Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Tigrutz, nu sperii, sa stim la ce sa ne asteptam. Pe mine ma enerveaza de pe acum sfaturile pretioase ale celor din jur.

Alexia, pana cand iti va raspunde vreo fata de pe forum, intra pe google. Daca dr a zis ca nu tre sa-ti faci griji, e ok atunci.

Dau o fuga pana la Biserica.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

bravegirl te asteptam cu vesti bune de la eco...

iubi al meu a decis ca noi 2 sa ne ocupam de bebe dupa ce venim de la spital. nu vrem sa vina nimeni si sa-si dea cu parerea. soacra mea zicea ca vine sa stea cu noi si el ia zis ca in prima luna nu vine nimeni,pana nu ne acomodam noi cu bebe. asa ca de soacra am scapat pt ca nici nu vroiam sa vina,nai ales ca este si f in varsta.
o sa mai apelez la mama si la sora.

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Alexa, nu poti suna dr.? cred ca el e cel mai in masura sa-ti explice daca e vreun motiv de ingrijorarea sau nu.

am citit pe diferite forumuri ca au mai avut mamele asa ceva, e o problema de vascularizare a placentei, dar nu e nici un pericol

si eu am avut probleme cu Miruna cu regurgitatul excesiv, chiar si cand dormea, si aveam niste tifonele de marimea unei batiste, pe care i le puneam in dreptul guritei cand o culcam si asa evitam schimbatul de 5 ori pe zi si al hainelor si al lenjeriei de pat; de fapt pusesem peste lenjerie paturica subtire de bumbac si o schimbam doar pe aia..

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
23+

Mergi la inceput

A!Si schimb de azi semnatura ca in weekend intru foarte rar pe Internet, mai ales ca plecam pe ici-colo, prin afara Bucurestiului, uneori singurei, de aceea le spunem de obicei cunostintelor, "nu am facut nimic deosebit weekendul acesta".

Ufff, nu cedeaza deloc durerile de burtica si mijloc, chiar nu mai vroiam sa iau nospa.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dau de baut! Am intrat in sapt 28, deci in trim 3
Legat de haine...eu am luat tone pt Arianna, dar m-am ambitionat si le-apurtat macar o data, asta chiar dc doar in casa , pt poze.
Eu nu prea ii luasem de oras pt 1l si pt ca am avut niste probleme si a trebuit sa iesim din casa des, i-am ma luaat 2 costumase. Necesare eu vad cam asa: 7-8 overall (adica pijamale), 6-7 body cu maneca lunga si pantalonasi cu botosei, dc aveti landou ii puteti pune doar o salopeta mai grosuta si un pluover si paturica peste, cele care nastem in oct sau direct costumas de iarna pt cele care nasc mai spre iarna, si vreo 2 tinute pt vizite cam asta e minim.
Arianna a avut 3250g si 49cm. din cauza lungimii mici, ea a purtat salopetele de 0l pana pe la 6 sapt, cele e 1l i-au venit pana pe la 8sapt, cele 0-3l de la Mothercare i-au venit pana pe la 5l. Depinde f mult de producator. eu aveam haine multe luate de la mag din mall si am ajuns la inceput sa o imbrac cu haine din Titan, sau diverse magazinase din oras, pt ca erau mai mici.
uitati aici cateva hainute: http://good-times.webshots.com/photo/2225334490103625916tchAPl

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

bravegirl te asteptam cu vesti bune de la eco...

iubi al meu a decis ca noi 2 sa ne ocupam de bebe dupa ce venim de la spital. nu vrem sa vina nimeni si sa-si dea cu parerea. soacra mea zicea ca vine sa stea cu noi si el ia zis ca in prima luna nu vine nimeni,pana nu ne acomodam noi cu bebe. asa ca de soacra am scapat pt ca nici nu vroiam sa vina,nai ales ca este si f in varsta.
o sa mai apelez la mama si la sora.

24+ si ingeras in ceruri

Felicitari pt decizie!Si eu ii fac instructajul sotzului, nu vreau sa vina nimeni, poate mama, o saptamana si asta doar sa gateasca.Deja ma sperie cand isi fac ei programul de pe acum cum vor veni sa "doarma"pe la usile spitalului. Ma apuca criza de pe acum!Daca e sotzul cu mine, nu-mi trebuie altcineva! Cum a zis si la cursuri, copilul are nevoie de mama si tata, nu de coana mare, soacra tare!Invatati sa va implicati sotzul in cresterea copilului!Sa faceti baitza impreuna la bebe impreuna, etc!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

allexxia_m cel de seara nu se va scurge-il pui si tu cand te sui in pat.Cel de dimi -eventual pune ciasu sa sune la 7-8 si apoi il pui=si dupa mai ai ceva ore de somn,si asa el se absoarbe.

Sunset foaarte utila lista ta de masuri! MULTUMESC!

simonique eu iau 1 pe zi de omega.

mirunam ce bine ca ne-ai dat lista de hainute-asa am primit eu multe da tre sa stiu cate sa am pregatite pt primele tri luni-adica spalate si calcate.

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred, i-am scris moasei de la spitalul Filnatropia de la curs, un mail si ea mi-a raspuns, desi se afla in concediu in strainatate si nu m-a vazut la fata decat o singura data!Si nu era ceva care nu suporta amanare

26+

Mergi la inceput

In poze sunt si body-uri cu maneca scurta, pt ca pe mine ma sfatuisera sa-i pun copilului body cu maneca scurta si apoi pijama. Evident ca nu am facut asa ceva, pt ca murea copchila de cald. Noi de cand am adus-o acasa, am setat temp in casa la 22 grade peste zi si 20-21 noaptea. Dormea in pijamaluta si cateodata accepta si o paturica din aia cu gaurele, sau nimic inainte de baita, bagam un calorifer electric sa facem 24 de grade, ca altfel tremura la masaj.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

A..mie mi s-au parut f utile paturelele cu gaurele, antisufocare. V-am zis ca aveam o obsesie, pt ca Arianna se foia f mult, de micuta. Mi-era teama sa nu-si traga paturica peste fata.
eu am mai luat multe perechi de manusi, dar nu le-am folosit, desi se zgaria destul de nasol...dar si le scotea. sugea manuta si apoi tragea usor...usor de manusi.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput