Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 12
simonique spune:
Buna fetelor!
In primul rand vreau sa multumesc celor care mi-au raspuns data trecuta si va deranjez cu inca o intrebare, in special pe cele care iau pastilutze de Omega 3. Cate capsule luati pe zi si de ce concentratie? Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate voua si bebelusilor vostri.
andreeacc spune:
Miruna, e bun beciul...ai unde depozita alimentele in 2013 cand n-om mai avea curent
Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca loredana, dar unde ai nascut ? Primul numarul 2 e o problema la fel de mare si la cezariana. Operatia inca doare si mai ai si senzatia ca sta sa se rupa in orice moment de la efort. Asta e... Recomand oricum Duphalac chiar preventiv. Mami de (28.10.2008) si bb2 25+ |
Am nascut la Covasna, acolo o sa nasc si acum pentru ca, pentru mine, doctor mai fantastic ca cel de acolo nu exista
prima sarcina am dus-o toata cu Duphalac...greseala a fost ca am intrerupt cand m-am internat, a urmat clisma, nu m-am alimentat adecvat in primele zile, etc....oricum stiu ca e printre putinele siropuri recomandat in sarcina... si mai bine Duphalac decat chin...
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
23+
beatrice75 spune:
Fetele care aveti o sarcina la activ:cum este cu depresiile dupa nastere?(baby-blues-iata ce nume frumos!). La cate zile de la nastere apar?La 3?Pe mine m-au avertizat endocrinologii ca tot atunci se va manifesta in toata splendoarea ei si tiroida(in trim 2 si 3 de sarcina ea este reglata de sarcina).Si daca voi avea si cezariana la activ, voi fi de-a dreptul zombi. Abia astept sa merg la curs in septembrie, macar mastita sa nu fac, sa invat cum se alapteaza bebicul.
25+
mirunam spune:
citat din mesajul lui andreeacc Miruna, e bun beciul...ai unde depozita alimentele in 2013 cand n-om mai avea curent Andreea, mami de baiat si 26+ cu asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Da, o sa si inchiriez din el ca sotul l-a facut mare cat jumatate de casa, parca punem ceva in el. In afara de mirosul odios de igrasie nu ii gasesc alta utilitate, pentru moment . Daca nu face curat il transform in dormitorul lui. Are la idei geniale... ca sa nu curete mi-a zis ca duminica e furtuna si tinem invitatii in casa
Eu merg la Kiabi Orhidea, la cel din Militari nu am fost niciodata. Se ajunge greut din cauza lucrarilor dar mi se pare cel mai aproape.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +
Siuta spune:
Multumesc! Am taiat problema asta de pe lista .
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
ALEXA1985 spune:
Multumesc Joy21.
Fetelor voi ce stiti despre placenta cu mici lacuri vasculare? Ieri la eco nu mi-a mai spus ca placenta este de gradul 1 omogena, ci ca este de gr. 1 cu mici lacuri vasculare. Eu am programare la dr pe data de 20 august, ecografistul mi-a spus ca nu este urgenta sa merg la dr, ca astea nu fac nimic rau. Asa este? Mai are vreuna asa ceva?
25+
pissi78ro spune:
citat din mesajul lui letzy81 Si tot la capitolul vaicareli-m-am umplut de celulita si vergeturi pe fund si sani.M-am tot dat cu crema dar tot au aparut. FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 26+ |
Letzy- si eu sunt plina de celulita pe fund si coapse. Am multe creme, ma dau cu ele si degeaba. Problema este ca mi-au aparut din luna a3a de sarcina cand nu pusesem nici un kg,ci doar pe fondul schimbarilor hormonale.
19+
ratusca83 spune:
neata burtici!!!
intreba cineva de omega3..eu iau cate o capsula pe zi,
utrogestanul nu-l mai iau vaginal,dar cand faceam asta stateam cam o ora in pat.
eu am avut o noapte groaznica..nu am putut dormi si m-am tot zvarcolit de colo colo.
Miruna sa treaca supararea.
Joann sper sa treaca contractiile.banuiesc ca au fost din acelea nedureroase.
Symo felicitari pt semnatura..ai intrat in luna a 7 a. abia astept sa trec si eun pragul acesta.
va pupic pe toate
24+ si ingeras in ceruri
andreeacc spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Fetele care aveti o sarcina la activ:cum este cu depresiile dupa nastere?(baby-blues-iata ce nume frumos!). La cate zile de la nastere apar?La 3?Pe mine m-au avertizat endocrinologii ca tot atunci se va manifesta in toata splendoarea ei si tiroida(in trim 2 si 3 de sarcina ea este reglata de sarcina).Si daca voi avea si cezariana la activ, voi fi de-a dreptul zombi. Abia astept sa merg la curs in septembrie, macar mastita sa nu fac, sa invat cum se alapteaza bebicul. 25+ |
Nu-i obligatoriu sa se manifeste; eu nu am avut parte de asa ceva. Cred ca daca ai idee despre ceea ce urmeaza si nu te astepti ca totul sa fie ca din povesti (cu un bb cuminte, mancacios care doarme toata noaptea si nu plange deloc si cu tine care vei arata ca un manechin imediat dupa nastere)suporti mai usor perioada de lauzie.
Eu nu am avut ajutor cand am venit acasa din spital, pana si sotul meu a plecat a 2 zi in delegatie; n-a fost usor insa am luat totul asa cum a venit (eram obosita, ma durea operatia) si am incercat sa nu ma las prada gandurilor negre.
Asadar, pastreaza-ti simtul realitatii, o doza de optimism si gandeste-te mereu ca pe masura ce copilul creste, cresc si problemele
Sper ca si acum la al doilea bb sa fiu la fel de senina.
Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care