Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 11
alinushca spune:
pai n-as putea sa-ti zic cat. ti-am spus, experienta mea este ca si cel de seara curge cand te ridici intr-un final in picioare. pentru ca nu se absoarbe tot...
ufff!!! iar m-am uitat pe la povestile de nastere si a aparut o poveste noua. saraca femeie doar a povestit fericita cum s-a nascut fetita ei. insa privit dinafara ce a trait ea a fost groaznic. ea chipurile s-a pregatit pentru nastere naturala in apa. dar dupa cum fac de obicei, celor de la spital nici prin cap nu le-a dat sa incerce sa o lase sa nasca in ritmul ei. au inceput cu interventii peste interventii (prostaglandine si oxitocina in perfuzie din ce in ce mai mare pana contractiile nu au mai avut pauza deloc intre ele), din ce in ce mai dureroase, pana cand a trebuit sa faca cezariana. si de parca nu era de ajuns, nici nu i-a prins bine anestezia si pentru ca simtea durere cand o taiau pe partea dreapta i-au facut si anestezie generala asa ca nici macar nu si-a putut vedea copilul. si ce e inca si mai rau, copilul s-a nascut cu apgar 1. ghiciti de ce?
Mami de (28.10.2008) si bb2 25+
ALEXA1985 spune:
Nu am citit tot din urma, probabil ca am pierdut asta.
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca s-a mai discutat. pentru ca daca e de garda la euroclinic nu vine la filantropia si viceversa. Mami de (28.10.2008) si bb2 25+ |
25+
lorin7774 spune:
buna dimineata la fete vorbarete!
vine limonada, pentru inca o saptamana incheiata cu succes
azi dimi la baie mi-a inghetat sufletul in mine...pe hartie era o pata de sange si pentru moment am simtit ca se darama lumea...am inspectat zona si, nu stiu de unde, aveam o zgarietura care a sangerat putin ...offfff, parca trece atat de greu timpul....de-abia astept sa-mi tin bebelina in brate
legat de epiziotomie, sustin si eu afirmatia Corinei ca nu a deranjat ea in sine, cat a deranjat primul mers la baie pentru nr.2
Nu am scos nici un cuvant tot travaliul, nici in timpul expulziei, mi s-a parut ceva care a decurs normal si natural(desi am avut perfuzii ca erau 42 de saptamani), dar primul mers la baie mi-a smuls lacrimi
Deci marile mele temeri - pe langa faptul ca exclud cezariana categoric - sunt ocitocina si primul scaun
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
23+
alinushca spune:
loredana, dar unde ai nascut ? Primul numarul 2 e o problema la fel de mare si la cezariana. Operatia inca doare si mai ai si senzatia ca sta sa se rupa in orice moment de la efort. Asta e... Recomand oricum Duphalac chiar preventiv.
Mami de (28.10.2008) si bb2 25+
sunset_zuzi spune:
neata am "furat" de la mamicile de nov-dec2009 masurile pentru hainutele si pantofiorii bebeilor
iata:
Masuri hainute pe etape de varsta
50-56 = 1-2 luni
62 = 2-4 luni
68 = 4-6 luni
74 = 6-9 luni
80 = 9-12 luni
86 = 12-18 luni
92 = 18-24 luni
98 = 2-3 ani
104 = 3-4 ani
110 = 4-5 ani
116 = 5-6 ani
122 = 6-7 ani
128 = 7-8 ani
134 = 8-9 ani
146 = 9-10 ani
152 = 10-11 ani
Masuri pentru alegerea pantofiorilor
7,9 cm= 13
8,5 cm= 14
9,1 cm= 15
9,7 cm= 16
10,3 cm= 17
11,0 cm= 18
11,6 cm= 19
12,3 cm= 20
13,0 cm= 21
13,6 cm= 22
14,3 cm= 23
15,0 cm= 24
15,6 cm= 25
16,3 cm= 26
17,0 cm= 27
17,6 cm= 28
18,3 cm= 29
cine se pricepe poate le pune pe prima pagina ...fug sa citesc din urma ...e vineriiiiiiiii si sapt viitoare sunt in concediu
Doamne ai grija si de noi 24+
beatrice75 spune:
Lorin, exact asa am patit si eu zilele trecute cu 4 picaturi de sange pe camasa de noapte si dupa o inspectie mai minutioasa, au rezultat ca-s de la o excrescenta(ca mi-au aparut si de astea in sarcina)
Diana, asa sunt si eu cu AC ma dor toate cele, fara AC, ma sufoc. Si azi ma simt rau, tot azi merg la dr(sa vad cum stau cu colul si daca mai am placenta previa). Ma doare burtica jos, in inteapa chiar.
Ana, m-ai innebunit cata curatenie poti sa faci. Cand am mai citit si cu caratul mobilei, Doamne!!!
Miercuri la 6 e ok, i-am zis sotului si a zis ca vine el apoi sa ma ia, de venit, iau un taxi, dar sa va hotarati la care intrare.Sper sa nu-mi zica dr sa ma intorc sa stau numai si numai la pat, ca si asa stau destul numai in casa (doar seara ma plimb nitel-si mai ma si mir de ce ma ingras daca nu fac mai deloc miscare)si simt ca o iau razna.
25+
andreeacc spune:
citat din mesajul lui Siuta Buna fetelor. Azi am fost la epilat si nu am avut nici o problema. Nici prin cap nu mi-a trecut sa-l intreb pe doctor daca am voie sau nu .Din ce spuneti voi, epilarea poate sa dauneze bebelusului? Andreea, mamica de Anastasia si BB2 |
Buna!
L-am intrebat eu pe dr gineco despre epilat cu ceara, vopsit, masaj si toate sunt ok, nu dauneaza bb-ului. Acum singura problema la epilat e sa nu ne dea contractii (eu de ex ultima oara n-am mai suportat inghinal).
mai citesc si revin, raspund pe rand....
Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
andreeacc spune:
citat din mesajul lui allexxia_m Mi-a dat tratament, no-spa de 2 ori pe zi, progesteron tot de 2 ori pe zi, fier 1/zi si m-a trecut si pe vitamine dupa saptamana 28. Legat de administrarea progesteronului, mi-a recomandat intravaginal, am si eu o intrebare, trebuie sa iau de 2 ori pe zi, dim si seara, cat timp trebuie sa stau intinsa in pat dupa introducerea progesteronului? Sau in cat timp se absoarbe, caci seara nu este o problema, ca-l pun la culcare, dar dimineata? Fetele care au mai luat asa ceva, va rog, lamuriti-ma! 27+ |
Eu stateam intre 30 si 60 minute; oricum curge cate ceva, dar mie asa mi-au recomandat cei 2 medici care ma urmareau la vremea aia.
asa creste bebelusa
mirunam spune:
Neata! Azi sunt nevrotica de la prima ora . Motive sunt multe dar pe scurt m-am saturat de rautatea celor din jur mai ales atunci cand se revarsa asupra copiilor (iar cand e vorba de cei proprii...am scos ghearele si imi arat coltii), de intrebarile stupide ale colegilor (gen "cum duc mai multe foi fara sa le pierd"), de oboseala continua si bineinteles de caldura asta groaznica.
Azi nu va suprati pe mine daca imi scapa replici acre. Am luat magneziul, sper sa ma calmeze
fetele
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +
andreeacc spune:
Fetelor, mi-ati facut pofta de cumparaturi....cred ca dau si eu o fuga pe la Debenhams ca e mai aproape.
Miruna tu la ce Kiabi mergi de obicei? Mie mi-e mai usor sa ajung la cel din Militari...
Pe Sashenka am sunat-o dar nu raspunde...sper sa fie ok.Cred ca nici nu ne citeste, ca altfel n-ar fi lasat-o inima sa nu dea un semn.
De abia astept sa ne vedem miercuri; se pare ca vom fi multe. Mie imi place in Herastrau si la restaurantul 4 Anotimpuri pe sos Nordului.Dar mergem unde vreti voi.
Felicitari fetelor care au mai incheiat o saptamana! Nici nu-mi vine sa cred ca deja unele dintre noi intra in 7 luni.
asa creste bebelusa