Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pissi78ro
gabriella- cu ce medic in Iasi ai vorbit? 19+ |
cel/cea cu amnio era Socolov.Apoi am sunat la dr. Nemescu si el a zis ca dupa morfo hotaram ce si cum
Gabriela
22 +
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
amelia_ilie spune:
Buna dimineata si de la mine !
Felicitari burticilor care au schimbat semnatura si celor cu vesti bune de la eco!
Ana , nu te extenua, ca incet-incet o sa le pui tu pe toate la loc, dar n-ar sens sa te rupi de oboseala numai ca sa termini mai repede. Daca vine si soacra, cere-i ajutorul, nu cred ca va zice nu.
20+
JoAnn spune:
salut fetili
ieri nu am mai intrat, au stat contractiile calare pe mine ...dar de citit v-am citit oricum...
acu stau flamanda de nu mai pot, si fara apa....ca acusica pe la 9 si ceva merg sa imi ia sange pt o hemoleucograma si pt hepatita b si c...
apoi daca ma simt mai bine poate mergem la tara la bunici sau la socri sa mai stam in natura...ca intre 4 pereti ma tampesc
sa aveti o zi minunata cu bb-i miscaciosi
ALEXA1985 spune:
unde faci eco?
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Ratusca, Fetele, va multumesc pt gandurile voastre. La mall am fost ca ma simteam vinovata (de, sunt nebuna) ca i-am luat Ariannei niste jucarii de la Noriel si hainute d ela Prenatal si lui bubu nu-i luasem nimic Si am avut o surpriza f neplacuta l aNoriel. Dc acum 2 sapt aveau reduceri f mari (ex un bebe de la 250 lei la 89lei), acum pusesera peste etichera redusa, o alta, cu pret aproape dublu fata de reducere. Bebele era acu 149 lei n-am mai intalnit asa ceva pana acum. Ori e reducere, ori ba. Contractii am pt ca efectiv nu prea apuc sa stau intinsa sa ma mai relaxez. M-am obisnuit cu ele, dar azi noapte chiar m-au speriat. acum am luat un gynipral intreg si beau cafea, ca mi-a scazut tensiunea. nici nu ot sa ma ridic din pat. De abia astept sa vina sapt viitoare mama. La intalnire, eu prefer marti sau miercuri, pt ca luni la 17am eco si nu stu dc pot ajunge la 18, desi ar fi aproape, in Floreasca, dar dc nu se respecta programarile, se oate intarzia si o ora. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 26+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
25+
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Azi mi-a fost foarte rau. Am luat un nospa. Am avut dureri de uter, ovare, spate. Banuiesc ca ar putea fi de la aerul conditionat. Mi se intarise toata burta. 25+ |
si mie mi-a fost rau ieri tot din cauza aerului conditionat...... pe la pranz mi s-a intarit burtica si nici gand sa-si revina pana aseara am tinut-o si eu tot pe no-spa !
nici nu stiu cum sa o mai dau: fara aer, ma sufoc si ma trec toate apele, cu aer apar alte neplaceri
legat de BabyExpo, cel din noiembrie este din pacate prea tarziu....... ma gandeam sa incerc sa rezerv anumite chestii acum in septembrie si sa le cumpar la inceputul lui noiembrie..... dar asta este o idee a mea, deci nu stiu si daca va fi posibil
23+
ALEXA1985 spune:
Medicul tau nu e Haiduc? De ce s-ar pune problema sa nu vina la nastere?
Citat: | ||
citat din mesajul lui Elfica
Nu stiu nimic despre dl. dr. Florin Popescu, insa sunt tare interesata sa aflu, pentru ca medicul meu imi spunea ca daca Doamne fereste nu va putea veni el la nastere, il trimite pe medicul cu care face echipa, respectiv Florin Popescu. Nici eu nu am auzit nimic de acest medic, asa ca parerea ta in urma ecografiei imi va fi de mare folos. Te rog mult sa ne impartasesti cum ti s-a parut!!! Succes si Doamne ajuta sa iti dea numai vesti bune! 27+ |
25+
alinushca spune:
s-a mai discutat. pentru ca daca e de garda la euroclinic nu vine la filantropia si viceversa.
Mami de (28.10.2008) si bb2 25+
allexxia_m spune:
'neata fetelor!
felicitari celor cu vesti bune de la eco si celor care au schimbat semnatura! cate un si o
ieri am sunat si eu la doctora sa-mi fac programarea pentru saptamana viitoare la eco de 28 saptam. Am zis ca am contractii si mi-a zis atunci sa vin chiar atunci, sa-mi vada colul. A fost chiar simpatica, ca eu cand am auzit m-am speriat putin, si ea, lasa, vii asa, chiar daca nu esti pregatita, ca stiu ce este in capul tau acum ....
avantajul de a avea doctora ginecolog femeie - stie si ea cum ne pregatim noi de un control la gineco
Am fost, colul este ok, lung, inchis.
Dar am avut o contractie chiar si acolo la control, ca de la suit pe masa ginecologica, dat jos, suit dupa pe masa pentru eco la BB, deja prea mult pt mine ....
Fetita mea foarte activa, a dat un piciorus direct in aparatul ala care ti-l pune pe burtica si a facut tumbe de mama focului. A fost cuminte decat cand mi-a vazut mie colul, atat
Fetita are deja 1kg si 100gr , deci este maricica
Am intrebat de plecat in concediu, nu-i place ideea de plecare la mare, este distanta prea mare si riscant. Mi-a zis sa stau cuminte si eventual sa ma duc pe undeva mai aproape. Plus, sa am mare grija ce mananc sa nu cumva sa fac vreo toxinfectie, si vorba ei, la noi la mare cam ai sanse ....
Mi-a dat tratament, no-spa de 2 ori pe zi, progesteron tot de 2 ori pe zi, fier 1/zi si m-a trecut si pe vitamine dupa saptamana 28.
Legat de administrarea progesteronului, mi-a recomandat intravaginal, am si eu o intrebare, trebuie sa iau de 2 ori pe zi, dim si seara, cat timp trebuie sa stau intinsa in pat dupa introducerea progesteronului?
Sau in cat timp se absoarbe, caci seara nu este o problema, ca-l pun la culcare, dar dimineata?
Fetele care au mai luat asa ceva, va rog, lamuriti-ma!
27+
alinushca spune:
alexia, bine e sa-l iei de 2 ori pe zi. de scurs afara oricum se scurge fie ca il pui seara fie ca il pui dimineata.
Mami de (28.10.2008) si bb2 25+
allexxia_m spune:
alinushca pai de 2 ori pe zi il iau, ca asa mi-a zis zis, dimineata si seara.
Am pus aseara si nu a fost nici o problema, sau cel putin nu mi s-a parut mie. Am pus si acum dimineata si stau in pat cu laptopul pe picioare, dar as fi vrut sa stiu cat timp trebuie sa stau asa ca sa se absoarba macar cea mai mare parte ....
27+