Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

am schimbat si noi semnatura...avem 24 de saptamani incheiate..am intrat in 25

24+ si ingeras in ceruri

felicitari ratusca pt semnatura

eu vreau sa le rog pe fetele care mai au copii sa imi zica si mie cam ce haine imi trebuie pentru prima luna

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Beatrice, la mine cu depresia dupa nastere a fost asa...a aparut a doua zi in maternitate, pt ca o tampita de dr, m-a strans ingrozitor de tare de sfarc si mi-a zis ca n-am lapte, e foarte clar. Asta a fost doar primul pas, mi se parea cumplit ca eu n-am lapte, ca al meu baietel va primi lapte praf, desi chiar daca ar fi fost asa, nu era o tragedie. (daca acum la a doua nastere am s-o revad pe dr respectiva, am sa-i transmit ca am alaptat 1 an si 2 saptamani, pt ca nu a mai dorit copilul mai mult, dar am avut lapte pana a facut el aproape 2 ani )
A inceput apoi sa ma doara epiziotomia, ma termina ca vreo 2-3 sapt n-am putut sa stau ca lumea in fund, faceam 5 dusuri pe zi, pt ca ma calma.
Au inceput noptile nedormite, s-a acumulat oboseala, am simtit ca nu mai fac fata, ca nimeni nu ma intelege. Viata mea se schimbase radical, copilul depindea de mine in totalitate, nu mai puteam merge nici la toaleta linistita, nu mai puteam iesi 2 ore la un suc sau o noapte in club, sa zicem, cum o faceam altadata, desi nu eram eu genul. Toata lumea venea cu sfaturi prettioase, dar mie mi se parea ca le stiu cel mai bine pe toate, desi n-aveam experienta, ma enerva sotul, rudele, prietenii, absolut toata lumea.Toate astea, din pacate mentin depresia.
Depresia post natala nu e ceva care apare intr-o anumita zi si se termina peste fix o perioada de timp, apare si dispare. Conteaza enorm de mult ajutorul celor din jur, rabdarea lor,optimismul tau.

Nu am vrut sa sperii pe nimeni, imi pare rau daca am facut-o, doar am povestit cum a fost la mine.

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Ratusca83, te rog frumos imi poti spune ce concentratie are capsula de Omega 3 pe care o iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

cel/cea cu amnio era Socolov.Apoi am sunat la dr. Nemescu si el a zis ca dupa morfo hotaram ce si cum
Gabriela
22 +
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
[/quote]

Nemesu e mai tanar si zic eu mai ok.E normal sa iti faca morfo si apoi sa hotarati. Am auzit lucruri bune despre el

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Fetelor voi ce stiti despre placenta cu mici lacuri vasculare? Ieri la eco nu mi-a mai spus ca placenta este de gradul 1 omogena, ci ca este de gr. 1 cu mici lacuri vasculare. Eu am programare la dr pe data de 20 august, ecografistul mi-a spus ca nu este urgenta sa merg la dr, ca astea nu fac nimic rau. Asa este? Mai are vreuna asa ceva?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ratusca . Felicitari pentru semnatura! Vii miercuri la intalnire? Nu miercurea era ziua in care sotul face ce vrei?

Lidia eu in mare am spus ca sunt necesare 6 body-uri, 6 salopete (sau 6 bluzite si 6 pantaloni), babetele, salopeta groasa de iesit afara, una-doua tinute de vizite (obsesie personala).

Totusi cand l-am nascut pe Emanuel am fugit si am mai luat salopete si bodyuri pentru ca varsa cate putin dupa ce il alaptam, il schimbam des si pana spalam si uscam hainutele ramaneam fara. Cu un pic de eficienta insa cam astea mi se par suficiente.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonique

Ratusca83, te rog frumos imi poti spune ce concentratie are capsula de Omega 3 pe care o iei?

Simonique si Mario (22 august 2005)

simonique pe cutie la mine scrie 800mg ulei de somon

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna eu cred ca am sa vin. luni il sun pe dr sa vedem daca imi da voie sa stau mai multe ore in fund si va anunt... nu-l pot suna pana luni pt ca este in concediu.

pupiceiiiiiii

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Multumesc frumos Ratusca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Alexa, merg la Euroclinic a o eco 'mica', ca am niste pitici pe creier. Merg la Haiduc, ca mi-a spus ca acum si la Eeuroclinic face eco. Legat de placenta, nu stiu nimic.
Baby-blues am avut si eu. a aparut cd m-a lovit depresia ca nu mai pot sa fac nimic. Astept iar rosiile de la voi ...dar tot zic ce gandeam: 'copilul asta are senzor cd vreau sa mananc si sa ma spal???" asta se intampla pt ca arianna efectiv incepea sa planga ori de cate ori eu ma asezam la masa. si asta a pus capac, pt ca eram obosita, nu mai puteam merge pe nicaieri, ca in maxim 2 ore trebuia sa fiu inapoi, si multe atele. Prima iesire la mall, cd avea 12 zile si nu aveam cu ce s ao imbrac, m-am simtit fugarita de o haita de caini. Vroiam sa ma uit prin magazine ca nu o mai facusem d eluni de zile, dar aveam inima cat un purice ca am last comoara acasa. si in plus, dc ea pangea acasa, mie imi curgeau sanii La mine depresia venea si pleca....eu am pus-o pe seama faptului ca nu dormeam. v-am zis ca se trezea si la 45min sa suga

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput