Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

am schimbat si noi semnatura...avem 24 de saptamani incheiate..am intrat in 25

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

am schimbat si noi semnatura...avem 24 de saptamani incheiate..am intrat in 25

24+ si ingeras in ceruri

bravoooooo

felicitari !!!

asteptam limonada sau berea fara alcool

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ratusca, felicitari pt semnatura! si la prima sarcina am avut aceleasi probleme, numai ca, colul era de 2,5 cm. Acum am 3,3 ...atunci mi-a fost mai greu psihic, desi eram tot asa optimista. Dar n-o sa uit in veeci cd la eco mi-a zis ca dc e sa pierd sarcina, sa stiu ca, citez: 'uterul se creste' ...daca nu reusesc acum, la fiecare sarcina uterul va mai tine cateva saptamani in plus, pt ca 'recunoaste'. Frumos lucru sa i-l spui unei femei care isi doreste bebicul din burtica, nu altul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 26+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Bravegirl cred ca esti cea mai tare mamica..eu ma pierdeam in fata unei astfel de situatii.
Doamne ce oameni...cum sa "incurajezi" o gravida spunandu-i asta?? Eu acum am colul de 4,12cm...am stat cuminte in pat si s-a lungit..
la cate saptamani ai nascut-o pe fetita?

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Diana, sa stii ca de atunci eu nu mai judec femeile care au nascut. Adica inainte mai ziceam cum de pot avea depresii cand au un sufletel scump de ingrijit, cum pot sa renunte la alaptat ca e mai comod LP, cum pot sa lase copilul sa planga, si multe altele. dar pana nu vezi cum e pe pielea ta, e usor sa judeci. Eu as vrea sa fiu o mama mai buna, care nu greseste, dar mai gresesc si eu...bine ca de cele mai multe ori imi dau seama si incerc sa ma corectez. Nu are Arianna nici o vina ca eu am dureri acum, si totusi cateodata nu gandesc limpede si gresesc

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

Bravegirl cred ca esti cea mai tare mamica..eu ma pierdeam in fata unei astfel de situatii.
Doamne ce oameni...cum sa "incurajezi" o gravida spunandu-i asta?? Eu acum am colul de 4,12cm...am stat cuminte in pat si s-a lungit..
la cate saptamani ai nascut-o pe fetita?

24+ si ingeras in ceruri

La 38 de saptamani. A avut 3250g. am fost tare mandra de mine ca am reusit sa tin atat sarcina. Mama mea a dus 2 sarcini pana la 38s cu colul deschis de 2 cm. Nu si-a permis sa renunte la munca si a mers pana aproape de nastere, desi medicii ii spuneau ca o sa piarda copilul. Ce-i drept, sora mea a fost declarata prematur, pt ca a avut 2400g si 45cm, eu am avut 2700 si 50cm. Partea buna a fost ca a nascut f usor, p emine in 2 ore
==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Buna fetelor. Azi am fost la epilat si nu am avut nici o problema. Nici prin cap nu mi-a trecut sa-l intreb pe doctor daca am voie sau nu .Din ce spuneti voi, epilarea poate sa dauneze bebelusului?
Acum am o alta mare problema mult mai mare decat kg in plus si celulita : mi-au aparut varice pe piciorul drept .Sunt disperata, nu stiu ce sa le fac.La doctor ajung deabia saptamana viitoare ....Ne pregatim de mers la munte cu cortul spre incantarea fiica-mii. E drept ca si eu deabia astept sa plec din cuptorul asta de oras.
va pe toate
Andreea, mamica de Anastasia si BB2

eu n-am intrebat dr de epilat(si eu tot azi am fost), dar cosmeticiana refuza sa-mi faca inghinal complet, ca apar contractii

25+

Mergi la inceput

mie dr mi-a interzis epilatul cu ceara dupa ce am facut cerclajul...tot din cauza contractiilor...

heii..dar Joann pe unde umbla ca nu am vazut-o azi??

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

eu nu m-am gandit sa intreb doctorul despre epilatul cu ceara

il practic o data la 3-4 saptamani ca sa fie mai light si am vazut ca nu-mi provoaca contractii.....

la urmatoarea consultatie o sa-l intreb si eu, macar sa-i stiu si lui parerea

23+

Mergi la inceput

BraveGirl sunt perfect de acord cu tine: daca nu treci printr-o experienta asemanatoare, nu trebuie sa-i judeci pe altii !!!

din exterior, parerile sunt usor de dat, dar cand esti pus in fata faptului..... luciditatea iti poate juca si feste

23+

Mergi la inceput