ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

La ce ora incepe teledonul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

A vazut cineva numerele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

ma uit de ceva timp, insa nu e nimic de Siluan. Stie cineva vreo ora de difuzare?

Mergi la inceput

Misha,

Si eu recunosc ca in seara asta m-am uitat la OTV mai mult decat am crezut vreodata ca ma voi uita la acest post, dar n-am vazut numere de teledon pentru Siluan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Andreea, deci tu erai!!!!

Mergi la inceput

Abia am adormit baietii..imi venea sa-i las singuri in dormitor si sa plec, dar i-am razbit pana la urma...

Azi am facut 2 torturi diplomat si o jumatate de tort cu mousse de fructe de padure.. Cealalta jumatate maine dimineata, ca acum e prea tarziu sa bat cu mixerul...

Nico, de cand vreau sa te intreb: i-a placut Cristinei la voi? Cum v-ati inteles? ati gasit subiecte comune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am trimis si eu mail la bazar cu asta http://news.webshots.com/album/578338702wcwUeD (un carucior bun cu 3 roti cu 200 ron!).
Stie cineva sa imi zica, mai trebuie sa fac ceva? sa promovez suplimentar? sa incerc si pe okazii?

pup

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C
Azi am facut 2 torturi diplomat si o jumatate de tort cu mousse de fructe de padure.. Cealalta jumatate maine dimineata, ca acum e prea tarziu sa bat cu mixerul...

Vali vezi ca ai optiunea "istoricul ofertei" si acolo vezi exact cine a licitat si cat.
Sa sti ca si mie mi-a placut fardul de ochi pe care l-ai licitat. Avem gusturi asemanatoare.

Sovi trebuie sa bagi in bazar produsul.

Mergi la inceput

Andreea,
Ce se mai aude cu Zone Arena?

Mergi la inceput

Ma bag la somn...

Daciana, legat de concertul caritabil pt Siluan, ai putea sa-ti mobilizezi prietenii si rudele si sa mergeti????

Mergi la inceput