Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

daca mai sunteti interesate e oferta noua in kiabi: platesti 1 produs si mai iei inca 2 gratis. tine pana la sf lunii. au multe hainute pt bebici.

idei pentru amenajat camera bebelusilor: http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=28

Fluturasha, celelalte doua trebuie sa fie identice cu primul produs presupun. Corect? As merge si eu in weekend... La gravide aveau reudceri?

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna si eu mi-am luat colanti de la kiabi..ma simt super in ei.. am incercat si jeansi cu burtica,dar erau horror..nu mi placeau...

letzy felicitari pt vestile bune despre bebelina...la ce dr ecografist ai fost in ploiesti?

pupici la toate..

liniste mare,totusi..ce se intampla??

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

daca mai sunteti interesate e oferta noua in kiabi: platesti 1 produs si mai iei inca 2 gratis. tine pana la sf lunii. au multe hainute pt bebici.

idei pentru amenajat camera bebelusilor: http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=28

Fluturasha, celelalte doua trebuie sa fie identice cu primul produs presupun. Corect? As merge si eu in weekend... La gravide aveau reudceri?

Nu, pot fi produse diferite (am fost eu azi pe acolo ). Ideal e sa fie de acelasi pret toate 3 insa, ca il platesti pe cel mai scump dintre cele 3! La KIABI orhideea aveau cativa colanti de gravi, nu m-am uitat prea bine la ei ce masuri etc, dar era un raft cu ei. Eu mi-am luat o fusta. Si o gecuta dragalasa pentru bebe mic

Tot acelasi gen de oferta o au si la Debenhams. 1+1 gratuit, numai ca e vorba de preturi deja reduse 70% I-am luat si de acolo lui bebe cu 40ROn 2 costumele (diferite), salopetica + bluzita. Bebe mic o sa devina un shopaholic

s26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ratusca am fost la dr Ghita,pe Str Romana.Cabinetul se numeste DORISON.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Dana, Ratusca, multumesc pt. info! Eu ma bucur ca ii place si sotului si asa ma duce si pe mine . Pai e super daca nu trebuie sa fie identice. Trec la hainutele pentru 3 luni, pentru 1 luna am rezolvat, desi mi se par foarte mici...

O data cand intru si eu dupa pranz si e o liniste... acum chiar ma duc sa spal terasa, am un chef

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Dana, Ratusca, multumesc pt. info! Eu ma bucur ca ii place si sotului si asa ma duce si pe mine . Pai e super daca nu trebuie sa fie identice. Trec la hainutele pentru 3 luni, pentru 1 luna am rezolvat, desi mi se par foarte mici...

O data cand intru si eu dupa pranz si e o liniste... acum chiar ma duc sa spal terasa, am un chef

Si mie alea de 1 luna mi se par super mici I-am luat un body si o bluzita cu maneca lunga din Austria, atat pentru varsta asta. Am zis ca o depaseste prea repede. I-am luat mai multe de 2-4 luni, respectiv 3-6. Tu cate i-ai luat de 1 luna? Sa ii mai iau si eu?

s26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Eu nu stiu cu ce o sa ma imbrac la botezul nepotelului meu de pe 28 aug.Atunci o sa am 30 de sapt,o sa fiu cat o balena.Cred ca inainte de botez cu o sapt incep cautarile.
Eu am trecut la "chiloti de babe" ca nu mai suportat altceva pe caldurile astea.Conditia nr 1:sa fie din bumbac.Si mi-am luat si vreo 3 bustiere tot din bumbac,de care nu ma despart cand stau pe acasa.S-au marit destul sanii si s-au si lasat un pic.
Si tot la capitolul vaicareli-m-am umplut de celulita si vergeturi pe fund si sani.M-am tot dat cu crema dar tot au aparut.
Dar nu mai conteaza,sa fie soricica bine!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Eu nu stiu cu ce o sa ma imbrac la botezul nepotelului meu de pe 28 aug.Atunci o sa am 30 de sapt,o sa fiu cat o balena.Cred ca inainte de botez cu o sapt incep cautarile.
Eu am trecut la "chiloti de babe" ca nu mai suportat altceva pe caldurile astea.Conditia nr 1:sa fie din bumbac.Si mi-am luat si vreo 3 bustiere tot din bumbac,de care nu ma despart cand stau pe acasa.S-au marit destul sanii si s-au si lasat un pic.
Si tot la capitolul vaicareli-m-am umplut de celulita si vergeturi pe fund si sani.M-am tot dat cu crema dar tot au aparut.
Dar nu mai conteaza,sa fie soricica bine!

26+

De unde bustierele de bumbac?? Vreau si eu! Eu am 2 din alea sport, din material de ala plasticos, din care se fac hainele de fitness. Ma cam coc in ele...

s26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna pai voi stabiliti unde in herastrau..eu sunt mai aproape de intratrea de la arc sau aia de la cahrles de gaule dar pot veni oriunde ca ma aduce tatal me cu masina..asa ca voi spueti unde si pune tu te rog pe 1 pagina daca nu sunt eu online

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu acum, ingrozita de gandul ca poate bebe e mai mare si stiind cum m-am chinuit cu epiziotomia, am zis ca vreau cezariana. evident ca m-am razgandit, asa ca luni o sa vorbesc cu dr despre ce sanse reale am sa scap fara epiziotomie. si acum intreb si eu pe cine a mai avut: pe voi ce v-a deranjat cel mai tare? eu am suferit f tare pt ca in cusatura a fost prins un hemoroid, si durerile au fost groaznice. Dar au fost doar 3 zile, pana mi-a scos firele. apoi nu m-a deranjatasa tare epiziotomia, cat senzatia f nasoala cd aveam nevoie la baie pt nr.2...adica nu mai aveam acea senzatie de defecatie (imi cer scuze de detalii, dar eu am trait o trauma, crezand ca m-am defectat) ci simteam durere. Apoi nici sexul nu a fost usor...luni de zile am avut dureri, dar dr nu gasea nimic in neregula. Chiar mi-a spusca poate e psihologica durerea. dar sigur nu era, ca si la control cu cea mai mica valva de abia puteam sa stau.
a..de stat in fund nu am avut nici o problema dupa ce mi-a scos firele. Epiziotomia in sine s-a vindecat rapid si f frumos. nici nu se vede.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 26+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput