Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Sunset, partea buna e ca poti sa faci urat la toti, ca ei o sa-si zica ca esti lauza ...deci dusa
Alexxia, contractiile dureroase dor si in spate. Dar nu coloana, te doare asa in zona noadei, radiaza in lateral, si simti o presiune in noada...nu stiu cum sa zic. ai impresia ca te rupi. cel putin asa sunt la mine. si mai dor ca la ciclu, in zona ovarelor, jos, pubis. Cd eram in travaliu, cu epidurala care nu prinsese pe partea stanga, simteam cum se contracta uterul incepand de sus, apoi radia durerea pana jos, in zona inghinala si simteam o presiune enorma in noada. Dar sa stii ca in travaliu sunt putin diferite durerile, pt ca si bebe apasa in zona, se sterge colul si dooooorrreee
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
27+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinushca spune:
sunset e bine ca stii dinainte cu cine ai de-a face. pe mine m-a luat prin surprindere comportamentul ei absurd. si mai tare m-a luat prin surprindere faptul ca nici mama nici soacra nu se mai pricepeau absolut deloc la ingrijit/manevrat copii. Erau mult mai varza amandoua decat mine care eram proaspat mamica. Pana la urma si copiii lor au fost crescuti de bunici ca pe vremea lor la 3 luni se intorceau la munca... Nu stiu daca ai sa ai putere ramasa sa faci urat in perioada aia... mai bine iti aranjezi putine spre zero vizite macar in primele 10-12 zile.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 25+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m Eu am in continuare cam multe contractii, chiar daca am inceput tratamentul dat de doctora ![]() Incepe sa-mi fie teama caci ma doare si spatele, dar cam tot timpul, sper ca nu sunt acele dureri asociate cu contractiile. Cine a mai nascut, cum sunt acele contractii dureroase? sau asociate cu durerile de spate? cum se simte acea durere de spate? ![]() ![]() |
contractiile dureroase sunt si cu durere de spate,te doare spatele jos asemanator cu CM.
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
pissi78ro spune:
Fetele cu soacre "scai".Imi pare rau pt voi.
Slava Domnului ca a mea e la mare departare, asa cum scriam putin mai sus si nici nu ne intelegem (una vb germana, una romana sau engleza), ci doar ne zambim 19+
allexxia_m spune:
mirunam am uterul tare decat la contractii, adica nu tot timpul, dar prea des dupa parerea mea si nu dureaza mult, cateva secunde, iar spatele ma doare si cand nu am contractii. M-am gandit ca e posibil sa fie durerea de spate cea normala in ultimul trimestru dar as fi vrut sa stiu daca este vreo diferenta intre aceasta durere normala de spate si cea care poate aparea in timpul contractiilor.
Da, iau no-spa si progesteron.27+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
este diferenta
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
gabriella1 spune:
cine stie daca /unde exista link cu gravidute in jurul varstei de 40 ani?
ca ma iau toate pandaliile cu amino...
Gabriela
22 +
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
allexxia_m spune:
BraveGirl si ancadragoman merci pentru explicatii.
BraveGirl eu dureri de ciclu nu am avut. Ma doare spatele in partea de jos, in partea lombara, dar parca nu doar coloana, mai sus nu ma doare, dar pot spune ca ma doare cum ma durea si inainte de sarcina cand stateam prea mult in picioare.
In fata, cum zici tu, in zona ovarelor sau pubis, nu am dureri nici la contractii nici in rest.27+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m mirunam am uterul tare decat la contractii, adica nu tot timpul, dar prea des dupa parerea mea si nu dureaza mult, cateva secunde, iar spatele ma doare si cand nu am contractii. M-am gandit ca e posibil sa fie durerea de spate cea normala in ultimul trimestru dar as fi vrut sa stiu daca este vreo diferenta intre aceasta durere normala de spate si cea care poate aparea in timpul contractiilor. Da, iau no-spa si progesteron. ![]() ![]() |
Pararea mea este ca durerea de spate pe care o ai este alta decat cea de contractie. Incearca sa inumeri contractiile daca crezi ca depasesti 10/zi. E totusi bine ca nu dureaza mult, pe mine ma tin si un minut, mi se pare enorm! Ah si bea apa muuuulta!
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
![](avion.gif)
![](baietel.gif)
ancadragoman spune:
at e de bine
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii