Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor eu am facut carare la baie de cate ori am fost azi..cred ca este din cauza caldurii.

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

unde ati plecat???????

am ramas singura????????

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

unde ati plecat???????

am ramas singura????????

23+

eu am hranit copilul, tati i-a facut baita si apoi am culcat-o. azi doarme tati cu ea.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 26+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ratusca83 si io fac des...da bine, eu le am cu bautura! apa adica hehe..

Mai sunt si io paici..a venit si mum la mine, bine ca nu a stat mult; macar mi-a luat o apa la butoi si nectarine pt maine dimi. Acum am pus la cuptor ficatei cu ciapa !!! O sa iasa o nebunie! Corpul cred ca cere proteina ca de dimi ma gandesc la asta. Bine-m-am gandit si la snitel=da era greu de facut, ca am carnea congelata, si pana ii pufam eu trecea pofta!

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

cate cumparaturi ati facut voi

eu una investighez tot si peste tot, dar nu cumpar nimic pentru moment!!!

nu stiu daca e vorba de superstitie, dar nu ma simt in stare sa cumpar de pe acum

ba mai mult, chiar si BabyExpo mi se pare cam devreme pentru mine !!!

23+

Urmatorul Baby Expo este pe 16 septembrie, iar apoi urmeaza un altul la scurt timp, la sf lui nov. Vezi daca te incadrezi

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Azi mi-a fost foarte rau. Am luat un nospa. Am avut dureri de uter, ovare, spate. Banuiesc ca ar putea fi de la aerul conditionat. Mi se intarise toata burta.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna seara. Azi am fost ffff ocupate: am luat masa in oras la pranz, am fost la pedichiura, la pensat...si la magazinul Chicco la Floreasca (vai ce haine frumoase erau, dar scumpeeeeee).
Acum stau putin la racoare si apoi in pat la nani.
Beatrice, ai grija de tine si de bebe

Am schimbat si noi din seara asta semnatura, am incheiat si saptamana 28...yuhuuu!!!

Va si noapte buna!

Symo 28+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna seara dragi burtici!

scrisesem un mesaj lung si s-a sters...

oricum, reiau...am fost azi la eco, morfofetala si doppler, bebe e foarte bine, are toate organele dezvoltate normal pana la aceasta varsta, inima bate cu 147 batai pe minut, bebe are 738 de grame, ceea ce e foarte bine , asa mi s-a spus, chiar un pic dolofan

Bravegirl, te inteleg perfect. Epiziotomia m-a chinuit vreo 3 sapt dupa prima nastere, depresia a fost si ea prezenta, acum la a doua sarcina Vlad este uneori 'sacrificat' datorita toanelor si a greselilor mele. Mereu imi pare rau si-mi promit ca nu se va mai intampla

Joy, cred ca tu intrebai la un moment dat cine naste la Polizu, e adevarat, cred ca acum cateva capitole bune.
Eu am nascut prima data acolo si acum tot la Polizu. Sunt rezervele cu plata, la vreo 80 de euro cred ca au ajuns acum, pe langa astea sunt rezervele cu 2 paturi, saloane cu 4 paturi cum am stat eu si altele daca nu ma insel cu 6 sau 8, nu-mi amintesc exact. Oricum, iti spun ca totul a fost ok, era curat, nu se permitea oricand accesul vizitatorilor, asistentele au fost ok, s-au purtat frumos, au raspuns la intrebarile pe care le aveau mamicile.
Beblusii stau cu mamele in salon, sunt adusi cat mai repede dupa nastere, dar daca noaptea doresti, poti da ceva unei asistente sa-l tina la bebelusi, sa te poti odihni, adica nu ti-l ia nimeni din proprie initativa. In saloane nu exista toalete, sunt doar pe hol, exista doar 2 chiuvete, una pt mamici, alta pt bebelusi.
Daca mai doresti tu sau altcineva alte informatii legate dePolizu, si te pot ajuta, cu mare drag

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata! Am timp numai la ore din astea...
Felicitari burticilor care au schimbat semnatura si celor care au venit cu vesti bune, sa auzim numai de bine, pana la final!
Eu voi fi tare busy urmatoarea perioada, pentru ca am inceput aranjatul apartamentului si asta ma solicita 100%. Ca sa nu va mai spun ce-am facut azi, ca iar scoateti din dotare. Sambata vine soacra-mea sa ma ajute la una, alta si maine seara instalam AC! Sunt franta, de-a dreptul. Dar in curand va veni ea si satisfactia, putina rabdare sa mai am. Totusi, voi avea nevoie de o femeie la curatenie si calcat, in timpul saptamanii. Cine are oferta, sa ma anunte si pe mine, va rog. Ca singura n-o sa pot face fata. Masina de spalat haine a domnului iubi era intr-o stare jalnica... pe cat de frumoasa si performanta, pe atat de... sa-i spun neingrijita. Si cum tot ce e al lui e si al meu, mi-am facut o masina impecabila, zici ca acum ai cumparat-o.
As mai scrie, dar mi se inchid ochii si deja gandurile sunt de-a valma... E ok si pentru mine miercuri la 6, in Herestrau, asa ca daca s-a decis, cu atat mai bine. Va pup, vise frumoase in continuare si buna dimineata burticilor matinale, care se vor trezi in scurt timp. Cred ca mai dau de stire tot la noapte, dar sper sa nu ma apuce iar ora asta. Gata, la somn, va pup!

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Spor la treaba ana_o, sa termini cat mai repede amenajatul apartamentului!

vorbeati de greutate in sarcina, aici e un articol interesant http://www.attct.ro/articole-sarcina/greutatea-si-sarcina.html
dar si multe altele.

O zi frumoasa tuturor! Ma duc in parc cu copilul din dotare.

21+

Mergi la inceput