa ce in octombrie anul trecut timp de 2 saptamani ma inchinam intruna ce copchil distept am, ce repede a inteles el cum sta treaba cu kk eliberat cu demnitate la buda, n-am avut de lucru sa-l luam cu noi la o nunta la tara, unde a plouat de-a rupt, buda (evident) in curte deci pas sa ajungem la ea in timp util, asa ca am zis ca n-o fi foc sa faca 2-3 zile in pampers. Bad idea! De atunci s-a scrantit jucaria si functioneaza in 2 pistoane. "Am gheshit mami!" este expresia auzita destul de des de atunci, cand umple pampers-ul. Rabdare si tutun, ca o sa vina si vremea cand voi da alta destinatie celor 70 de lei alocati baxului cu opritoare de materie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

'neata

io-s la munca asa ca sa nu aveti mari pretentii de la mine, da?!

intrebare la care solicit raspuns pentru oameni ...

1. cele care ati experimentat asta, va rog detaliati PAS CU PAS cum fac sa pun produse in bazar.
2. in principiu n-as vrea sa cumpar (in ideea ca daca cumpara altii produsele care le-as vrea eu se vor strange mai multi bani, ca-i pun eu si fara motivatie), dar daca totusi mi se pune pata pe ceva... cum fac? va rog detaliati si asta!

rog ajutor, ca la cat am de scris zilele astea nu reusesc sa citesc ce-au scris altii... si sa mai si inteleg instructiunile

in alta ordine de idei...
of, nici nu trebuie sa cititi ce scrie mai jos, numa ma descarc!
sunt varza, sunt asa de obosita!!! epuizata si emotional cred. fara probleme personale... dar simt ca s-a adunat din munca. in conditiile in care nu pot lua o pauza... ce sa fac? intrebare retorica, dar imi trebuia sa ma "plang".
ma seaca ca idiotii astia cu fondurile nu-mi dau raspuns de un an de zile la un proiect la care tin foarte foarte mult (proiect depus in august anul trecut). pe de alta parte ma tin in sah cu depunerile de anul asta, ca le tot amana din iunie dar fara sa specifice data la care o vor face. in fiecare dimineata ma trezesc cu "poate astazi". intre timp tot apar si apar proiecte si le scriu pe toate contracronometru ca daca maine lanseaza linia!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Miha
eu te admir foarte tare!
cand am ramas gravida cu Eric atunci a inceput nebunia asta
cu proiectele
era un adevarat haos la noi in scoala,toata lumea trebuia sa faca
proiecte
pentru mine erau chinezisme,nu intelegeam nimic si am si ramas acasa
asa ca jos palaria pentru cine se pricepe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Miha , cand ai timp si vrei sa pui ceva la bazar da-mi un buzz pe mess si o facem impreuna, pas cu pas. E simplu!
Sa ai grija doar sa nu fie pozele prea mari, nu stiu exact dimensiunea maxima admisa, dar eu le aveam de 2-3MB si nu mi le primea, au trebuit micsorate (Ariel).

Mergi la inceput

cami, ti-am raspuns si eu aici

miha azi la munca????? Nu-i de mirare ca esti epuizata. Cu bazarul n-am experimentat inca. O sa incerc diseara, ca am facut poze la cateva lucruri. Sper sa ma descurc.

Mergi la inceput