Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Danaint le-am gasit intr-un mic magazin.Dupa ce le-am cumparat am vazut si in Carrefour si tot din bumbac.Tot acolo am vazut si un sutien de alaptat.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

mirunam au colanti pt gravi la Kiabi? Sunt trei sferturi sau cum?

letzy81 si io port tot kiloti de babe..Sa fie moi si din bumbac vorba ta..

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

am revenit si eu...

nu stiu ce am avut saptamana asta... cu toate ca v-am urmarit in fiecare zi, am simtit nevoia sa fiu eu cu mine si atat !!!

m-am zdruncinat cazul balantei si in plus am tras cu ochiul la gravidutele de sept-oct si am urmarit cazul lui bb Sebastian, care m-a bulversat si mai mult Doamne ajuta sa fie bine !!!

nu va suparati pe mine ca nu am fost prea activa....... am sa recuperez, promit!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Criza de la ora 19. Am spalat terasa iar consortul a tuns gazonul. Din nefericire suntem posesori de foisor si beci, doua chestii inutile si ambele transformate in cocina de catre dl. Asa ca noi, pe caldurile astea in loc sa stam la umbra in foisor ne coacem pe terasa, unde bate soarele non stop pentru ca primul este depozit cu biciclete, saci, generator si alte prostii. I-am spus ca maine si poimaine facem curat si m-a informat ca el maine merge la pescuit . Asta inseamna ca sambata doarme pe el sau in pat deci duminica cand o sa avem invitati ii voi tine la cuptor...

Daca ma enervez le scot in camp si le dau foc. Asa nu mai avem ce sa strangem data viitoare.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Corina, astept cu interes detalii despre ce zice dl. dr. Nu cred sa ai din nou aceeasi problema cu hemoroidul prins in cusatura... e aiurea. Am citit ca bine e ca atunci cand scot capul pe-afara sa ii bagi frumusel cu mana la loc. Cred ca in momentele alea esti la maxim atenta oricum ce se intampla cu tine si poti pune o mana sa verifici daca nu ai incredere. Te-ai murdari de sange evident... curge destul de mult sange la epiziotomie. Well, discuta cu doctorul. Si citeste materialul despre epiziotomie de pe mailul comun.

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Dana eu i-am luat 6 salopete de 1 luna. Cand am ajuns acas ainsa am vazut ca sunt pentru 54 cm iar Ema atat a avut la nastere. Va fi mare lucru daca ii merg 2-3 saptamani. De principiu pentru prima luna ai nevoie de 4-5 bodyuri, 4-5 salopete si salopeta de iesit afara. Daca ii cumper pantaloni ai nevoie si de sosete. Saopetele sunt cele mai practice si pentru bebe si pentru tine. Eu am trecut totusi de lista aceasta si i-am luat pulover, jeans si alte prostii pentru vizite

Sugubina, aveau colanti 3/4 cand am fost eu, albi.

Bravegirl nici eu nu vreau epiziotomie. Mie mi-au sarit 2 fire pentru ca sunt alergica asa ca eram cusuta pe jumatate. Restul firelor au rezistat cu greu si am stat cu frica sa nu ma coasa iar. Nastera a fost super dar primele 2 saptamani au fost un chin.

Eu ma duc la dr joi si il bag in sedinta. Sa imi spnuna cu cine nasc daca nu e in spital si sa imi dea pe cineva care in fata plicului se va simti obligat sa stea langa mine si sa ma scape de epiziotomie. Nu mai spun ca prefer varianta cu ruptura naturala.

Cat despre dupa... eu am avut impresia ca ceva tinea in acea zona. Vreo 2-3 luni a fost ca prima data Si mie mi-au spus ca e psihologic dar mi se pare o prostie.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +

Mergi la inceput

cate cumparaturi ati facut voi

eu una investighez tot si peste tot, dar nu cumpar nimic pentru moment!!!

nu stiu daca e vorba de superstitie, dar nu ma simt in stare sa cumpar de pe acum

ba mai mult, chiar si BabyExpo mi se pare cam devreme pentru mine !!!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alinushca, nu se pune problema ca n-am incredere. Eu am avut probleme mari cu hemoroizii in sarcina trecuta. erau externi, deci nu prea mai aveam ce sa bag la loc ...faza e ca n-a avut ce face. am fost la Proctoline si mi-au zis ca n-am ce sa-i fac. Sincer, data trecta aveam asa o frica de nasterea prematura, incat nu ma mai interesa de epiziotmie. Acum o sa vorbesc cu el, si o sa-i spun ce imi doresc.
La Arianna am facut multe greseli...am lasat-o peste noapte cu asistentele, ca mi-era frica sa raman eu cu ea (ma obseda ca poate se sufoca), eu le-am pus sa-i dea lapte praf, ca dadeau la toti, fiind cu cezariene, si eu aveam colostru, dar eram epuizata si mi se parea ca sta prea mult la san ...ce sa zic. Parca ma lovise locomotiva...desi eram cu lectia invatata, am uitat tot la spital. Parca eram in transa, nu mai gandeam limpede. Eram dupa o luna de contractii si ma bucuram ca am scapat de ele ...ca sa nu mai zic ca dupa ce am nascut tot ce am vrut a fost sa mananc si sa dorm ...mi-e rusine de mine, dar asa a fost. Mi-au adus-o, am pus-o la san, m-am simtit linistita, ca si cum mi s-a luat o mare piatra de pe inima, si apoi am vrut sa dorm Nu dati cu rosii, dar asa am simtit atunci. acum regret ca am lasat-o singurica

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 26+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

BraveGirl exact de acest lucru imi e si mie teama ........ sa fiu cu lectia bine invatata de acasa si la spital sa "uit" toate chestiile foarte importante !!!

e clar ca in acele momente treci prin niste emotii incredibile...

cu siguranta acum tu vei stii foarte bine ce trebuie facut...... iar eu poate voi fi una din cele "dupa care se va arunca cu rosii", dupa cum te-ai exprimat tu

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu colanti nu mi-am luat de gravida ci normali, trei sferturi,pe care ii port cu bluzite lungi sau rochite.

bravegirl nu te judecam,pt ca nu avem pt ce..cred ca si eu as fi procedat la fel..off..dar tu ai avut probleme cu contractiile si la prima sarcina?? te felicit pt curajul tau. mie imi este frica de orice contractie,intepatura,..tresar la toate..abia astept sa fac 28 de sapt.

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput